Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

nusipirkau nivea kauke plaukams, pora kartu isbandziau(karta per savaite). ar pastebit koki poveiki? smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Loreal Elvive Colour Mask Blonde. Jau kad patiko thumbup.gif Pradedant kvapu, baigiant efektu - ir plaukai silkiniai, ir spalva tikrai paryskino thumbup.gif Nors is pradziu kazkaip neramu buvo - kas cia per kauke, kad ja naudojant butinos apsaugines pirstines g.gif
Rekomenduoju visoms blondinems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 27, 02:36)
Isbandziau Loreal Elvive Colour Mask Blonde. Jau kad patiko thumbup.gif Pradedant kvapu, baigiant efektu - ir plaukai silkiniai, ir spalva tikrai paryskino thumbup.gif Nors is pradziu kazkaip neramu buvo - kas cia per kauke, kad ja naudojant butinos apsaugines pirstines g.gif
Rekomenduoju visoms blondinems thumbup.gif

bet įtariu, kad jei pas mane tik sruogos, tai nepatartina, ar tiktų ir man? g.gif
Atsakyti
Nupirkau plauku kauke Natur Vital (300ml, 18lt) ji yra nuo slinkimo, atkuria plauko struktura, maitina. Siandien isbandziau tai visai nieko, labai mazai jos reikia, kvapas toks idomus, kol kas patinka ax.gif
Atsakyti
as pries pora metu taipat ja naudojau, visai gera, ir kaina niormali. savrbiasia kad plauku neriebina
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2006 03 27, 15:37)
bet įtariu, kad jei pas mane tik sruogos, tai nepatartina, ar tiktų ir man? g.gif

gal ir tiktu, jei naturaliai nesi tamsiaplauke ax.gif as kai buvau nusidaziusi ruda spalvte, naudojau ta kauke, tai man atspalvys matesi tik ant dazytu plaukuciu labiau 4u.gif
Atsakyti
turiu biotreatment labai sausiems plaukams, garnier fructis dažytiems ir sausiems plaukams ir c:ehko sausiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane plaukai irgi labai sausi doh.gif kuri is ju labaiusiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 29, 18:10)
Nupirkau plauku kauke Natur Vital (300ml, 18lt) ji yra nuo slinkimo, atkuria plauko struktura, maitina. Siandien isbandziau tai visai nieko, labai mazai jos reikia, kvapas toks idomus, kol kas patinka  ax.gif
as ir ja anksciau turejau tai man buvo thumbup.gif

Papildyta:
atradau kauke su svogunu ir medumi yahoo.gif ilgai sukau galva, kaip cia tikra svoguna pakeisti i ka nors nesmirdancio lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors jau buvau nusipirkus is viena swarskof vistiek ja susigundziau, nes buvo nebrangi ax.gif dabar abi naudoju darau abieju kaukiu miksa bigsmile.gif ir rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 02, 20:28)
as ir ja anksciau turejau tai man buvo  thumbup.gif

Papildyta:
atradau kauke su svogunu ir medumi  yahoo.gif ilgai sukau galva, kaip cia tikra svoguna pakeisti i ka nors nesmirdancio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors jau buvau nusipirkus is viena swarskof vistiek ja susigundziau, nes buvo nebrangi  ax.gif dabar abi naudoju darau abieju kaukiu miksa  bigsmile.gif ir rezultatas  thumbup.gif

Greit papasakok, kaip darai ta kauke mirksiukas.gif Ar cia kazkokia pirktine svogunu - medaus kauke? Beje, o kodel mes dar nemateme Aislandos plaukuciu nuotraukos? g.gif Speju, kad nerealus...,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 02 balandžio 2006 - 19:17
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 02, 21:16)
Greit papasakok, kaip darai ta kauke  mirksiukas.gif Ar cia kazkokia pirktine svogunu - medaus kauke? Beje, o kodel mes dar nemateme Aislandos plaukuciu nuotraukos?  g.gif  Speju, kad nerealus...,
pirktinė rusiska ax.gif kadangi trinant paprastu svogunu didelis trukumas budavo kvapas, tai tokia kauke man buvo kaip tik mirksiukas.gif itrinu i plauku saknis daugiau svogunu kauke, o poto abi dar karta per visus plaukus, tada politelenini maiseli ant gavos dar ranksluosti ir laikau apie 2 val ax.gif ruosiuosi atsinaujinimo akcijai lotuliukas.gif bet dar truputi noriu paauginti, kad butu norimo ilgio kada galesiu apsikirpti, kaip noriu, dabar dar nesinori, kai nera grazaus kirpimo tai gal tada idesiu ax.gif bet nieko neprizadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 02, 20:41)
pirktinė rusiska  ax.gif kadangi trinant paprastu svogunu didelis trukumas budavo kvapas, tai tokia kauke man buvo kaip tik  mirksiukas.gif itrinu i plauku saknis daugiau svogunu kauke, o poto abi dar karta per visus plaukus, tada politelenini maiseli ant gavos dar ranksluosti ir laikau  apie 2 val  ax.gif ruosiuosi atsinaujinimo akcijai  lotuliukas.gif  bet dar truputi noriu paauginti, kad butu norimo ilgio kada galesiu apsikirpti, kaip noriu, dabar dar nesinori, kai nera grazaus kirpimo tai gal tada idesiu  ax.gif bet nieko neprizadu  4u.gif

Kur pirkai, kokia kaina, talpa? g.gif
Mums gi viskas idomu rolleyes.gif
Atsakyti