o man ideali AVON kauke, skirta pazeistiem sausiem plaukam
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 21, 01:07)
Man ji irgi super
Taip pat avon nenuplaunama kaukė su biotinu sausiems plaukams
kokosu alieju tai man parveze is indijos, ten jis kainuoja iki lito... bet ir lietuvoj yra, man atrodo droge, dar maciau garliavoje tokioj didmeninej parduotuvej, tai buteliukas apie 16 lt., bet jo ten tiek daug, kad tepant tik plauku galiukus uztektu kokiems 3 metams... dar kokosu aliejum as patepu antakius ir blakstienas o mil mil kauke perku eurokoj, jos turis 500ml, kaina apie 7-8 lt.
o kurioj vietoj Garliavoj yra ta parduotuve??? daznai tam kraste lankausi, butu gerai isigyti to aliejaus daugiau, nes ipratau daznai naudoti, o manasis jau baigiasi
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 21, 18:10)
o kurioj vietoj Garliavoj yra ta parduotuve??? daznai tam kraste lankausi, butu gerai isigyti to aliejaus daugiau, nes ipratau daznai naudoti, o manasis jau baigiasi
ten kur 6 sukasi, dar reik tiesiai link pajesio paeit, gamyklos "linolitas" kieme paklausi pas apsauga kur kosmetikos parduotuve ir paaiskins.
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 21, 00:07)
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 21, 11:54)
Koks poveikis tos kaukės? vis žadu nusipirkt , bet kažkaip nežinau ar verta.
QUOTE(Cristale @ 2006 11 21, 16:19)
kokosu alieju tai man parveze is indijos, ten jis kainuoja iki lito... bet ir lietuvoj yra, man atrodo droge, dar maciau garliavoje tokioj didmeninej parduotuvej, tai buteliukas apie 16 lt., bet jo ten tiek daug, kad tepant tik plauku galiukus uztektu kokiems 3 metams... dar kokosu aliejum as patepu antakius ir blakstienas o mil mil kauke perku eurokoj, jos turis 500ml, kaina apie 7-8 lt.
Aš tai turiu kokosų aliejaus plaukams , kuris 70 Lt 100 ml kainavo Reik paieškot droge...
Papildyta:
Dabar nusipirkau Fructis Oil repair kaukę , nu man patiko , tokie slidūs plaukai plakieka. Ai dar turėjau Revlon tokią violetinėj pakuotėj neseniai dažytiems plaukams , tai kokie slidūs palikdavo plaukai , vis atrodydavo , kad vandens užpilta kai paliesdavai
Aš tai turiu kokosų aliejaus plaukams , kuris 70 Lt 100 ml kainavo Reik paieškot droge...
oho! blogiausiu atveju, kai neradau pirkt, tai paimdavau paprasta kokosa sumaldavau kavamale, paskui per marle isspausdavau, nera sunku ir kainuoja nedaug be to tikrai naturalus
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 20, 22:15)
prisiminiau, kad man labai patiko avon kauke su alyvuogemis
Man irgi ji superinė Kaip tik dabar į pabaigą
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 11 21, 20:25)
Koks poveikis tos kaukės? vis žadu nusipirkt , bet kažkaip nežinau ar verta.
Plaukai man būna slidūs, švelnūs, nesišiaušia.Pa mane garbanos tai jos būna puresnės ir gražiai krenta.
gal zinote kur kaune butu galima isigyti plaukam priemoniu ZIP 1 ar ZIP ONE, nzn tiklaisiai kaip rasos
as cia pasiskaiciau ir nusprendziau uzsisakyti kauke is avon ,ta kur labai sausiems ir pazeistiems plaukams, eisiu bandyti. o kaip jum jinai padejo ? koki poveiki pastebejot?jinai ilgalaiki poveiki turi ar tik trumpalaiki? ta prasme gydo? ar tik siaip kai panaudoji ka nors gero padaro?
Kazkokiam zurnale perskaiciau, kad Giedre Rusyte darosi tokia naturalia kauke : ricinos aliejus, kiausinis, medus, konjakas ir laiko bent val., galima ir 3 val. Siaip as, kai netingiu darausi panasia : alyvuogiu aliejus (kai kada linu semenu aliejus), medus, kiausinis. Tikrai plaukai atsigauna