QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:35)
Sakė mano kirpėja.
Man kirpeja irgi sake, kad kauke yra skirta visiems plaukams ir ja reikia ilgiau palaikyti Dar ziurint kokia kauke, jei pvz. nuo slinkimo, tai ja butina istepti saknys ...
http://www.hairclub.ru/kakuha.htm
Na taip, kaukę reikia ilgiau palaikyti, būtina žiūrėti kiek laiko parašyta instrukcijoje.
O balzamas skirtas gal labiau tam, kad plaukus būtų lengviau isšukuoti, kad nesielektrintu. Kaukė turi daugiau gydomųjų savybių ir ją nereikia labai dažnai daryti.
Na taip, kaukę reikia ilgiau palaikyti, būtina žiūrėti kiek laiko parašyta instrukcijoje.
O balzamas skirtas gal labiau tam, kad plaukus būtų lengviau isšukuoti, kad nesielektrintu. Kaukė turi daugiau gydomųjų savybių ir ją nereikia labai dažnai daryti.
nu atrodo ir taip visos tai zinom del kaukes plaikymo laiko
QUOTE(gaudri @ 2006 10 26, 21:12)
nu atrodo ir taip visos tai zinom del kaukes plaikymo laiko
Parašiau ne dėl to, kad norėjau ižeisti. Tiesiog rašau iš savo patirties. Anksčiau laikydavau kaukė iki pamėlinavimo, po to perskaičiau, neatsimenu kur, kad būtinai reikia kaukę laikyti būtent tiek laiko kiek nurodyta instrukcijoe.
Atsiprašau jeigu užeidžiau.
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:52)
Parašiau ne dėl to, kad norėjau ižeisti. Tiesiog rašau iš savo patirties. Anksčiau laikydavau kaukė iki pamėlinavimo, po to perskaičiau, neatsimenu kur, kad būtinai reikia kaukę laikyti būtent tiek laiko kiek nurodyta instrukcijoe.
O jei parašyta, kad laikyt 1 minutę?
o mano kirpejas sake, kad ant visu kaukiu ir balzamu rasomas minimalus ju laikimo laikas, nes siais laikais visos moterys yra skubancios ir jei rasys, kad laikyti reikia valanda, niekas ju nepirks. tai sake, kad kauke reikia laikyti tiek kiek laiko turi, nes tada daugiau gydomuju medziagu isigeria i plaukus. ir pageidautina deti silta ranksluosti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 10 26, 22:39)
o mano kirpejas sake, kad ant visu kaukiu ir balzamu rasomas minimalus ju laikimo laikas, nes siais laikais visos moterys yra skubancios ir jei rasys, kad laikyti reikia valanda, niekas ju nepirks. tai sake, kad kauke reikia laikyti tiek kiek laiko turi, nes tada daugiau gydomuju medziagu isigeria i plaukus. ir pageidautina deti silta ranksluosti
Matyt kiek kirpėjų tiek ir nuomonių .
Bet tikrai yra tiesos šiame pasakyme. Nes aš net veidui kaukės neperku jeigu reikia laikyti 15 min. Nuo 5 iki 10 dar gerai. Nuolat skubu.
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 20:52)
na niekas cia tikrai neisizeide seip pasakiau..o man atrodo galima laikyti tiek kiek norisi, nuo to tik geriau jai tai kauke..va zinau visoskiu kondicianieriu laikyti isvis nerekomenduotina
Sveikos,
Ar kuri nors is jusu bandete rusiska "Ruskoje pole" serijos svogunine kauke plaukams?
Ar kuri nors is jusu bandete rusiska "Ruskoje pole" serijos svogunine kauke plaukams?
as is tamsios pavirtau sviesia (kuri mano akim ziurint neypatingai man tinka ) tai palaukai labai pazesiti, tai kirpeja dave kaukes greit atstatancias plaukus, Schwarzkopf firmos BC (hairtherapy) REPAIR RESCUSE, man labai patiko:)