nusipirkau nivea kauke plaukams, pora kartu isbandziau(karta per savaite). ar pastebit koki poveiki?
Isbandziau Loreal Elvive Colour Mask Blonde. Jau kad patiko Pradedant kvapu, baigiant efektu - ir plaukai silkiniai, ir spalva tikrai paryskino Nors is pradziu kazkaip neramu buvo - kas cia per kauke, kad ja naudojant butinos apsaugines pirstines
Rekomenduoju visoms blondinems
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 27, 02:36)
Isbandziau Loreal Elvive Colour Mask Blonde. Jau kad patiko Pradedant kvapu, baigiant efektu - ir plaukai silkiniai, ir spalva tikrai paryskino Nors is pradziu kazkaip neramu buvo - kas cia per kauke, kad ja naudojant butinos apsaugines pirstines
bet įtariu, kad jei pas mane tik sruogos, tai nepatartina, ar tiktų ir man?
Nupirkau plauku kauke Natur Vital (300ml, 18lt) ji yra nuo slinkimo, atkuria plauko struktura, maitina. Siandien isbandziau tai visai nieko, labai mazai jos reikia, kvapas toks idomus, kol kas patinka
QUOTE(CrazySun @ 2006 03 27, 15:37)
bet įtariu, kad jei pas mane tik sruogos, tai nepatartina, ar tiktų ir man?
gal ir tiktu, jei naturaliai nesi tamsiaplauke as kai buvau nusidaziusi ruda spalvte, naudojau ta kauke, tai man atspalvys matesi tik ant dazytu plaukuciu labiau
turiu biotreatment labai sausiems plaukams, garnier fructis dažytiems ir sausiems plaukams ir c:ehko sausiems plaukams
pas mane plaukai irgi labai sausi kuri is ju labaiusiai patiko?
QUOTE(Lala @ 2006 03 29, 18:10)
Nupirkau plauku kauke Natur Vital (300ml, 18lt) ji yra nuo slinkimo, atkuria plauko struktura, maitina. Siandien isbandziau tai visai nieko, labai mazai jos reikia, kvapas toks idomus, kol kas patinka
as ir ja anksciau turejau tai man buvo Papildyta:
atradau kauke su svogunu ir medumi ilgai sukau galva, kaip cia tikra svoguna pakeisti i ka nors nesmirdancio nors jau buvau nusipirkus is viena swarskof vistiek ja susigundziau, nes buvo nebrangi dabar abi naudoju darau abieju kaukiu miksa ir rezultatas
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 02, 20:28)
as ir ja anksciau turejau tai man buvo
Papildyta:
atradau kauke su svogunu ir medumi ilgai sukau galva, kaip cia tikra svoguna pakeisti i ka nors nesmirdancio nors jau buvau nusipirkus is viena swarskof vistiek ja susigundziau, nes buvo nebrangi dabar abi naudoju darau abieju kaukiu miksa ir rezultatas
Papildyta:
Greit papasakok, kaip darai ta kauke Ar cia kazkokia pirktine svogunu - medaus kauke? Beje, o kodel mes dar nemateme Aislandos plaukuciu nuotraukos? Speju, kad nerealus...,
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 02, 21:16)
Greit papasakok, kaip darai ta kauke Ar cia kazkokia pirktine svogunu - medaus kauke? Beje, o kodel mes dar nemateme Aislandos plaukuciu nuotraukos? Speju, kad nerealus...,
pirktinė rusiska kadangi trinant paprastu svogunu didelis trukumas budavo kvapas, tai tokia kauke man buvo kaip tik itrinu i plauku saknis daugiau svogunu kauke, o poto abi dar karta per visus plaukus, tada politelenini maiseli ant gavos dar ranksluosti ir laikau apie 2 val ruosiuosi atsinaujinimo akcijai bet dar truputi noriu paauginti, kad butu norimo ilgio kada galesiu apsikirpti, kaip noriu, dabar dar nesinori, kai nera grazaus kirpimo tai gal tada idesiu bet nieko neprizadu QUOTE(Aislanda @ 2006 04 02, 20:41)
pirktinė rusiska kadangi trinant paprastu svogunu didelis trukumas budavo kvapas, tai tokia kauke man buvo kaip tik itrinu i plauku saknis daugiau svogunu kauke, o poto abi dar karta per visus plaukus, tada politelenini maiseli ant gavos dar ranksluosti ir laikau apie 2 val ruosiuosi atsinaujinimo akcijai bet dar truputi noriu paauginti, kad butu norimo ilgio kada galesiu apsikirpti, kaip noriu, dabar dar nesinori, kai nera grazaus kirpimo tai gal tada idesiu bet nieko neprizadu
Kur pirkai, kokia kaina, talpa?
Mums gi viskas idomu