Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

man visai patiko margaritos alaus kauke, nebrangi ir plaukai labiau zvilga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2006 05 29, 13:07)
iš loreal professional bandžiau kaukę absolu repair, man labai patiko, plaukai būdavo šilkiniai, bet nesukritę, galvoju vėl ją pirkti rolleyes.gif  Vilniuje kainavo apie 43 Lt  4u.gif  beje ta wellos man irgi patiko mirksiukas.gif

aciuks.gif reikes dar paieskot wellos kaukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 05 29, 20:05)
aciuks.gif reikes dar paieskot wellos kaukes  bigsmile.gif

as irgi ja suplanavus pirkti, tik noriu pabaigti visas kaukes likusias sandeliuke rolleyes.gif
Atsakyti
sorr, tingiu skaityt visas žinutes blush2.gif Gal kuri naudojat Fructis kaukę? ax.gif Aš tką pradėjau, tai visai nieko, dėjaus gal 5is kart iš eilės plaunant, tai daba manau gana. Kas kiek naudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2006 05 31, 18:20)
sorr, tingiu skaityt visas žinutes  blush2.gif  Gal kuri naudojat Fructis kaukę?  ax.gif Aš tką pradėjau, tai visai nieko, dėjaus gal 5is kart iš eilės plaunant, tai daba manau gana. Kas kiek naudot?  g.gif

beveik visos kas naudoja ta kauke,tai giria. as ir pati esu seniau turejus sausiems plaukams thumbup.gif .o naudot tai,manau, kaip ir visas kaukes 2 ar 3 kartus per savaite reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 05 31, 19:35)
beveik visos kas naudoja ta kauke,tai giria. as ir pati esu seniau turejus sausiems plaukams  thumbup.gif .o naudot tai,manau, kaip ir visas kaukes 2 ar 3 kartus per savaite reikia  4u.gif

pvz. as plaukus plaunu 2-3 kartus per savaite, tai ir gaunasi kauke det po kiekveno plovimo rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 31, 19:01)
pvz. as plaukus plaunu 2-3 kartus per savaite, tai ir gaunasi kauke det po kiekveno plovimo  rolleyes.gif  rolleyes.gif

tau geriau,as tai kasdien arba kas antra diena plaunu galva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 31 gegužės 2006 - 19:16
QUOTE(vita82 @ 2006 05 31, 21:13)
tau geriau,as tai kasdien arba kas antra diena  doh.gif

Dbr galvoju, o kame kampas?.. Kodel kauke rekomenduojama naudoti tik 1-2 kartus per savaite? Galbut tai yra pagrista, daznas naudojimas kenkia plaukams? Juk jiems labiau apsimoketu rasyti, kad galima naudoti kad ir kiekviena diena... Na, pati daznokai kaukes naudoju vietoj balzamo (jie LT - vandenelis), tai galvoju, kaip cia yra...
Atsakyti
kiek zinau kaukiu naudot daznai negalima ,o kaskart plaunant tai net ner sneku - negalima! as naudoju kas koki 3 plovima
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 31, 20:19)
Dbr galvoju, o kame kampas?.. Kodel kauke rekomenduojama naudoti tik 1-2 kartus per savaite? Galbut tai yra pagrista, daznas naudojimas kenkia plaukams? Juk jiems labiau apsimoketu rasyti, kad galima naudoti kad ir kiekviena diena... Na, pati daznokai kaukes naudoju vietoj balzamo (jie LT - vandenelis), tai galvoju, kaip cia yra...

as kazkur skaiciau,kad kaukes kurias rekomenduojama laikyti 1-3minutes, pvz frukcio, galima naudoti po kiekvieno plovimo, o tas kurias rekomenduojama laikyti ilgiau 10-15min karta per savaite unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
bet istikruju,tai skirtingai net patys gamintojai paraso,kiek kartu naudot.gal tas stipresnes gydomasias,reikia reciau naudot g.gif ,o tokias kaip tas pats fructis dazniau galima. ax.gif
Atsakyti
Rimi pirkau gliss mirksiukas.gif bet man ji nieko gero dabar zadu vel is profesianalios kosmetikos kokia kaukike pirkt ax.gif as darausi 1 karta i savaite laikau 1valanda ar daugiau kaip turiu laiko uzsidedu koki maisiuka ir ranksluosti kad didesnis efektas butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 01 birželio 2006 - 07:40