Man tai labai patinka Generos kauke su ryziu aliejum
QUOTE(Nome @ 2006 09 21, 20:51)
Nu ir ką, panos, nuėjau ir į Drogą, ir į Eurokos, ir nieko neišrinkau mamai, nes nežinau koks preparatas veiksmingesnis. Tie Babuškos Agafos aliejukai tekainuoja po 4-5 Lt, tai suabejojau jų veiksmingumu (gal ir be reikalo). Dzintaro kažkoks aliejukas-9 Lt. Dar yra lietuviškas kosmetinis žibalas, bet ir to yra 3-jų rūšių. Dar yra iš Babuškos Agafos serijos kažkokios ampulės plaukų stiprinimui. Žodžiu, pasimečiau ir tikrai nežinau kas geriau.
Na, jeigu nori brangesniu priemoneiu, man padejo Vichy kapsules nuo slinkimo. Dezutes kaina 135Lt Dar yra is Rene Furterer (dar brangiau kainuoja), ir kt firmu.
Nesenai turėjau REVLON lissolook kaukę plaukams , nu nebloga , nepasakyčiau , akd daro stebuklus , bet visai nieko. Dabar tai neprisiruošiu nusipikrt niekaip naujos , nes ana baigės jau. Tai patepu plaukus tokiu Leonor Greyl (ar kažkaip ten ) aliejumi prieš plovimą , nu tas tai nuostabus. Ai be to manau , kad nesvarbu kiek ten parašyta tas kaukes kartų dėt , kuo dažniau dėsi tuo geriau , juk niekuo jos nepakenks
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 23, 13:52)
Nesenai turėjau REVLON lissolook kaukę plaukams , nu nebloga , nepasakyčiau , akd daro stebuklus , bet visai nieko. Dabar tai neprisiruošiu nusipikrt niekaip naujos , nes ana baigės jau. Tai patepu plaukus tokiu Leonor Greyl (ar kažkaip ten ) aliejumi prieš plovimą , nu tas tai nuostabus. Ai be to manau , kad nesvarbu kiek ten parašyta tas kaukes kartų dėt , kuo dažniau dėsi tuo geriau , juk niekuo jos nepakenks
Apie koki alieju kalbi? Na,as taip pat manau, kad daznos kaukes nepakenks, bet is patirties galiu pasakyti, kad tiesiog apsunksta plaukai, kai kirpeja pasake : "apsivelia" nuo perdaug priemoniu.
QUOTE(Keitė @ 2006 09 15, 19:38)
o mano atradimas - plauku kauke su alijosium, pasaka, mano plaukai tamsus, o dazau sviesiai, taip atgaivina plaukus, nu man super
Na va siandien ir as ja nusipirkau
Ryt bandysiu. Pasiemiau sausiem pazeistiem plaukam. Dar buvo ploniem ir silpniem bei dazytiem. Ale brangoka - 25Lt
QUOTE(Keitė @ 2006 09 16, 19:39)
Nu parasyta "Mypa professional care" regenerating hair trarment cream for fine & damaged hair. Prancuzu firma. Pala pabandysiu ikelt foto Plauku kauke
QUOTE(Giess @ 2006 09 29, 14:07)
o kokia ten ta kauke su alijosium? kaip vadinasi?
ir kodel mergaites neparasot apie kauke su konjaku, citrina, ricina ir medum?
ir kodel mergaites neparasot apie kauke su konjaku, citrina, ricina ir medum?
tai va Keitė rašė apie ją jau, pasisiskaityk tų dienų postus ir bus aiškiau truputėlį kur ji perkama bei ku naudinga o vat esu kažkokią kaukę pirkusi su medimi Droge, o vat kad būtų su konjaku, neteko girdėti
QUOTE(mexica @ 2006 09 25, 21:01)
Na va siandien ir as ja nusipirkau
Ryt bandysiu. Pasiemiau sausiem pazeistiem plaukam. Dar buvo ploniem ir silpniem bei dazytiem. Ale brangoka - 25Lt
Na ir kaip ji tau? gi irgi noriu kokia pirkt..
Ten tas leonor Greyl aliejukas toks prieš plovimą , sausiems plaukams su palmių aliejum , lyg ir taip.
Papildyta:
Uj , o vakar kokią kaukę užtepiau , su česnakais ir čiobreliais berods , o kaip smirdėjo , bet užtat po to plaukai kokie gražūs liko , tokie spindintys , labai jau. Ten tokia iš vienkartinių , kokius 5 Lt kainuoja Droge man rodos. Patinka man vienkartinės , turi geresnį poveikį jos.
Papildyta:
Uj , o vakar kokią kaukę užtepiau , su česnakais ir čiobreliais berods , o kaip smirdėjo , bet užtat po to plaukai kokie gražūs liko , tokie spindintys , labai jau. Ten tokia iš vienkartinių , kokius 5 Lt kainuoja Droge man rodos. Patinka man vienkartinės , turi geresnį poveikį jos.
nu papasakokit daugiau kaip ta kauke
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 10 04, 16:55)
Ten tas leonor Greyl aliejukas toks prieš plovimą , sausiems plaukams su palmių aliejum , lyg ir taip.
Papildyta:
Papildyta:
tai sakai gera nes as i ja vis pasiziuriu ir pasiziuriu, bet taip ir nepirkau ne karto...