Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

teisybe, mil mil su karite labai gera kauke ir man labai skaniai kvepia.
is kaukiu kurios paveiksliuke, esu naudojus vidurine, tai vel gi-nieko ypatingo.
bajm, gal tu isigyk nedidelio turio kelias kaukes ir naudok pakaitom, nes pirkdama labai mazus kiekius , mokesi ir uz pakeli kaskart
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 20, 00:28)
teisybe, mil mil su karite labai gera kauke ir man labai skaniai kvepia.
is kaukiu kurios paveiksliuke, esu naudojus vidurine, tai vel gi-nieko ypatingo.
bajm, gal tu isigyk nedidelio turio kelias kaukes ir naudok pakaitom, nes pirkdama labai mazus kiekius , mokesi ir uz pakeli kaskart

spėju mil mil kaukė 500 ml tūrio? doh.gif
nu tai parekomenduok kokią kaukę, tik nedidelio tūrio blush2.gif
Atsakyti
taip, mil mil 500ml.
as neatradau tokios kaukes kuri man butu kuo nors ypatinga, visai nesenai isbandziau bonacure kauke su enzimais ir paskui kita dedama su kolagenu rolleyes.gif ir ka-nieko ypatingo, o suplojau po 35 lt uz kiekviena. zodziu arba mano plaukai geri (tuo labai abejoju) arba nera tos stebuklingos priemones sukurtos butent mano plaukams cool.gif
pasiskaityk visus psl, supermamos tikrai pasiule stebuklingu kaukyciu
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 20, 14:44)
taip, mil mil 500ml.
as neatradau tokios kaukes kuri man butu kuo nors ypatinga, visai nesenai isbandziau bonacure kauke su enzimais ir paskui kita dedama su kolagenu rolleyes.gif ir ka-nieko ypatingo, o suplojau po 35 lt uz kiekviena. zodziu arba mano plaukai geri (tuo labai abejoju) arba nera tos stebuklingos priemones sukurtos butent mano plaukams cool.gif
pasiskaityk visus psl, supermamos tikrai pasiule stebuklingu kaukyciu

as ir pastebejau,kad mano plaukai labai isrankus.Ir brangiosios kaukes tikrai mazai kuom skiriasi nuo paprastu parduotuviniu kaukiu.Bent jau as didelio skirtumo nematau
Atsakyti
Henna kauke labai gera, tik ja reikia pusvalandi laikyti
Atsakyti
Dar iš Drogo ta su avokadu nedidelio tūrio, 150 ml berods smile.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot kiek kainuoja Wella Pro Hair kaukės plaukams? Kažkaip užsimaniau išbandyt, įdomu kokia jų kaina ir kur jų būna pirkti. Iš anksto dėkui už info.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 19, 15:23)
Nueik i Droga tikrai rasi  smile.gif

yra is GlisKur mazo kiekio kauke, 20 ml , paskui dar kazkokios lenkiskos irgi neblogos ir sitos is HomeInstitut, pati turejau  wub.gif  ju turis 75 ml  ax.gif

dar yra Eurokose is Alakme firmos, bet dar nebandziau  ax.gif

Alkmene, ne alakme smile.gif
As turejau, tokia ryskiai oranziniam pakely. Na man visai patiko, tik gal noretusi daugiau drekinimo (man visadajo daugiau noretusi biggrin.gif ). Plaukai buvo purus ir issukuojami, jei kam tik to ir tereikia, tada rekomenduoju wink.gif
Atsakyti
norint pamatyti poveiki reikia ilgiau panaudot, nuo vieno karto nuostabiu rezultatu nebus, kad ir kiek kauke kainuotu... 4u.gif
Atsakyti
prisiminiau, kad man labai patiko avon kauke su alyvuogemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2006 11 20, 00:51)
as tai naudoju kokosu alieju plaukams thumbup.gif  plaukus labai lengva issukuoti, mano plaukai ziauriai nusviesinti, tai anksciau niekaip ju neissukuodavau, tiesiog ispesdavau kuokstais, o dabar kai naudoju kokosu alieju, tai jie nesivelia, labai faini. thumbup.gif ir dar naudoju mil mil plauku kauke su karite svietu- labai gera! ir dar plauku galiuku seruma is avono. plaukai neskilineja ir su jais susitvarkyti lengva- visai nesivelia, ir nereikia ju kuokstais pesti norint issukuoti thumbup.gif

jeigu galima tai placiau apie kokosu alieju ir mil mil kauke. kas ? kur ? uz kiek? ir t.t
Atsakyti
Man dar patiko Bonacure kaukės,vienkartiniuose pakeliuose thumbup.gif
Atsakyti