Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(No_Angel* @ 2006 06 22, 20:42)
Turiu tris plaukų kaukes:
BEAUTY FORMULAS su avokadų aliejumi ( liko vienam kartui  rolleyes.gif  )
Generos regeneruojanti su kokosų aliejumi, dar mažainaudota, bet kvepia labai skaniai  wub.gif
AVON Naturals su sojų pienu ir makadamija (kas čia per daiktas? ) šiaip irgi nebloga  smile.gif 
o naudoju kartą per savaitę kažkurią vienu, paskutieniuoju metu su avokadu daugiausiai  ax.gif

Man ir to avokado liko vienam kartui, dar turiu ta loreal geltona, o paskui jau nebezinau ko vel reiks.. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taaaai laabai daug pravargau su savo plaukučiais verysad.gif verysad.gif verysad.gif
ir išbandžiau tikriausiai viską kas galima...
Faktai tokie: smartass.gif
-naminės kaukės -padeda (tik laiko užima ir kartais tingisi)
-pirktinės taip pat padeda, tik viena taisyklė- tepti PRIEŠ plovimą, o ne po kaip rašo. nes plaukai geriau ir gaugiau pasisavina thumbup.gif
-vitaminai- Perfektil ir dar vieni naturalūs(jei ką domina galėsiu parašyti pavadinima)dabar neprisimenu(kreipkitės).
-plaukų šaknims stiprinti-svogūnas(reikia juom ar jo sultimis trinti ). žinau,žinau-smirda ir akis griaužia, bet padeda tongue.gif

Papildyta:
...ir dar ...
dabar turiu gražius ilgus plaukučius:) PAGALIAU clap.gif clap.gif clap.gif

Papildyta:
ir išvis... su mano plaukučiais atskira istorija
papasakosiu kada smile.gif
tikrai nerealiai keista g.gif
iki
Atsakyti
QUOTE(ema88 @ 2006 06 26, 02:13)
Aš taaaai laabai daug pravargau su savo plaukučiais verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
ir išbandžiau tikriausiai viską kas galima...
Faktai tokie: smartass.gif
-naminės kaukės -padeda (tik laiko užima ir kartais tingisi)
-pirktinės taip pat padeda, tik viena taisyklė- tepti PRIEŠ plovimą, o ne po kaip rašo. nes plaukai geriau ir gaugiau pasisavina thumbup.gif
-vitaminai- Perfektil ir dar vieni naturalūs(jei ką domina galėsiu parašyti pavadinima)dabar neprisimenu(kreipkitės).
-plaukų šaknims stiprinti-svogūnas(reikia juom ar jo sultimis trinti ). žinau,žinau-smirda ir akis griaužia, bet padeda tongue.gif

Papildyta:
...ir dar ...
dabar turiu gražius ilgus plaukučius:) PAGALIAU  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Papildyta:
ir išvis... su mano plaukučiais atskira istorija
papasakosiu kada smile.gif
tikrai nerealiai keista  g.gif 
iki

Kodel taip manai? Man labiau patinka tepti po plovimo, nes tada plaukai buna glotnesni, zvilga labiau, o jeigu po kaukes isplauni sampunu, tada tokie liuto karsciai palieka. Apskritai esu skaiciusi, kad plauku balzamo nereikia visiskai isskalauti, tada geresnis efektas buna, kai plaukai isdziuna. Turbut panasiai ir su kaukemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 26, 15:18)
Kodel taip manai? Man labiau patinka tepti po plovimo, nes tada  plaukai buna glotnesni, zvilga labiau, o jeigu po kaukes isplauni sampunu, tada tokie liuto karsciai palieka. Apskritai esu skaiciusi, kad plauku balzamo nereikia visiskai isskalauti, tada geresnis efektas buna, kai plaukai isdziuna. Turbut panasiai ir su kaukemis  mirksiukas.gif

Bet jei prie šaknų neišskalauji gerai, tai man jie išdžiūvę atrodo kaip riebaluoti. Tada vėl turi plauti. doh.gif
Atsakyti
Reikia rasti gerą kaukę, kuri tinka, tada ir nebus riebaluoti prie šaknų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 06 26, 19:26)
Bet jei prie šaknų neišskalauji gerai, tai man jie išdžiūvę atrodo kaip riebaluoti. Tada vėl turi plauti. doh.gif

Yra nuomoniu, kad plauku saknu apskritai nereikia tepti balzamu ar kauke, ypac, jei plaukai riebus, greit susiriebaluoja. Mano plaukai normalus (tfu tfu), todel tepu visus plaukus, stengiuosi nepadaugint priemones, tada viskas buna gerai, jei ir neisskalauju balzamo visiskai visiskai.
Atsakyti
o kiek kainavo? Ir kodel ja dareisi? Nes man patare del galiuku ir del to,kad plaukai i visas puses issidraike, gal po kaukes jie ne tokie purus? smile.gif
Atsakyti
as ir esu dariusis ta nexus ametistejoje, nu tam kartui tik , tai jau geraiu namie uzsidet kauke ir palaikyt gera val, rezultats tas pats, tik 10 kartu pigiau
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2006 06 27, 15:57)
as ir esu dariusis ta nexus ametistejoje, nu tam kartui tik , tai jau geraiu namie uzsidet kauke ir palaikyt gera val, rezultats tas pats, tik 10 kartu pigiau

O kokia kaina? Neplanuoju bandyti po tokiu atsiliepimu, siaip smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
na as nusidazius plaukus nusipirkau kauke, nes plaukai labai kieti ir nusiure pasidare. schmoll.gif tai ten parasyta 2-3 kartus per sav.naudot. tai manau ir kitas kaukes panasiai reik. 1-3 k.per sav. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Renatukai kai tik bus koks rezultatas pasakyk:)))))))))))))
Atsakyti
Tai vis gi nuo kaukės priklauso. Kurios silpnesnės, tai tas galima ir 3 kart savaitėj naudot, pvz. vietoj balzamo, jei poreikis yra. O jei kaukė normali ir plaukučiai nekritinės būklės - užtenka 1 kart. Bent aš taip manau 4u.gif
Atsakyti