Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Saulužė @ 2006 06 28, 23:35)
Tai vis gi nuo kaukės priklauso. Kurios silpnesnės, tai tas galima ir 3 kart savaitėj naudot, pvz. vietoj balzamo, jei poreikis yra. O jei kaukė normali ir plaukučiai nekritinės būklės - užtenka 1 kart. Bent aš taip manau  4u.gif

O kurios silpnesnes, kurios normalios, tavo nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 28, 22:41)
O kurios silpnesnes, kurios normalios, tavo nuomone?

Tai vat ir manau, kad jei kaukę rekomenduoja naudoti iki 3 kartų savaitėje, tai jos stiprios ir nebus. Arba jei kaukė turi būt laikoma 3-5 min, tai irgi bus šiek tiek stipresnė už balzamą. Tai čia daugiausia būna tokios didelėse bankėse {revivor, carine de farme, ir pan} O normalios turėtų būt laikomos 10-15 min. Iš profesionalesnių dažniausiai ir būna minimum po 10 min. Tai tokios užtektų 1k. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 06 28, 23:58)
Tai vat ir manau, kad jei kaukę rekomenduoja naudoti iki 3 kartų savaitėje, tai jos stiprios ir nebus. Arba jei kaukė turi būt laikoma 3-5 min, tai irgi bus šiek tiek stipresnė už balzamą. Tai čia daugiausia būna tokios didelėse bankėse {revivor, carine de farme, ir pan} O normalios turėtų būt laikomos 10-15 min. Iš profesionalesnių dažniausiai ir būna minimum po 10 min. Tai tokios užtektų 1k.  tongue.gif

GARNIER - 1min., kaip daznai naudoti nenurodyta.
C:EHKO - bent 10min.laikyti, kaip daznai naudoti taip pat nenurodyta.
GLISS KUR AROMA RELAXATION - 15min., naudoti 2 - 3 kartus per savaite.
AVON "PLANET SPA" - 10min., naudoti karta per savaite.
GAIA - 15min., naudoti karta per savaite.
Kazkodel neizvelgiu bendros tendencijos ar taisykles, skirtingi gamintojai nurodo skirtinga laikymo trukme ir naudojimo daznuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 28, 23:12)
GARNIER -  1min., kaip daznai naudoti nenurodyta.
C:EHKO -  bent 10min.laikyti, kaip daznai naudoti taip pat nenurodyta.
GLISS KUR AROMA RELAXATION -  15min., naudoti 2 - 3 kartus per savaite.
AVON "PLANET SPA" - 10min., naudoti karta per savaite.
GAIA - 15min., naudoti karta per savaite.
Kazkodel neizvelgiu bendros tendencijos ar taisykles, skirtingi gamintojai nurodo skirtinga laikymo trukme ir naudojimo daznuma  g.gif

Nežinau, aš tai lieku prie savo nuomonės, kad reikia atsižvelgti į savo plaukų būklę ir gamintojų rekomendacijas. Iš tavo išvardintų aš rinkčiausi C:ehko 1 k. savaitėj. 4u.gif
Atsakyti
GAIA kaukė mano plaukučiams labai superinė- na negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2006 06 29, 11:45)
GAIA kaukė mano plaukučiams labai superinė- na negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif

Gal atradai ka panasaus poveikio?uz ja geresnes nerandu,bet jau noreciau pakeist i ka kita
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 06 29, 19:09)
Gal atradai ka panasaus poveikio?uz ja geresnes nerandu,bet jau noreciau pakeist i ka kita

Na turiu tris kaukes- Gaia, treatment wax su avokadu iš drogo ir The Body Shop su brazilijos riešutais, bet Gaia pirmauja smile.gif nors nesakau, kad ir kitos dvi blogos ax.gif O kodėl nori pakeist, jei patinka ši? 4u.gif
Atsakyti
As dabar turiu ir naudoju viena kauke Gaia, jau beveik pripratau prie kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 29, 19:44)
As dabar turiu ir naudoju viena kauke Gaia, jau beveik pripratau prie kvapo  ax.gif

Man kvapą taip pat teko jaukintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 06 29, 16:32)
Nežinau, aš tai lieku prie savo nuomonės, kad reikia atsižvelgti į savo plaukų būklę ir gamintojų rekomendacijas. Iš tavo išvardintų aš rinkčiausi C:ehko 1 k. savaitėj. 4u.gif

Gal rimciausiai pavadinimas skamba biggrin.gif Na, as jas visas turiu ir naudoju paeiliui mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu nusipirkt gaja kauke,labai jau visos giria.o ji buna vienos rusies ar keliu?jei keliu tai kuri geriausia?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 06 29, 22:40)
noriu nusipirkt gaja kauke,labai jau visos giria.o ji buna vienos rusies ar keliu?jei keliu tai kuri geriausia?

Vienos rysies ax.gif geltonam ipakavime, apvalioje bonkuteje ax.gif
Atsakyti