Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE({GlOsSy} @ 2006 10 04, 16:55)
Ten tas leonor Greyl aliejukas toks prieš plovimą , sausiems plaukams su palmių aliejum , lyg ir taip.
Papildyta:
Uj , o vakar kokią kaukę užtepiau , su česnakais ir čiobreliais berods , o kaip smirdėjo , bet užtat po to plaukai kokie gražūs liko , tokie spindintys , labai jau. Ten tokia iš vienkartinių , kokius 5 Lt kainuoja Droge man rodos. Patinka man vienkartinės , turi geresnį poveikį jos.

o kokia kaina ti kaukiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(craizy @ 2006 09 16, 19:39)
Nu parasyta "Mypa professional care" regenerating hair trarment cream for fine & damaged hair. Prancuzu firma. Pala pabandysiu ikelt foto Plauku kauke

as irgi turiu tokia kauke, pas mane ploniems pazeistiems plaukams. Man ji irgi patiko, tik ja laikau apie valanda + dar apsivynioju celofanu ir ranksluosciu, paskui plaukuciai buna thumbup.gif
QUOTE(mexica @ 2006 09 25, 21:01)
Na va siandien ir as ja nusipirkau smile.gif
Ryt bandysiu. Pasiemiau sausiem pazeistiem plaukam. Dar buvo ploniem ir silpniem bei dazytiem. Ale brangoka - 25Lt g.gif

o tau patiko ta kauke?
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2006 10 04, 15:56)
nu papasakokit daugiau kaip ta kauke  g.gif  g.gif  g.gif

Šiaip man tai patiko , bet dėjau ir daugiau priemonių tai tikrojo poveikio nelabai žinau , nu bet po to kai išsiploviau plaukus ir nedėjau tos kaukės kitaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 08, 12:29)
as irgi turiu tokia kauke, pas mane ploniems pazeistiems plaukams. Man ji irgi patiko, tik ja laikau apie valanda + dar apsivynioju celofanu ir ranksluosciu, paskui plaukuciai buna  thumbup.gif

o tau patiko ta kauke?

Patiko patiko thumbup.gif
Ale as ja per nakti laikiau, tai poto plaukuciai tokie apsunke buvo, bet po kito plovimo isvis nieko nedejau - super svelnus ir minksti buvo dar nuo ano karto thumbup.gif Stengsiuos ja tik karta per savaite naudot, kad nepriprastu plaukai, nes kolkas poveikis tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Renkuos tarp 4 kaukiu,kuria pirkt-Dove, Pantene Pro-V, Fructis ir Gliss Kur. Prasau patarimu kuri geriausia jums? Mano sviesus plaukai,greit riebaluojasi,taciau siaip yra sausi. Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 10 15, 12:12)
Renkuos tarp 4 kaukiu,kuria pirkt-Dove, Pantene Pro-V, Fructis ir Gliss Kur. Prasau patarimu kuri geriausia jums? Mano sviesus plaukai,greit riebaluojasi,taciau siaip yra sausi. Aciux  4u.gif

Tiesa sakant, ne vienos is ju nesirinkciau. Geriau nepagaileciau keliu litu ir nusipirkciau kokybiskesne.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 10 15, 13:12)
Renkuos tarp 4 kaukiu,kuria pirkt-Dove, Pantene Pro-V, Fructis ir Gliss Kur. Prasau patarimu kuri geriausia jums? Mano sviesus plaukai,greit riebaluojasi,taciau siaip yra sausi. Aciux  4u.gif

man dove patinko melynoj pakuotej. Bet pas mane visas plaukas sausas-nuo saknu iki galiuku, niekad nesiriebaluoja..tai jei nelabai sausi plaukai Dove gali tau juos ir surebaluot..pantene man asmeniskai tikras s...,o fructic ir gliss kur nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 10 15, 13:12)

Gliss Kur rinkciausi.Kai nieko apie profesonalias priemones nezinojau,tai ja naudojau ir buvau be proto patenkinta.
O is profesonaliu priemoniu-tai reikia zinoti kuria,nes labai daznai jos nieko nesiskyria nuo Loreal,Garnier,Gliss Kur ir t.t.Pinigai dideli,o skirtumo jokio.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 15, 14:12)
Tiesa sakant, ne vienos is ju nesirinkciau. Geriau nepagaileciau keliu litu ir nusipirkciau kokybiskesne.

Esu paskutines 2 turejusi, man patiko. Bent as turbut vel pirkciau "Fructis".
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 10 15, 23:01)
Esu paskutines 2 turejusi, man patiko. Bent as turbut vel pirkciau "Fructis".

O aš Gliss Kur turėjau [Rožinę] tai nepatiko labai. O fructis nebandžiau
Atsakyti
As nusipirkau Henna plus kauke, kai isbandysiu, parasysiu ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 10 15, 22:42)
Gliss Kur rinkciausi.Kai nieko apie profesonalias priemones nezinojau,tai ja naudojau ir buvau be proto patenkinta.
O is profesonaliu priemoniu-tai reikia zinoti kuria,nes labai daznai jos nieko nesiskyria nuo Loreal,Garnier,Gliss Kur ir t.t.Pinigai dideli,o skirtumo jokio.

prasom pasidalinti savo patirtimi bigsmile.gif (ne tik apie kaukes jeigu galima 4u.gif )
Atsakyti