QUOTE(drugelis. @ 2011 04 29, 21:48)
dėkui
Dar dėl speltos noriu paklausti...
Nelabai suprantu, kaip juos naudoti? Kaip supratau - tai kvietiniai miltai, bet ar vien tik iš jų galima kepti bandeles, batonus, pyragus? Ar reikia juos perpus, ar kitom dalim maišyti su paprastais kvietiniais, ruginiais.?
galima kept, bet geriau pamaišyt, jei duonai-tada galima su ruginiais, batonus-su kvietiniais
QUOTE(fasstum @ 2011 04 30, 09:39)
Pasakykit man mielosios, ar galima duoną kepti stikliniame inde? Bijau, kad jis netrūktų, įkišus į karštą orkaitę
aš kepu stikliniame inde, svarbu kad tas indas butu skirtas kepimui orkaitei
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.