Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

mano kirpeja sake kad labai dažnai nereikia kaukiu det nes plaukai pradeda labai greit riebaluotis.tai kažkaip pristabdžiau.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2005 02 13, 22:42)
O sausiems galiukams rekomenduociau varnaleshu alieju.Perku Droge,bet yra ir Euro vaistinese.

Nieko man tas aliejus nepadėjo, o ir kvapas labai cry.gif Jau geriau Avon... thumbup.gif
Atsakyti
o man galiukams geriausias "Henna plus" kremas 4u.gif
Atsakyti
As kauke naudoju mazdaug 1 karta per svaite. Dazniau tikrai nereikia naudot, nes plaukai pripranta prie gero, o be to greiciau riebaluotis pradeda mirksiukas.gif Bent jau man taip patare kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 02 13, 23:11)
mano kirpeja sake kad labai dažnai nereikia kaukiu det nes plaukai pradeda labai greit riebaluotis.tai kažkaip pristabdžiau.

As irgi ta girdejau blink.gif
Atsakyti
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIĄ, BET GERĄ KAUKĘ.
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2005 04 24, 16:26)
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIĄ, BET GERĄ KAUKĘ.

chia visos GAIA kaukem apsipirko thumbup.gif
Eurokos pardese, kaina 5.99lt.
Atsakyti
O man GAJA nelabai sad.gif tik NIVEJA ir balzamas(labai geras, naujas atsirado kur su dozatorium,tai man labai po dažymo greit plaukai atsistatė) ir kaukė thumbup.gif ir man patinka,kad po jų labai gražiai galima susišukuot,na plaukai gražiai guli ax.gif
Atsakyti
svajoju dabar apie semi di lino kauke. Brangi ji, bet turetu buti tikrai gera, nes naudoju tos pacios firmos aliejuka plauku galiukam - fantastiskas dalykelis!
Gal kuri is ju bande kaukes? Papasakokit, ar jos vertos tu pinigu smile.gif
Atsakyti
Nu jioooo..... as ci anusipirkau kazkokia kauke uz 45 lt, tau ziuresiu, kas cia gausis.. geriau tai jau gautusi... nes uz tokia suma noretusi kazkoki rezultata pamatyt......
Ir vis reklama savo daro.. sad.gif
Atsakyti
Aš kaukę naudoju tuomet kai turiu laiko ir aisku kai prisimenu, tai būna maždaug į savaitę kartas. Manau to pakanka mano plaukams, nes jie linkę riebaluotis.
Atsakyti
nu joooo,Dikse,tu cia pavarei 4u.gif thumbup.gif
manau,kad ne visada kaina atitinka kokybe schmoll.gif
pati galejai tuo isitikint pirkdama Faberlic-juk kainos vos ne Drogo ar Eurokoso lygio,o rezultatas thumbup.gif
tai va,as irgi dabar sedziu ir suku galva,kad man reikia kaukes mano plaukams g.gif bet turiu pasirinkima-Avon ar Faberlic? g.gif doh.gif
turiu Avon dar nuo seniau pirkta intensyvia kauke.tik dabar apziurejau,kad laikas galiojimo pasibaiges! doh.gif cry.gif
teks pasinaudot gydomuoju purvu Sapropeliu is Faberlic thumbup.gif
Atsakyti