man pati paciausia trevor sorbie ilgiems plaukams.tiesa, kainuoja virs 40Lt tai tik retsykiais nusiperku, bet tikrai super. gaia irgi visai nebloga kaip uz tokia kaina. na, o dabar sedziu su namine: kiausinis, ricina, medus ir balzamas,- plaukai kazko labai slinkt pradejo kai busiu droge reix gliss kur ar revivor nusipirkt...
Na šiaip tai dažnai ant kaukės pakuotės būna parašyta kaip dažnai ją patartina naudoti. Paprastai tai būna vieną kartą į savaitę.
Dabar naudoju Avono kaukę, bet svajoju kai šita baigsis pirkti Semi de Lino Alfaparf kaukę. Gal kuri bandėt ir galit pakomentuot jos poveikį?
Dabar naudoju Avono kaukę, bet svajoju kai šita baigsis pirkti Semi de Lino Alfaparf kaukę. Gal kuri bandėt ir galit pakomentuot jos poveikį?
QUOTE(pupius @ 2005 05 03, 11:23)
nu joooo,Dikse,tu cia pavarei
manau,kad ne visada kaina atitinka kokybe
pati galejai tuo isitikint pirkdama Faberlic-juk kainos vos ne Drogo ar Eurokoso lygio,o rezultatas
tai va,as irgi dabar sedziu ir suku galva,kad man reikia kaukes mano plaukams bet turiu pasirinkima-Avon ar Faberlic?
turiu Avon dar nuo seniau pirkta intensyvia kauke.tik dabar apziurejau,kad laikas galiojimo pasibaiges!
teks pasinaudot gydomuoju purvu Sapropeliu is Faberlic
manau,kad ne visada kaina atitinka kokybe
pati galejai tuo isitikint pirkdama Faberlic-juk kainos vos ne Drogo ar Eurokoso lygio,o rezultatas
tai va,as irgi dabar sedziu ir suku galva,kad man reikia kaukes mano plaukams bet turiu pasirinkima-Avon ar Faberlic?
turiu Avon dar nuo seniau pirkta intensyvia kauke.tik dabar apziurejau,kad laikas galiojimo pasibaiges!
teks pasinaudot gydomuoju purvu Sapropeliu is Faberlic
Tai cia tik KAUKE uz 45 Lt pirkau..... o dar prie to pacio sampuna ir ampulyte i plaukus itrint... tai palikau virs 70 Lt... Bet neva jau turetu atgaivint plaukus, kaip kazin kas... tai dabar lauksiu rezultatu...
Kolkas tik ta ampulyte issimozojau... (nes plaukus karta, max du kartus i savaite plaunu).. tai siaip visai nieko... mano dazytos sruogeles labai atsigavo.. nebe tokios isdziuve...
O kaukes dar nebandziau... zesim, kas cia gausis...
Beje... o tas Faberlis gelis plauku galiukams.. arba visiskas meslas... arba as jau pati nezinau ko noriu.. Jokiu rezultatu nematau.. o plauku galiukai (nors tikrai netepu daug) pasidaro tokie surageje kokie tai... zodziu atrodo bjauriai..
Plaukų galiukams jau kelis metus naudoju Avon serumą - plaukai neskilinėja, nors dabar, kai bandau atauginti, nesikerpu po 5 mėnesius.
Kaukių irgi visokių esu bandžiusi... Labai patiko Henna Plus, Lakme, Rene Furterer (tik brangi labai ),O'Rising...
Dabar naudoju rusišką "золотой шелк" nuo slinkimo, apie 8 lt, labai patinka
O geriausia, kai dažau plaukus chna, ir palaikau tą chna terlionę kelias valandas - po to plaukai lieka žvilgantys, purūs, žodžiu - super, ir tik už keliasdešimt centų
Kaukių irgi visokių esu bandžiusi... Labai patiko Henna Plus, Lakme, Rene Furterer (tik brangi labai ),O'Rising...
Dabar naudoju rusišką "золотой шелк" nuo slinkimo, apie 8 lt, labai patinka
O geriausia, kai dažau plaukus chna, ir palaikau tą chna terlionę kelias valandas - po to plaukai lieka žvilgantys, purūs, žodžiu - super, ir tik už keliasdešimt centų
QUOTE(Sejle @ 2004 06 14, 21:52)
man ir reiktu apsiimti plaukais, nes pradejo skilinet ir luzinet... bet situose reikaluose apie kaukes mazai ka nusimanau tai gal mamytes ir patars kokios is ju geresnes
sveika, as naudoju is fairness kosmetika kauke su ryziu aliejumi ir karite sviestu, neseniai atsiradusi, bet labai veiksminga. jei plaukai skilineja ir luzineja, yra sausi, patarciau naudoti sios firmos kokosine kauke (dar Genera placiau zinoma firma). ir del naudojimo, tai galiu pasakyti, kad is tikruju tai reikia viena karta i savaite kauke pasilepinti, o daznesniam plovimui pakanka naudoti balzama.
O kokias kaukes patartumet naudoti sausiems plaukams?
QUOTE(vanessa @ 2005 04 24, 17:26)
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIĄ, BET GERĄ KAUKĘ.
sveikute, pabandyk is generos platintoju kauke su zolelem, kokosu ar ryziu aliejumi, tikrai veiksmingos, o kaina tik 11lt - kiekis 500ml.
QUOTE(Jolele @ 2005 05 03, 23:15)
Man tai patiko Generos ta kauke jau mineta, su kokosu, dabar plaukai ne sausi, todel naudoju tos pacios firmos su ryziu aliejumi, kuri visiskai neriebina ir tinka normaliems plaukams
vakar buvau vilkpedes bazeje. Ten visur giriama GAIA kainuoja 5lt
Aš tai naudoju KADUS kaukę plaukams,labai patiko naudoju kartą per savaitę jau kokius 5 metus.,yra šampūnas ir balzamas sausiems pažeistiems plaukams.Man labai patinka.
Aišku,juos galite įsigyti tik kirpyklose,nes tai profesionali kosmetika,bet labai gera.
Aišku,juos galite įsigyti tik kirpyklose,nes tai profesionali kosmetika,bet labai gera.
QUOTE(Jolele @ 2005 05 03, 22:15)
L'OREAL Professionel maitinanti geltonam indelyje. Kaina 45 Lt ;(
Aš naudoju GAIA kaukę,poveikis yra,bet nelabai ir didelis,bat pagal kainą tai labai gerai(labai patinka jos kvapas )!Gal kas mil mil bandėt?