Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Lala @ 2006 04 02, 20:05)
Kur pirkai, kokia kaina, talpa?  g.gif
Mums gi viskas idomu  rolleyes.gif

Speju, kad kauke Babces Agafjos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 02 balandžio 2006 - 20:27
QUOTE(Lala @ 2006 04 02, 22:05)
Kur pirkai, kokia kaina, talpa?  g.gif
Mums gi viskas idomu  rolleyes.gif
"Mendyje" cia Kaune ji randasi, mokejau 4,39lt kiekis 300g,baltas indelis,daug tos firmos rusiu yra. Bet maciau ir Eurokoje ten gal keliais centais brangiau biggrin.gif manau galima rasti bet kur kur prekiauja rusiska kosmetika bigsmile.gif pasakai, kad ieskai kaukes su svogunais ir supranta biggrin.gif gaila pavadinimo neprisimenu doh.gif bet atrodo kad ne Babces Agafjos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 03, 13:52)
"Mendyje" cia Kaune ji randasi, mokejau 4,39lt kiekis 300g,baltas indelis,daug tos firmos rusiu yra. Bet maciau ir Eurokoje ten gal keliais centais brangiau  biggrin.gif manau galima rasti bet kur kur prekiauja rusiska kosmetika  bigsmile.gif pasakai, kad ieskai kaukes su svogunais ir supranta  biggrin.gif gaila pavadinimo neprisimenu  doh.gif  bet atrodo kad ne Babces Agafjos  g.gif

Tai gal Sekreti prirodi, lietuviskai Gamtos paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 04 03, 16:58)
Tai gal Sekreti prirodi, lietuviskai Gamtos paslaptis?  g.gif

o tai sekreti prirodi juk Babces unsure.gif
Atsakyti
O gal kas ką gero/blogo pasakys apie margaritos alaus arba kiaušinių kaukes?
Naudoju swarskopf [rožinę] bet jau eina į pabaigą, o ir šiaip nelabai patenkinta esu, nors plaukai po jos tikrai švelnučiai wub.gif Norisi pabandyti gal ką lietuviško blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 03 balandžio 2006 - 17:59
o as tai du kartus savaitej visada naudoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 03, 19:00)
o as tai du kartus savaitej visada naudoju  thumbup.gif

dezdemona* ta alaus turejau sampuna kondicionieriu ir kauke.man tai nelabai patiko,va o vyras visai nesiskunde
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 04 03, 18:28)
o tai sekreti prirodi juk Babces  unsure.gif

Ne, yra dar Eurokose ar kitose rusiskose kosmetikos parduotuvese tokios kaukes, ju gal yra 3 ar tai 4 rusiu, na rytoj uzsuksiu i Eurokosa paziuresiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 03, 19:03)
o as tai du kartus savaitej visada naudoju  thumbup.gif
Papildyta:
dezdemona*  ta alaus turejau sampuna kondicionieriu ir kauke.man tai nelabai patiko,va o vyras visai nesiskunde

Tai, kas del kosmetikos vyrams visada viskas tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 04 03, 18:58)
Tai gal Sekreti prirodi, lietuviskai Gamtos paslaptis?  g.gif
taip bigsmile.gif

Papildyta:
Lala parasyk kaip sekesi paieska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 03, 20:18)
taip  bigsmile.gif

Papildyta:
Lala parasyk kaip sekesi paieska  ax.gif

Rytoj eisiu apsipirkt, paskui parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 04 03, 18:58)
O gal kas ką gero/blogo pasakys apie margaritos alaus arba kiaušinių kaukes? Norisi pabandyti gal ką lietuviško  blush2.gif

O tu geriau pažiūrėk "kosmetikos gamintojai", ten labai daug nuomonių temoje "biok" . Ir apie alaus ir kitus lietuviškus visokius. Man asmeniškai labai tinka ir patinka alaus kaukė. biggrin.gif
Atsakyti
Netyčia lūkuriuojant parduotuvėj akys užkliuvo už sansilk plaukės plaukų purumui padidinti. Tai vos kartą naudojau, bet tokio efekto nesitikėjau bigsmile.gif Fantastiškai purūs plaukai tapo. Jau ketvirta diena, o plaukai atrodo geriau, nei be kaukės pirmąją dieną išplovus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 04 04, 11:17)
O tu geriau pažiūrėk "kosmetikos gamintojai", ten labai daug nuomonių temoje "biok" . Ir apie alaus ir kitus lietuviškus visokius. Man asmeniškai labai tinka ir patinka alaus kaukė.  biggrin.gif

man pirmus kartus ji gal ir nieko, o paskui labai vėlėsi plaukai po jos... g.gif
Atsakyti