Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

Sakė mano kirpėja.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:35)
Sakė mano kirpėja.

Man kirpeja irgi sake, kad kauke yra skirta visiems plaukams ir ja reikia ilgiau palaikyti ax.gif Dar ziurint kokia kauke, jei pvz. nuo slinkimo, tai ja butina istepti saknys ... ax.gif
Atsakyti
http://www.hairclub.ru/kakuha.htm
Na taip, kaukę reikia ilgiau palaikyti, būtina žiūrėti kiek laiko parašyta instrukcijoje.
O balzamas skirtas gal labiau tam, kad plaukus būtų lengviau isšukuoti, kad nesielektrintu. Kaukė turi daugiau gydomųjų savybių ir ją nereikia labai dažnai daryti.
Atsakyti
nu atrodo ir taip visos tai zinom del kaukes plaikymo laiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 10 26, 21:12)
nu atrodo ir taip visos tai zinom del kaukes plaikymo laiko blink.gif

Parašiau ne dėl to, kad norėjau ižeisti. Tiesiog rašau iš savo patirties. Anksčiau laikydavau kaukė iki pamėlinavimo, po to perskaičiau, neatsimenu kur, kad būtinai reikia kaukę laikyti būtent tiek laiko kiek nurodyta instrukcijoe.
Atsiprašau jeigu užeidžiau.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:52)
Parašiau ne dėl to, kad norėjau ižeisti. Tiesiog rašau iš savo patirties. Anksčiau laikydavau kaukė iki pamėlinavimo, po to perskaičiau, neatsimenu kur, kad būtinai reikia kaukę laikyti būtent tiek laiko kiek nurodyta instrukcijoe.
blush2.gif

O jei parašyta, kad laikyt 1 minutę? g.gif
Atsakyti
Manau, kad reikia laikyit 1 minutę, jeigu jau taip parašyta. Aš turiu kaukę, kurią reikia laikyti 5 min (Wella System Professional). Turėjau tokių kur ir po 30 min. laikyti reikėjo. Gal čia priklauso nuo sudėties.
Atsakyti
o mano kirpejas sake, kad ant visu kaukiu ir balzamu rasomas minimalus ju laikimo laikas, nes siais laikais visos moterys yra skubancios ir jei rasys, kad laikyti reikia valanda, niekas ju nepirks. tai sake, kad kauke reikia laikyti tiek kiek laiko turi, nes tada daugiau gydomuju medziagu isigeria i plaukus. ir pageidautina deti silta ranksluosti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 10 26, 22:39)
o mano kirpejas  sake, kad ant visu kaukiu ir balzamu rasomas minimalus ju laikimo laikas, nes siais laikais visos moterys yra skubancios ir jei rasys, kad laikyti reikia valanda, niekas ju nepirks. tai sake, kad kauke reikia laikyti tiek kiek laiko turi, nes tada daugiau gydomuju medziagu isigeria i plaukus. ir pageidautina deti silta ranksluosti 4u.gif

Matyt kiek kirpėjų tiek ir nuomonių biggrin.gif .
Bet tikrai yra tiesos šiame pasakyme. Nes aš net veidui kaukės neperku jeigu reikia laikyti 15 min. Nuo 5 iki 10 dar gerai. Nuolat skubu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:52)
blush2.gif

na niekas cia tikrai neisizeide drinks_cheers.gif seip pasakiau..o man atrodo galima laikyti tiek kiek norisi, nuo to tik geriau jai tai kauke..va zinau visoskiu kondicianieriu laikyti isvis nerekomenduotina g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar kuri nors is jusu bandete rusiska "Ruskoje pole" serijos svogunine kauke plaukams? 4u.gif
Atsakyti
as is tamsios pavirtau sviesia (kuri mano akim ziurint neypatingai man tinka doh.gif ) tai palaukai labai pazesiti, tai kirpeja dave kaukes greit atstatancias plaukus, Schwarzkopf firmos BC (hairtherapy) REPAIR RESCUSE, man labai patiko:) ax.gif
Atsakyti