Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

Man labiausai patiko Schvarckopf..... (įtariu, kad neteisingai parašiau:)
Iš Bonacure serijos mažais pakučiais pardavinėjama. Kaina apie 4 Lt. Man 1-2 kartams pakanka.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 13:15)
Man labiausai patiko Schvarckopf..... (įtariu, kad neteisingai parašiau:)
Iš Bonacure serijos mažais pakučiais pardavinėjama. Kaina apie 4 Lt. Man 1-2 kartams pakanka.

O kur perki?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 08, 13:24)
O kur perki?

perku Sarmoj.
Atsakyti
Reiks kada išbandyt,ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 08, 13:30)
Reiks kada išbandyt,ačiū mirksiukas.gif

Dar kai reikia momentinio efekto - perku Mud Miracle (berods taip vadinas)
Kaukes plaukams. Ten vienkartinis pakutis iš 2 dalių: kaukė ir serumas.
Tai poveikis būna geras, priklusomai ko reikia (blizgesio, purumo, švelnumo ir pan.) prieš balius nusiperku smile.gif Kainuoja irgi apie 4 Lt. bet man tikrai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 13:33)
Dar kai reikia momentinio efekto - perku Mud Miracle (berods taip vadinas)
Kaukes plaukams. Ten vienkartinis pakutis iš 2 dalių: kaukė ir serumas.
Tai poveikis būna geras, priklusomai ko reikia (blizgesio, purumo, švelnumo ir pan.) prieš balius nusiperku smile.gif Kainuoja irgi apie 4 Lt. bet man tikrai thumbup.gif:

Atsiprašau,irgi sarmoj? ax.gif
Atsakyti
O kokias kaukes pasiulytumet naudoti garbanotiems, sausiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 08, 13:37)
Atsiprašau,irgi sarmoj? ax.gif

g.gif gal ir sarmoj yra.....
Šiaip Rimi Pašilaičiuose būdavo g.gif
Jos tokios ryžkių spalvų.... tikriauisia mamytės žinos tikslesnį pavadimimą. Ir droge būna veidui kaukių ir celiulitui gydyt tai tikrai....
Pasakykit kas nors tikslesnį pavadinimą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 13:42)
g.gif gal ir sarmoj yra.....
Šiaip Rimi Pašilaičiuose būdavo g.gif
Jos tokios ryžkių spalvų.... tikriauisia mamytės žinos tikslesnį pavadimimą. Ir droge būna veidui kaukių ir celiulitui gydyt tai tikrai....
Pasakykit kas nors tikslesnį pavadinimą... g.gif

Esu kažką bandžius už 5lt berods...Vienas daiktas nuplaunamas,kitas ne,pirkau eurokos,tikriausiai ne tas pats...
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 08, 13:52)
Esu kažką bandžius už 5lt berods...Vienas daiktas nuplaunamas,kitas ne,pirkau eurokos,tikriausiai ne tas pats...

Gali būti tas pats. Pakuotės tokių ryžkių spalvu g.gif
Atsakyti
sveikos, siulau pabandyti Rene furterer krema plaukams vadinasi Karite jis su kazkokiu karite sviestu.. Nusipirkau, labai brangus 100 ml 58 lt kainavo, bet tikrai nesigaliu - jau plauku minkstumas ir svelnumas pasidaro , o blizga kaip! kaip is reklamos ir net plauku blizgesio purksti nereikia. ten raso, kad palaikyti reikia 5-10 min, bet as turedama laiko palaikau ir apie 30 min. Ji reikia naudoti tik karta savaiteje - siulau isbandyti! manau nepasigailesite!
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 06 08, 14:41)
sveikos, siulau pabandyti Rene furterer krema plaukams vadinasi Karite jis su kazkokiu karite sviestu.. Nusipirkau, labai brangus 100 ml 58 lt kainavo, bet tikrai nesigaliu - jau plauku minkstumas ir svelnumas pasidaro , o blizga kaip! kaip is reklamos ir net plauku blizgesio purksti nereikia. ten raso, kad palaikyti reikia 5-10 min, bet as turedama laiko palaikau ir apie 30 min. Ji reikia naudoti tik karta savaiteje - siulau isbandyti! manau nepasigailesite!

Aha,ir aš tokį turiu.Neblogas,bet ne stebuklas,bent jau mano plaukams ax.gif Su čia visų išreklamuota GIAI kauke -efektas lygiai toks pat,o ji kainuoja 5lt tongue.gif Bet čia matyt nuo plaukų priklauso,nes mano draugė vien tik Rene Furterer naudoja ir jos plaukai thumbup.gif
Atsakyti