butinai parasysiu
Pirma girdziu apie gilumines kaukes... Neseniai suzinojaua apie pilingus plaukams. Gal dar kokiu naujoviu zinot? Kaip efektas?
na bijau nusisneketi, bet man atrodo, kad mano drauge isbande sia naujove. kiek zinau ultragarsu atidaro plauko zvyneli ir pripildo plauko vidu veikliuju medziagu ir vel ji uzdaro..kapsules gali pasirinkti pats.ji sia procedura daresi kaune, grozio salone ametisteja.o kiek kainavo neatsimenu o siaip vienintelis efektas buvo pasunkeje plaukai, tai kazin ar verta
QUOTE(helena @ 2006 06 11, 20:32)
Cia gal su tom NEXUS priemonem? jei su sitom, tai girdejau, kad 120 Lt kainuoja, o kaip del efekto nezinau..
QUOTE(atne777 @ 2006 06 14, 13:12)
As galvoju isbandyti, gali buti kad su NEXUS nes jie naudoja tas priemones, planuoju kita men.eiti, tai reiks pasiskambinti ir issiklausineti kas ir kaip... Cia atlieka klaipedoje miesto kirpykloje
QUOTE(mango @ 2006 06 19, 23:56)
na bijau nusisneketi, bet man atrodo, kad mano drauge isbande sia naujove. kiek zinau ultragarsu atidaro plauko zvyneli ir pripildo plauko vidu veikliuju medziagu ir vel ji uzdaro..kapsules gali pasirinkti pats.ji sia procedura daresi kaune, grozio salone ametisteja.o kiek kainavo neatsimenu o siaip vienintelis efektas buvo pasunkeje plaukai, tai kazin ar verta
As dariausi Ametistejoj, su Nexus priemonem, nieko ypatingo, tas pats kaip po paprastos kaukes. Jokio plauku bukles pagerejimo nepajutau Mango, gal as ta tavo drauge
QUOTE(danii @ 2006 06 21, 22:42)
sveiki girdejau kad majonezo kaukes atgaivina sausus,pazeistus plaukus. gal kas bandet ar zinot kaip ten reikia darytis?
Esu bandziusi. Na, uztepi ant plauku riebaus majonezo, tada gali uzsideti maiseli, ant jo ranksluosti, nes nuo silumos majonezas geriau veiks plaukus, ir pabuti, manyciau bent 20 - 30min., o tada islauti plaukus. Jau anksciau diskutavom apie sita kauke temoje apie naturalias kaukes ar kaukes (ar pan. vadinasi), paieskok
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 21, 20:06)
Esu bandziusi. Na, uztepi ant plauku riebaus majonezo, tada gali uzsideti maiseli, ant jo ranksluosti, nes nuo silumos majonezas geriau veiks plaukus, ir pabuti, manyciau bent 20 - 30min., o tada islauti plaukus. Jau anksciau diskutavom apie sita kauke temoje apie naturalias kaukes ar kaukes (ar pan. vadinasi), paieskok
pritariu majonezo kauke labai gerai plaukam,man ji patinka dedu i savaite du kartus ir plaukai liux atrodo,nes majonezo sudetyje yra acto,o jis minkstina ir suteikia pluakams svelnumo,taipat si kauke tinka jei plauku galiukai labai sausi,veikia kaip balzamas....kaikurios skaiciau kad plaukus skalauja su actu ar su citrinos sultimimis,tai cia taspats ta pati rugstis sekmes
QUOTE(robertaslt @ 2006 06 22, 02:29)
oi.... kaip man viena bendradarbe sake kad reikia veida vienu skysciu tept.... kad pajaunet.... tik su juo gaminimu yra problem biski..... oi bajeristes jus bajeristes
Kalbam apie majonezo kauke plaukam O man visai patiko.
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 22, 14:03)
Kalbam apie majonezo kauke plaukam O man visai patiko.
taip majonezo kauke labai padeda:) ir as bandziau:) o atrode, kad mano plaukam jau niekas negali padeti. Siaip jie ir liko ploni kaip buvo, stebuklu nesitikejau;)) bet daug svelnesni pasidare:) ir blizga:) tik gerai nuplaukite majoneza;)
Turiu tris plaukų kaukes:
BEAUTY FORMULAS su avokadų aliejumi ( liko vienam kartui )
Generos regeneruojanti su kokosų aliejumi, dar mažainaudota, bet kvepia labai skaniai
AVON Naturals su sojų pienu ir makadamija (kas čia per daiktas? ) šiaip irgi nebloga
o naudoju kartą per savaitę kažkurią vienu, paskutieniuoju metu su avokadu daugiausiai
BEAUTY FORMULAS su avokadų aliejumi ( liko vienam kartui )
Generos regeneruojanti su kokosų aliejumi, dar mažainaudota, bet kvepia labai skaniai
AVON Naturals su sojų pienu ir makadamija (kas čia per daiktas? ) šiaip irgi nebloga
o naudoju kartą per savaitę kažkurią vienu, paskutieniuoju metu su avokadu daugiausiai