Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Viktuteee @ 2006 11 27, 01:35)
Kazkokiam zurnale perskaiciau, kad Giedre Rusyte darosi tokia naturalia kauke : ricinos aliejus, kiausinis, medus, konjakas ir laiko bent val., galima ir 3 val. Siaip as, kai netingiu darausi panasia : alyvuogiu aliejus (kai kada linu semenu aliejus), medus, kiausinis. Tikrai plaukai atsigauna  mirksiukas.gif

Aš taip pat girdėjau apie tokias kaukes. Bet kur surasti laiko jas daryti. verysad.gif Stengiuosi daryti nors karta į savaitę. Užsitepu kaukę ir tvarkau namus. ax.gif
Dabar galvoju gal nakčiai tepti plaukus alyvu arba sėmenu aliejumi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 21, 11:54)
Man ji irgi super thumbup.gif
Taip pat avon nenuplaunama kaukė su biotinu sausiems plaukams  thumbup.gif

o šita kaip tik nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 18, 22:37)
mergaitės
ieškau plaukų kaukių vienkartinėse pakuotėse. rekomenduokit, kurias išbandėt ir patiko jums. nenoriu pirkti didesnės bonkos
o tai plaukai greitai pripranta ir ta bonka stovi stovi stovi doh.gif

Pirkau lenkiškas kaukes vienkartinėse pakuotėse. Viena buvo su juodojo ridiko ekstrakto, o kita su dilgelemisir šalavijais. Tai su ridikais man ne labai tiko, o kita tai labai faina ir plaukai švelnus, ir blizga.
Kaukes pirkau Droge.
Dar nusipirkau Home institute kaukę, rytoj bandysiu.
Atsakyti
Man cia toks klausimelis iskilo ax.gif kas kiek galima tepti plauku kaukes ar karta i savaite ar galima dazniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2006 11 29, 18:32)
Man cia toks klausimelis iskilo  ax.gif  kas kiek galima tepti plauku kaukes ar karta i savaite ar galima dazniau g.gif

Tepu du kartus per savaitę. O kitomis dienomis naudoju balzamą.
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2006 11 29, 17:32)
Man cia toks klausimelis iskilo  ax.gif  kas kiek galima tepti plauku kaukes ar karta i savaite ar galima dazniau g.gif

Ant kaikurių kaukių buna parašyta kiek kartų per savaitę jas darytis, dažniausiai rekomenduojama 1 kartą, nors tai nuo kaukės stiprumo priklauso. O šiaip aš naudoju vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 29, 19:27)
Ant kaikurių kaukių buna parašyta kiek kartų per savaitę jas darytis, dažniausiai rekomenduojama 1 kartą, nors tai nuo kaukės stiprumo priklauso. O šiaip aš naudoju vieną kartą.

Kiek kaiukų turėjau dar nei karto nemačiau, kad rašytu kiek kartų per savaitę reikia naudoti, visur parašyta kiek laikyti. g.gif
Jeigu laikymo trukmė nuo 2 min. iki 5 min. Darau 2-3 kartus. Nes man jos kaip balzamai. O jeigu jau nuo 15 min. tai daru tik savaitgaliais, nes galvą plaunu iš ryto ir neturiu laiko.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 29, 19:51)
Kiek kaiukų turėjau dar nei karto nemačiau, kad rašytu kiek kartų per savaitę reikia naudoti, visur parašyta kiek laikyti.  g.gif
Jeigu laikymo trukmė nuo 2 min. iki 5 min. Darau 2-3 kartus. Nes man jos kaip balzamai. O jeigu jau nuo 15 min. tai daru tik savaitgaliais, nes galvą plaunu iš ryto ir neturiu laiko.

Na bet tikrai susidūriau su tokiomis, tik negaliu pasakyt pavadinimų nes tiesiog nepamenu, bet kad yra tai faktas smile.gif.
O aš darau panašiai kaip tu, o kartais kaukę palaikau tiesiog trumpiau ir taip ji man virsta nebe kauke o balzamu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 27, 11:11)
Aš taip pat girdėjau apie tokias kaukes. Bet kur surasti laiko jas daryti.  verysad.gif  Stengiuosi daryti nors karta į savaitę. Užsitepu kaukę ir tvarkau namus.  ax.gif
Dabar galvoju gal nakčiai tepti plaukus alyvu arba sėmenu aliejumi.  g.gif

thumbup.gif Is tikruju jaucaisi, kad tos kaukes daro teigiama poveiki plaukuciams, tik reikia joms laiko surast... Kaip tik dabar sedziu su alyvuogiu aliejaus kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 29, 21:14)
Na bet tikrai susidūriau su tokiomis, tik negaliu pasakyt pavadinimų nes tiesiog nepamenu, bet kad yra tai faktas smile.gif.
O aš darau panašiai kaip tu, o kartais kaukę palaikau tiesiog trumpiau ir taip ji man virsta nebe kauke o balzamu  4u.gif

Na tai vat ir as turiu viena kauke is avono ant kurios parasyta kad detis viena karta per savaite, o turiu kita kauke lorelio neparasyta kiek laikyti tik parasyta palaikyti 2-3 min. tai ja as ir naudoju mazdaug kas antra diena kaip balzama blink.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau kaukę Home institute su kvečiais atrodo g.gif . Kvapas tai man labai nepatiko, pagalvojau, kad mesiu lauk. O poveikis tai labai patiko.
Mano plaukučiams patinka kvečiai, dilgelės ir šalavijai. Kaip gerai, kad yra kaukės vienkartiniuose įpakavimuose. Išsiaiškinsiu kas gi patinka mano plaukučiams.
Atsakyti
Nusipirkau "Schwarzkopf GLISS KUR REPAIR" tiesioginio poveikio atstatamojaja plauku kauke sausiems ir pazeistiems plaukams. "NAUDOJIMAS : Intrinkite galva Gliss Kur Repair sampunu, i dregnus, tik ranksluosciu nusausintus plaukus imasazuokite sios kaukes. Plaukus issukuokite". Tiesa sakant, tai nelabai pasitikiu tais lietuviskais vertimais... Ne karta yra teke verstis angliskus ir istikinti, kad lietuviskas vertimas labai prastas. Gal kas zino, ar tikrai sitos kaukes nereikia isskalauti?.. Ant pakuotes viskas vokiskai doh.gif
Atsakyti