Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Lala @ 2006 06 04, 18:31)
Jie pas mane isplovus visada purus, antra diena plaukai po to sampuno irgi gerai atrodo, man tai jo kokybe labai panasi i NaturVital sampuno  ax.gif

aisku,jauciu reikes nusipirkti Zalotoj solk 4u.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 04, 18:46)
Uz kuria AVON? gerai, parasysiu  mirksiukas.gif

su alyvuogemis is SPA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 06 04, 20:04)
Aš irgi ją turiu - man ji labai liuks  thumbup.gif Plaukai švelnučiai po jos. O ar taviškiai nepriprato per tiek laiko? Aš ją tepu kiekvieną plovimą - t.y. du - tris kart per savaite, bet stengiuos laikyti kuo ilgiau. Ne 10, o koki 30 min., jei neskubu tai ir valandą. Plaukams patinka labai  thumbup.gif  Gal esi bandžius ir su kitokiom gėrybėm, ne tik su avokadu? g.gif

Pirma karta buvau nusipirkus su medum, bet man ji nelabai kazkaip kvapas erzino tai mama sunaudojo, o tos rudos nebandziau. Man atrodo mano plaukai nepriprato nes as reciau ja dedu ir taip kaip tu laikau apie 30 min thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.As naujoke.Jau ismokau rasyti,tai va toms,kurios netingi,naturaliu produktu kauke plaukam:1 saukstas majonezo,1 saukstelis medaus,1 saukstelis ricinos aliejaus ir 1 kiausinio trynys.Viska sumaisyti ir pries plovima 1 valanda palaikyti siltai,apdengti celofaniniu maiseliu ir apristi ranksluosciu.Po valandos isplauti su sampunu.Tai daryti karta i 2 savaites.Sekmes.
Atsakyti
Man kirpeja pasiule kazkokia gilumine plauku kauke pasidaryt, ji daroma kirpykloje, uztrunka 1,5val. kazkaip prisipildo plaukas, jie tampa sveiki,sunkus...Zodziu labai atgaivina plauka, kad net galiuku nereikia kirpti... Gal kas isbandet?
Atsakyti
beje, ja rekomenduoja daryti du kart i metus.
Atsakyti
o...ir man idomu...
o kiek tai kainuoja?
Atsakyti
sveikutes, mane irgi sudomino. Gal tai padedetu ir nuo plauku slinkimo?
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu man irgi labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa sakant net ir nezinau... Jauciu kainuoja nepigiai:)
Atsakyti
Kad tik tai nebutu eilinis reklaminis triukas g.gif uzdes intesyvesne kauke plaukams, palaikys siltai 1.5 val ir efektas garantuotas rolleyes.gif
na, as nezinau, todel taip skeptiskai ir sneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2006 06 11, 13:03)
Tiesa sakant net ir nezinau... Jauciu kainuoja nepigiai:)
Jei ples kokia 80lt,tai tada apseisiu biggrin.gif aisku jei zinociau, kad bent 80% padetu tada gal... g.gif o jei tik taip bandyt ir ismesti pinigus i bala tada...ne doh.gif
Atsakyti
Tai kiek gi kainuoja ta kaukė? Koks rezultatas gaunas? Atsiliepkit, kas bandėt savo kailiu notworthy.gif
Atsakyti