Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Elina @ 2005 02 08, 15:12)
pries tris dienas uzsidejau kosmetinio zibalo kauke:((( instrukcijoj parasyta: palaikyti 10 min ir isplauti. As- maksimaliste cry.gif issitepiau tuo zibalu ir isvaiksciojau para cry.gif . Vakar lekiau i ligonine! 2-o laipsnio kaklo ir peciu srities nudegimas:((( o galva net dega, bet po plaukais nieko nesimato, kazkokie guziukai issoko, vel varau i poliklinika:(((. Geda net gydytojams sakyti...ka dabar padarysi- teks gydytis nudegima, alergija. Kazin, ar plaukai irgi nukris?sad.gif((

kazkada ir as bandziau ta zibala, laikiau tai neilgai, bet issiplove tik per 3 kartus ax.gif daugiau nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
As irgi naudoju naujaja Generos kauke su ryziu aliejum ir karite sviestu....labai patiko, kiekis didelis, nebrangi - ilgam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule2 @ 2005 02 10, 21:23)
As irgi naudoju naujaja Generos kauke su ryziu aliejum ir karite sviestu....labai patiko, kiekis didelis, nebrangi - ilgam uztenka  thumbup.gif

Tai isduokit bent viena, kur nusipirkti ta Generos kauke? mirksiukas.gif Kur gi rasti tuos platintojus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitav: 10 vasario 2005 - 22:16
Galiu pabandyt gaut, bet Kaune. Naudoju Generos tonika ir pieneli. Man visai patinka kainos ir kokybes santykis. Kaukiu nebandziau dar.
Atsakyti
QUOTE(Vijula @ 2005 02 11, 09:48)
Galiu pabandyt gaut, bet Kaune. Naudoju Generos tonika ir pieneli. Man visai patinka kainos ir kokybes santykis. Kaukiu nebandziau dar.

Aciu, bet gaila, kad Kaune sad.gif Siaip kauke as turiu( su zolelemis), tai noreciau dar ka nors pabandyti ax.gif Gal kuri vilniete isduos paslapti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniuj irgi yra ofisas, galima ten isigyti, gali pabandyt paieskoti per info. turetu vadintis "Kosmitas".
Atsakyti
As platinu gi biggrin.gif Dabar gausiu velniu uz savireklama ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucia @ 2005 02 12, 17:01)
As platinu gi  biggrin.gif  Dabar gausiu velniu  uz savireklama  ax.gif  biggrin.gif

Kucia, o is kur tu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucia @ 2005 02 12, 16:01)
As platinu gi  biggrin.gif  Dabar gausiu velniu  uz savireklama  ax.gif  biggrin.gif

Jei is Vilniaus, gal galima kokius kontaktus i AZ? rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju kaukes plaukams. Ivairias esu isbandziusi, bet super rezultato nepastebejau cry.gif Vienkartinis poveikis.

Atsakyti
As is Vilniaus, jei ka kreipkites smile.gif
Atsakyti
clap_1.gif labai gera tema.Esu kaukiu plaukams manjake biggrin.gif ,jeigu galima taip issireiksti.Mano plaukai nuo prigimties garbanojasi,o garbanoti plaukai buna sausi schmoll.gif .Labai patinka ilgi plaukai,todel privalejau tinkamai priziureti g.gif .Esu isbandzius ir pigesniu,ir tikrai brangiu,pirktu is kirpejos(nes jos geresnes). Mano manymu tikrai neblogos Revivor kaukes ir nebrangios. Bet man labiausiai tiko Gliss Kurl kauke,bet Vilniuje jos nebera schmoll.gif O sausiems galiukams rekomenduociau varnaleshu alieju.Perku Droge,bet yra ir Euro vaistinese.
Atsakyti