QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 06, 19:48)
as nezinau nei vienos tos firmos kaukes
bendrai man is ju ypatingai patiko sampunai sviesiems ir pazeistiems plaukams( geltona ir oranzine binkes) balzamas pazeistiems plaukams
dar turiu atsiveztini nenuplaunama krema pazeistiems plaukams
mano plaukai nera baisiai pazeisti, tik nuolat dazau, ir labai sausi, ir sitos priemones labai tinka
Butinai reiks pasidomet
Dabar grizau prie seno gero Johnsosns baby sampuno
Plaukai šviesūs tai užgriebiau su ramunėlėm.
Dabar pasigirsiu truputi:
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu
Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas
. Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga
Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta
Beto prieš porą savaičių pasigriebiau ta loreal kaukę, kuri atnaujina plaukų spalvą. Palaikiau 8minutes, kaip kad rašo laikyti norint intensyvesnes spalvos. Na ir ką galiu pasakyt?
Kadangi mano plaukai šviesinti ir panašūs į sniegą, tai ta kauke man padarė juos šiaudų spalvos. Manyčiau čia pliusas, bet vietomis, kur buvo tamsesnės sruogelės (o gal atvirkščiai - šviesesnės), ten jos patapo panašios į viščiuką
Negaliu kaukės kaip kaukės peikt, nes plaukai tapo švelnūs, nors ypatingo blizgesio nepastebėta. Kitą kartą laikysiu kiek trumpiau, tai gal ir spalva gražesnė gausis.