mano kirpeja sake kad labai dažnai nereikia kaukiu det nes plaukai pradeda labai greit riebaluotis.tai kažkaip pristabdžiau.
QUOTE(marfa @ 2005 02 13, 22:42)
O sausiems galiukams rekomenduociau varnaleshu alieju.Perku Droge,bet yra ir Euro vaistinese.
Nieko man tas aliejus nepadėjo, o ir kvapas labai Jau geriau Avon...
o man galiukams geriausias "Henna plus" kremas
QUOTE(bravada @ 2005 02 13, 23:11)
mano kirpeja sake kad labai dažnai nereikia kaukiu det nes plaukai pradeda labai greit riebaluotis.tai kažkaip pristabdžiau.
As irgi ta girdejau
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIĄ, BET GERĄ KAUKĘ.
QUOTE(vanessa @ 2005 04 24, 16:26)
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIĄ, BET GERĄ KAUKĘ.
chia visos GAIA kaukem apsipirko
Eurokos pardese, kaina 5.99lt.
svajoju dabar apie semi di lino kauke. Brangi ji, bet turetu buti tikrai gera, nes naudoju tos pacios firmos aliejuka plauku galiukam - fantastiskas dalykelis!
Gal kuri is ju bande kaukes? Papasakokit, ar jos vertos tu pinigu
Gal kuri is ju bande kaukes? Papasakokit, ar jos vertos tu pinigu
Aš kaukę naudoju tuomet kai turiu laiko ir aisku kai prisimenu, tai būna maždaug į savaitę kartas. Manau to pakanka mano plaukams, nes jie linkę riebaluotis.
nu joooo,Dikse,tu cia pavarei
manau,kad ne visada kaina atitinka kokybe
pati galejai tuo isitikint pirkdama Faberlic-juk kainos vos ne Drogo ar Eurokoso lygio,o rezultatas
tai va,as irgi dabar sedziu ir suku galva,kad man reikia kaukes mano plaukams bet turiu pasirinkima-Avon ar Faberlic?
turiu Avon dar nuo seniau pirkta intensyvia kauke.tik dabar apziurejau,kad laikas galiojimo pasibaiges!
teks pasinaudot gydomuoju purvu Sapropeliu is Faberlic
manau,kad ne visada kaina atitinka kokybe
pati galejai tuo isitikint pirkdama Faberlic-juk kainos vos ne Drogo ar Eurokoso lygio,o rezultatas
tai va,as irgi dabar sedziu ir suku galva,kad man reikia kaukes mano plaukams bet turiu pasirinkima-Avon ar Faberlic?
turiu Avon dar nuo seniau pirkta intensyvia kauke.tik dabar apziurejau,kad laikas galiojimo pasibaiges!
teks pasinaudot gydomuoju purvu Sapropeliu is Faberlic