Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(vita82 @ 2006 06 04, 17:25)
o man priesingai,kai nusiperku visada patinka,o kai puse isnaudoju,pradeda nebepatikti  schmoll.gif
o kaip sampunas is Naturvital?geras? jei neklystu,esi turejus  blush2.gif

Turejau melynoje pakuoteje sampuna nuo slinkimo riebiems plaukams, labai patiko, ekonomiskas, svelniai plove plaukus, dabar turiu sampuna Zolotoj Solk, tai kokybe labai panasi, tik kaina skirtinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2006 06 04, 18:14)
Kadangi parašyta ant pakuotės buvo, kad priklausomai nuo plaukų būklės kaukę galima palikt ir nakčiai, tai miegojau su visa kauke ant plaukų  thumbup.gif  O efektas super! Plaukų nesuriebino ir juos pamaitino, juntamas efektas ir matomas- blizga plaukai ir tokie minkštučiai, kvapas dar iki dabar jaučiasi  wub.gif Bet po vieno karto apie kaukę spręst negalima, pažiūrėsim kaip viskas toliau su ja eisis smile.gif Kolkas vienintelis minusas-kaina  doh.gif

Kokia kaina? o kaip zinot, kurias kaukes galima ir ilgesniam laikui palikti, pavyzdziui, nakciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 04, 17:53)
Kokia kaina? o kaip zinot, kurias kaukes galima ir ilgesniam laikui palikti, pavyzdziui, nakciai?  g.gif

Negarantuoju, bet 200ml ~40lt, manau, kad tai normali kauke, Body Shop produktai visi taip kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 06 04, 16:31)
Turejau melynoje pakuoteje sampuna nuo slinkimo riebiems plaukams, labai patiko, ekonomiskas, svelniai plove plaukus, dabar turiu sampuna Zolotoj Solk, tai kokybe labai panasi, tik kaina skirtinga  bigsmile.gif

vat kaip tik ir norejau pirkti riebiems plaukams. o kokiems plaukams Zolotoj Solk naudoji? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 04 birželio 2006 - 16:59
QUOTE(vita82 @ 2006 06 04, 18:25)
o man priesingai,kai nusiperku visada patinka,o kai puse isnaudoju,pradeda nebepatikti  schmoll.gif
o kaip sampunas is Naturvital?geras? jei neklystu,esi turejus  blush2.gif

Jei neklystu, Tavo kosmetines foto maciau C:EHKO kauke ir dar kita priemone. Kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 06 04, 17:58)
vat kaip tik ir norejau pirkti riebiems plaukams. o kokiems plaukams Zolotoj Solk naudoji?  4u.gif

Skatinanti augima/purinanti plaukus, man patinka ax.gif
Atsakyti
As jau metus naudoju kauke is drogo beauty formulas treatment wax su avokadu, man ji labai patinka ir kaina nesikandzioja, as ja dedu karta per savaite ir netepu saknu nes mano plaukai greitai riebaluojasi o galiukai tikrai geriau atrodo ir reciau kirpti reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2006 06 04, 17:57)
As jau metus naudoju kauke is drogo beauty formulas treatment wax su avokadu, man ji labai patinka ir kaina nesikandzioja, as ja dedu karta per savaite ir netepu saknu nes mano plaukai greitai riebaluojasi o galiukai tikrai geriau atrodo ir reciau kirpti reikia  thumbup.gif

Aš irgi ją turiu - man ji labai liuks thumbup.gif Plaukai švelnučiai po jos. O ar taviškiai nepriprato per tiek laiko? Aš ją tepu kiekvieną plovimą - t.y. du - tris kart per savaite, bet stengiuos laikyti kuo ilgiau. Ne 10, o koki 30 min., jei neskubu tai ir valandą. Plaukams patinka labai thumbup.gif Gal esi bandžius ir su kitokiom gėrybėm, ne tik su avokadu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 04, 16:59)
Jei neklystu, Tavo kosmetines foto maciau C:EHKO kauke ir dar kita priemone. Kaip jos?

turejau kauke ir jau baigineju sampuna. kauke nebloga,net geresne uz Avon,o pradzioj labai plaukai svelnus budavo ir labai susigarbanodavo wub.gif , o poto plaukai tikriausiai priprato,tik nepatiko,kad greitai pabaigiau 4u.gif , sampunas sausiems plaukams irgi neblogas.
parasyk,poto kaip tau patiko ta kauke mirksiukas.gif

QUOTE(Lala @ 2006 06 04, 17:11)
Skatinanti augima/purinanti plaukus, man patinka  ax.gif

o realiai,ar labai purina plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 04, 17:53)
Kokia kaina? o kaip zinot, kurias kaukes galima ir ilgesniam laikui palikti, pavyzdziui, nakciai?  g.gif

Na kad nakčiai galima palikt, tai perskaičiau and informacinio lapelio, priklijuoto ant pakuotės. O kaina 200ml 42Lt rodos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 06 04, 19:19)
o realiai,ar labai purina plaukus?  g.gif

Jie pas mane isplovus visada purus, antra diena plaukai po to sampuno irgi gerai atrodo, man tai jo kokybe labai panasi i NaturVital sampuno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 06 04, 20:19)
turejau kauke ir jau baigineju sampuna. kauke nebloga,net geresne uz Avon,o pradzioj labai plaukai svelnus budavo ir labai susigarbanodavo  wub.gif , o poto plaukai tikriausiai priprato,tik nepatiko,kad greitai pabaigiau  4u.gif , sampunas sausiems plaukams irgi neblogas.
parasyk,poto kaip tau patiko ta kauke  mirksiukas.gif
o realiai,ar labai purina plaukus?  g.gif

Uz kuria AVON? gerai, parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti