Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(LadyStar @ 2006 04 06, 16:30)
Netyčia lūkuriuojant parduotuvėj akys užkliuvo už sansilk plaukės plaukų purumui padidinti. Tai vos kartą naudojau, bet tokio efekto nesitikėjau  bigsmile.gif  Fantastiškai purūs plaukai tapo. Jau ketvirta diena, o plaukai atrodo geriau, nei be kaukės pirmąją dieną išplovus thumbup.gif

as nezinau nei vienos tos firmos kaukes bigsmile.gif
bendrai man is ju ypatingai patiko sampunai sviesiems ir pazeistiems plaukams( geltona ir oranzine binkes) balzamas pazeistiems plaukams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar turiu atsiveztini nenuplaunama krema pazeistiems plaukams thumbup.gif mano plaukai nera baisiai pazeisti, tik nuolat dazau, ir labai sausi, ir sitos priemones labai tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 06 balandžio 2006 - 19:49
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 06, 20:48)
bendrai man is ju ypatingai patiko sampunai sviesiems ir pazeistiems plaukams( geltona ir oranzine binkes) balzamas pazeistiems plaukams thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dar turiu atsiveztini nenuplaunama krema  pazeistiems plaukams thumbup.gif mano plaukai nera baisiai pazeisti, tik nuolat dazau, ir labai sausi, ir sitos priemones labai tinka

Aš nebandžiau jų šampūnų, bet turbūt bus verta pamėgint. O ši kaukė irgi nenuplaunama thumbup.gif Radau norfoje, vos už 5 su centais bigsmile.gif
Atsakyti
kas isbandet natural vital (ar kazkaip panasiai) kauke su kvieciais?tokia su zaliu dangteliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 06, 19:48)
bendrai man is ju ypatingai patiko sampunai sviesiems ir pazeistiems plaukams( geltona ir oranzine binkes) balzamas pazeistiems plaukams thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dar turiu atsiveztini nenuplaunama krema  pazeistiems plaukams thumbup.gif mano plaukai nera baisiai pazeisti, tik nuolat dazau, ir labai sausi, ir sitos priemones labai tinka

Butinai reiks pasidomet g.gif Dabar grizau prie seno gero Johnsosns baby sampuno blush2.gif Plaukai šviesūs tai užgriebiau su ramunėlėm.
Dabar pasigirsiu truputi:
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu doh.gif Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas smile.gif . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga thumbup.gif Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta thumbup.gif
Beto prieš porą savaičių pasigriebiau ta loreal kaukę, kuri atnaujina plaukų spalvą. Palaikiau 8minutes, kaip kad rašo laikyti norint intensyvesnes spalvos. Na ir ką galiu pasakyt? g.gif Kadangi mano plaukai šviesinti ir panašūs į sniegą, tai ta kauke man padarė juos šiaudų spalvos. Manyčiau čia pliusas, bet vietomis, kur buvo tamsesnės sruogelės (o gal atvirkščiai - šviesesnės), ten jos patapo panašios į viščiuką doh.gif
Negaliu kaukės kaip kaukės peikt, nes plaukai tapo švelnūs, nors ypatingo blizgesio nepastebėta. Kitą kartą laikysiu kiek trumpiau, tai gal ir spalva gražesnė gausis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 23, 19:38)
Butinai reiks pasidomet  g.gif Dabar grizau prie seno gero Johnsosns baby sampuno  blush2.gif Plaukai šviesūs tai užgriebiau su ramunėlėm.
Dabar pasigirsiu truputi:
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu doh.gif Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas smile.gif . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga  thumbup.gif Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta thumbup.gif
Beto prieš porą savaičių pasigriebiau ta loreal kaukę, kuri atnaujina plaukų spalvą. Palaikiau 8minutes, kaip kad rašo laikyti norint intensyvesnes spalvos. Na ir ką galiu pasakyt?  g.gif Kadangi mano plaukai šviesinti ir panašūs į sniegą, tai ta kauke man padarė juos šiaudų spalvos. Manyčiau čia pliusas, bet vietomis, kur buvo tamsesnės sruogelės (o gal atvirkščiai - šviesesnės), ten jos patapo panašios į viščiuką  doh.gif
Negaliu kaukės kaip kaukės peikt, nes plaukai tapo švelnūs, nors ypatingo blizgesio nepastebėta. Kitą kartą laikysiu kiek trumpiau, tai gal ir spalva gražesnė gausis.  ax.gif

As irgi galvoju "Jonhnson's" sampuna nusipirkt, skaiciau, kad jis labai svelnus ir maziausiai kenkia plaukams nuolat plaunant.
Atsakyti
Kazkada labai visos gyre kauke GAIA, ar kaip ji ten vadinasi. Geltonoj didelej bonkutej su rudu dangteliu. Labai patiko ji man mirksiukas.gif
Buvau dviejose Eurokos parduotuveje niu ir ner tos kaukytes verysad.gif Kuri nors gal pirko neseniai? 4u.gif Kaip man ji padejo... wub.gif verysad.gif
Atsakyti
as kaune eurokose pirkau tai buvo tikrai daug prideda!
o kuo tau ji taip padejo?as kazkaip nematau didelio rezultato
Atsakyti
Minksti,purus, blizgantys plaukai thumbup.gif
Atsakyti
o as pries menesi nusipirkau kaune su mango sviestu, nu sakes kokia gera kauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 05 12, 18:20)
o as pries menesi nusipirkau kaune su mango sviestu, nu sakes kokia gera kauke  bigsmile.gif

Nelabai supratau kuri cia tokia gera?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 12, 19:30)
Nelabai supratau kuri cia tokia gera?

Man atrodo ji kalba apie kauke is CarneDeC.... yar Droge, 500ml apie ~12lt
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 12, 18:35)
Man atrodo ji kalba apie kauke is CarneDeC.... yar Droge, 500ml apie ~12lt

tikrai taip, tik as ne droge pirkau o kosmadoj tai mokejau beveik 19Lt blink.gif blink.gif
Atsakyti