teisybe, mil mil su karite labai gera kauke ir man labai skaniai kvepia.
is kaukiu kurios paveiksliuke, esu naudojus vidurine, tai vel gi-nieko ypatingo.
bajm, gal tu isigyk nedidelio turio kelias kaukes ir naudok pakaitom, nes pirkdama labai mazus kiekius , mokesi ir uz pakeli kaskart
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 20, 00:28)
teisybe, mil mil su karite labai gera kauke ir man labai skaniai kvepia.
is kaukiu kurios paveiksliuke, esu naudojus vidurine, tai vel gi-nieko ypatingo.
bajm, gal tu isigyk nedidelio turio kelias kaukes ir naudok pakaitom, nes pirkdama labai mazus kiekius , mokesi ir uz pakeli kaskart
spėju mil mil kaukė 500 ml tūrio?
nu tai parekomenduok kokią kaukę, tik nedidelio tūrio
taip, mil mil 500ml.
as neatradau tokios kaukes kuri man butu kuo nors ypatinga, visai nesenai isbandziau bonacure kauke su enzimais ir paskui kita dedama su kolagenu ir ka-nieko ypatingo, o suplojau po 35 lt uz kiekviena. zodziu arba mano plaukai geri (tuo labai abejoju) arba nera tos stebuklingos priemones sukurtos butent mano plaukams
pasiskaityk visus psl, supermamos tikrai pasiule stebuklingu kaukyciu
as neatradau tokios kaukes kuri man butu kuo nors ypatinga, visai nesenai isbandziau bonacure kauke su enzimais ir paskui kita dedama su kolagenu ir ka-nieko ypatingo, o suplojau po 35 lt uz kiekviena. zodziu arba mano plaukai geri (tuo labai abejoju) arba nera tos stebuklingos priemones sukurtos butent mano plaukams
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 20, 14:44)
taip, mil mil 500ml.
as ir pastebejau,kad mano plaukai labai isrankus.Ir brangiosios kaukes tikrai mazai kuom skiriasi nuo paprastu parduotuviniu kaukiu.Bent jau as didelio skirtumo nematau
Dar iš Drogo ta su avokadu nedidelio tūrio, 150 ml berods
Gal kuri žinot kiek kainuoja Wella Pro Hair kaukės plaukams? Kažkaip užsimaniau išbandyt, įdomu kokia jų kaina ir kur jų būna pirkti. Iš anksto dėkui už info.
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 19, 15:23)
Nueik i Droga tikrai rasi
yra is GlisKur mazo kiekio kauke, 20 ml , paskui dar kazkokios lenkiskos irgi neblogos ir sitos is HomeInstitut, pati turejau ju turis 75 ml
dar yra Eurokose is Alakme firmos, bet dar nebandziau
yra is GlisKur mazo kiekio kauke, 20 ml , paskui dar kazkokios lenkiskos irgi neblogos ir sitos is HomeInstitut, pati turejau ju turis 75 ml
dar yra Eurokose is Alakme firmos, bet dar nebandziau
Alkmene, ne alakme
As turejau, tokia ryskiai oranziniam pakely. Na man visai patiko, tik gal noretusi daugiau drekinimo (man visadajo daugiau noretusi ). Plaukai buvo purus ir issukuojami, jei kam tik to ir tereikia, tada rekomenduoju
norint pamatyti poveiki reikia ilgiau panaudot, nuo vieno karto nuostabiu rezultatu nebus, kad ir kiek kauke kainuotu...
prisiminiau, kad man labai patiko avon kauke su alyvuogemis
QUOTE(Cristale @ 2006 11 20, 00:51)
as tai naudoju kokosu alieju plaukams plaukus labai lengva issukuoti, mano plaukai ziauriai nusviesinti, tai anksciau niekaip ju neissukuodavau, tiesiog ispesdavau kuokstais, o dabar kai naudoju kokosu alieju, tai jie nesivelia, labai faini. ir dar naudoju mil mil plauku kauke su karite svietu- labai gera! ir dar plauku galiuku seruma is avono. plaukai neskilineja ir su jais susitvarkyti lengva- visai nesivelia, ir nereikia ju kuokstais pesti norint issukuoti
jeigu galima tai placiau apie kokosu alieju ir mil mil kauke. kas ? kur ? uz kiek? ir t.t