Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(nancy @ 2006 07 02, 13:42)
user posted image  gal kas bandete ta zalia plauku kauke maiselyje? (nuotrauka pasiskolinta is kosmetikos isparduotuves tad nekreipkite demesio i salia esancia Gliss kur kauke mirksiukas.gif )

As irgi sita ziurejau, yra dar 2 rusiu. Kai kas nors isbandys, parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 02 liepos 2006 - 13:01
QUOTE(France;) @ 2006 07 02, 13:37)
Eurokos parduotuveje tikrai buna smile.gif

Kosmadoj taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 07 02, 15:00)
As irgi sita ziurejau, yra dar 2 rusiu. Kai kas nors isbandys, parasykit  mirksiukas.gif

As bandziau visas 3, violetiniam pakelyje nuo slinkimo su cesnakais, bet kvapas normalus (nesmirdi) labai faina, neriebina plauku (tepiau visus plaukus ir saknys), rudame pakelyje sausiems irgi faina, labai maloni konsistencija, o sita zalia tai man atrodo silpniems plaukams g.gif neatsimenu blush2.gif irgi gera, man vieno pakelio uztenka 2 savaitem, labai gerai, nes plaukai nepripranta ir poveikis thumbup.gif

Ju yra Droge, Eurovaistinei ... ~5lt, 75ml ax.gif
Atsakyti
As Vilniuje Vilkpedeje, kosmetikos bazeje, perku labai faina kauke, ir nebrangi uz indeli 750 ml - 15 litu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 07 02, 23:16)
As Vilniuje Vilkpedeje, kosmetikos bazeje, perku labai faina kauke, ir nebrangi uz indeli 750 ml - 15 litu 4u.gif

Prasom placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 07 02, 14:00)
As irgi sita ziurejau, yra dar 2 rusiu. Kai kas nors isbandys, parasykit  mirksiukas.gif

Sveikos panelytės,

Bandžiau aš tą kaukę ir dar kitą su česnakais. Išsitepus laikydavau ilgai ir dar su maišiuku ant galvos, dažnai taip darau, bet didelio įspūdžio ji man nepaliko. Pabandžiau aš ją , nes tikiu svogūnų galia, ir kaina labai maža. Išbandyti gal ir nieko, bet mano plaukams didelės naudos nepadarė.
Kiek visko esu išbandžiusi, bet taip ir neaptikau, kas mano plaukams iš tikrųjų padėtų. Visai patenkinta esu kaukyte "alkmene" perku Eurokos parduotuvėje, mažas pakutis, raudonos spalvos, dažytiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2006 06 30, 13:56)
Iki 10lt, jei tiksliai pamenu tai apie 8lt smile.gif Bet ilgam užtenka, kiekis 500ml
Ieskojau ieskojau Droge kaune, bet neradau g.gif norejosi aprasyma pasiziureti...
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 07 05, 09:38)
Ieskojau ieskojau Droge kaune, bet neradau  g.gif norejosi aprasyma pasiziureti...

Ji buna Eurokose ax.gif
Atsakyti
As siandien isbandziau Gaija kauke,tai visai patiko kaip uz tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
O aš išbandžiau DOVE plaukų kaukę dažytiemsa plaukams,labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Loreal Elvital kauke sausiem ir pazeistiem plaukam, labai jau sauseja jie man dabar vasara, tai bandysiu. O gal kuri nors esat naudojus?
Atsakyti
as tai tepu kauke viena karta per savaite, dazniau tikrai nereikia ir laikau po puse kartais po valanda, nes kur raso kad laikyti 3 min tai cia gryna nesamone
Atsakyti