man visai patiko margaritos alaus kauke, nebrangi ir plaukai labiau zvilga!
QUOTE(Sviripilė @ 2006 05 29, 13:07)
iš loreal professional bandžiau kaukę absolu repair, man labai patiko, plaukai būdavo šilkiniai, bet nesukritę, galvoju vėl ją pirkti Vilniuje kainavo apie 43 Lt beje ta wellos man irgi patiko
reikes dar paieskot wellos kaukes
QUOTE(vita82 @ 2006 05 29, 20:05)
reikes dar paieskot wellos kaukes
as irgi ja suplanavus pirkti, tik noriu pabaigti visas kaukes likusias sandeliuke
sorr, tingiu skaityt visas žinutes Gal kuri naudojat Fructis kaukę? Aš tką pradėjau, tai visai nieko, dėjaus gal 5is kart iš eilės plaunant, tai daba manau gana. Kas kiek naudot?
QUOTE(Tutia @ 2006 05 31, 18:20)
sorr, tingiu skaityt visas žinutes Gal kuri naudojat Fructis kaukę? Aš tką pradėjau, tai visai nieko, dėjaus gal 5is kart iš eilės plaunant, tai daba manau gana. Kas kiek naudot?
beveik visos kas naudoja ta kauke,tai giria. as ir pati esu seniau turejus sausiems plaukams .o naudot tai,manau, kaip ir visas kaukes 2 ar 3 kartus per savaite reikia
QUOTE(vita82 @ 2006 05 31, 19:35)
beveik visos kas naudoja ta kauke,tai giria. as ir pati esu seniau turejus sausiems plaukams .o naudot tai,manau, kaip ir visas kaukes 2 ar 3 kartus per savaite reikia
pvz. as plaukus plaunu 2-3 kartus per savaite, tai ir gaunasi kauke det po kiekveno plovimo
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 31, 19:01)
pvz. as plaukus plaunu 2-3 kartus per savaite, tai ir gaunasi kauke det po kiekveno plovimo
tau geriau,as tai kasdien arba kas antra diena plaunu galva
QUOTE(vita82 @ 2006 05 31, 21:13)
tau geriau,as tai kasdien arba kas antra diena
Dbr galvoju, o kame kampas?.. Kodel kauke rekomenduojama naudoti tik 1-2 kartus per savaite? Galbut tai yra pagrista, daznas naudojimas kenkia plaukams? Juk jiems labiau apsimoketu rasyti, kad galima naudoti kad ir kiekviena diena... Na, pati daznokai kaukes naudoju vietoj balzamo (jie LT - vandenelis), tai galvoju, kaip cia yra...
kiek zinau kaukiu naudot daznai negalima ,o kaskart plaunant tai net ner sneku - negalima! as naudoju kas koki 3 plovima
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 31, 20:19)
Dbr galvoju, o kame kampas?.. Kodel kauke rekomenduojama naudoti tik 1-2 kartus per savaite? Galbut tai yra pagrista, daznas naudojimas kenkia plaukams? Juk jiems labiau apsimoketu rasyti, kad galima naudoti kad ir kiekviena diena... Na, pati daznokai kaukes naudoju vietoj balzamo (jie LT - vandenelis), tai galvoju, kaip cia yra...
as kazkur skaiciau,kad kaukes kurias rekomenduojama laikyti 1-3minutes, pvz frukcio, galima naudoti po kiekvieno plovimo, o tas kurias rekomenduojama laikyti ilgiau 10-15min karta per savaite
Rimi pirkau gliss bet man ji nieko gero dabar zadu vel is profesianalios kosmetikos kokia kaukike pirkt as darausi 1 karta i savaite laikau 1valanda ar daugiau kaip turiu laiko uzsidedu koki maisiuka ir ranksluosti kad didesnis efektas butu