Is mano bandytu labiausiai patiko Loreal brunetiems, Genera su kokosais, LesKarites ir Revivor balzamas/kauke
Kai turejau Generos kauke, jos turis 500ml, ziema naudojau po kiekvieno plovimo, laikiau ~5-10 min, labai patiko plaukams.
Nusipirkau AVON paluku kauke su alyvuogiu aliejum. Kvapas tikrai neblogas, kazkur esu girdejusi visai neblogu atsiliepimu. Gal kas is Jusu bande?
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 02, 17:16)
Nusipirkau AVON paluku kauke su alyvuogiu aliejum. Kvapas tikrai neblogas, kazkur esu girdejusi visai neblogu atsiliepimu. Gal kas is Jusu bande?
ir poveikis neblogas ,bent jau man
šiandien išbandžiau sesės kaukę plaukams LOREAL, tai negaliu plaukais atsidžiaugti, super švelnūs, blizga, labai gražiai krenta, glotnūs, 10 balų
QUOTE(Baltija @ 2006 06 03, 21:44)
šiandien išbandžiau sesės kaukę plaukams LOREAL, tai negaliu plaukais atsidžiaugti, super švelnūs, blizga, labai gražiai krenta, glotnūs, 10 balų
Is pirmo karto niekada nespresk apie kaukes, sampunus, balzamus
QUOTE(*Citra* @ 2006 06 03, 22:47)
Is pirmo karto niekada nespresk apie kaukes, sampunus, balzamus
kodėl ?
o kada jau galima spręsti apie juos ?
QUOTE(Baltija @ 2006 06 03, 21:50)
Todel, kad tavo plaukai pries tai buvo iprate prie vienu priemoniu, o kai panaudoji visai kitas, efektas buna visada geras.
Apie juos spresti galima po minimum 3-4 kartu
Įsigyjau šiandien Brazilijos riešutų drėkinamąją kaukę iš The Body Shop. kaip tik dabar sėdžiu ją užsitepus
QUOTE(BaltaJuoda @ 2006 06 04, 00:12)
Įsigyjau šiandien Brazilijos riešutų drėkinamąją kaukę iš The Body Shop. kaip tik dabar sėdžiu ją užsitepus
Ir kaip jinai? As nusipirkau isbandyti AVON kauke su alyvuogiu aliejumi. Idomu, kaip jinai, kita savaite tureciau isbandyti... Siandien laukia C:ENHO kaukes su linu semenu aliejumi isbandymas.
Kadangi parašyta ant pakuotės buvo, kad priklausomai nuo plaukų būklės kaukę galima palikt ir nakčiai, tai miegojau su visa kauke ant plaukų O efektas super! Plaukų nesuriebino ir juos pamaitino, juntamas efektas ir matomas- blizga plaukai ir tokie minkštučiai, kvapas dar iki dabar jaučiasi Bet po vieno karto apie kaukę spręst negalima, pažiūrėsim kaip viskas toliau su ja eisis Kolkas vienintelis minusas-kaina
Kai nupirkau kauke NaturVital, tai ji man labai nepatikdavo, o dabar kai jau eina i pabaiga tai pradejo patinkt, plaukai paklusnus, miksti, blizga, tik jos kvapas man nelabai
QUOTE(Lala @ 2006 06 04, 16:23)
Kai nupirkau kauke NaturVital, tai ji man labai nepatikdavo, o dabar kai jau eina i pabaiga tai pradejo patinkt, plaukai paklusnus, miksti, blizga, tik jos kvapas man nelabai
o man priesingai,kai nusiperku visada patinka,o kai puse isnaudoju,pradeda nebepatikti
o kaip sampunas is Naturvital?geras? jei neklystu,esi turejus