QUOTE(Keitė @ 2006 09 15, 19:38)
o mano atradimas - plauku kauke su alijosium, pasaka, mano plaukai tamsus, o dazau sviesiai, taip atgaivina plaukus, nu man super
O cia kokios firmos?
QUOTE(Keitė @ 2006 09 15, 21:10)
Aloe vera ir 5 zvaigzdutes nupiestos, ja tik maciau pirkt kosmadoje, sakiau reiks ir sampuna su balzamu pabandyt
Dėkui
O daugiau nieko neparasyta?
Jei pasakytum ka dar ten ant jos raso, bandyciau paieskot internete nors, kad zinot kaip atrodo, kol negaliu is namu iseit
ir dar - kokia jos kaina ir talpa?
Nu parasyta "Mypa professional care" regenerating hair trarment cream for fine & damaged hair. Prancuzu firma. Pala pabandysiu ikelt foto Plauku kauke
Aciu labai labai
QUOTE(Diksė @ 2006 09 17, 15:53)
Aš kaip tik sėdžiu apsiraitojusi galvą rankšluosčiu.. prisitepiau AVON Planet Spa kaukę su alyvuogių aliejumi.. Na ji man tikrai labai patinka.. Plaukučiai visada minkštučiukai būna..
Šita man irgi patiko - vien kvapas ko vertas! Ir ant dukros galvos išbandžiau - labai gražiai žvilgėjo plaukai po to.
O dabar apsitepliojau tą Natur Vital kaukę nuo slinkimo - kuo toliau, tuo labiau jinai man patinka, tik dabar laikau ilgiau, nei parašyta. Nežinau, kaip ten dėl slinkimo, bet plaukai po jos lieka švelnūs ir klusnūs, ne taip pasipučia.
QUOTE(Miaška @ 2006 09 17, 18:35)
Šita man irgi patiko - vien kvapas ko vertas! Ir ant dukros galvos išbandžiau - labai gražiai žvilgėjo plaukai po to.
O dabar apsitepliojau tą Natur Vital kaukę nuo slinkimo - kuo toliau, tuo labiau jinai man patinka, tik dabar laikau ilgiau, nei parašyta. Nežinau, kaip ten dėl slinkimo, bet plaukai po jos lieka švelnūs ir klusnūs, ne taip pasipučia.
Em.. a tei ir KAUKĖ yra nuo slinkimo iš tos pačios serijos..??? Aš kažkaip radau tik šampūna ir balzamą.. Reikės tada dar ir kaukytę nusižiebti.. Avdruk padės..
QUOTE(Diksė @ 2006 09 17, 21:49)
Em.. a tei ir KAUKĖ yra nuo slinkimo iš tos pačios serijos..??? Aš kažkaip radau tik šampūna ir balzamą.. Reikės tada dar ir kaukytę nusižiebti.. Avdruk padės..
Nu pakenkt neturėtų
Aš Kosmadoje pirkau.
Labai norėčiau pagirt kaukę su šalavijų ir dilgėlių ekstraktu. Ji parsiduoda tokiuose žalsvuose 15 ml. pakeliuose, kaina apie 1 lt. Aš perku Droge. Nu pasakiška kaukė. Ji vienintelė man plaukus padaro slidžius, blizgančius ir tiesius. Visos kaukės, kiek esu bandžiusi, tai plaukus labai apsunkina, pariebina, o šita - atvirkščiai - tokie lengvi, purūs ir slidūs kaip ledas plaukučiai būna ir labai gražiai krenta