Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(CrazySun @ 2006 02 08, 06:54)
šiandien išbandžiau šampūną su varnalėšų ekstraktu  mirksiukas.gif
super!!! thumbup.gif

O kox jo tixlus pavadinimas? tongue.gif
Atsakyti
Aha ir man idomu,kur pirkai,kiek kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 07, 22:16)
Aha ir man idomu,kur pirkai,kiek kainuoja  ax.gif

pirkau droge...dabar jam nuolaida, tai ne 23 (atrodo...)lt, o 17 smile.gif
be to, dar nemokamai kaukė silpniems plaukiukams (net 75ml) buvo ax.gif
firma: HOME INSTITUT smile.gif
o vadinasi SHAMPOONING DERMATOLOGIQUE
au trichogen VEG
anti-chute
cheveux devitalises

čia prancūziškas šampūnas smile.gif
buteliukas yra tokioj dėžutėj, o ant dėžutės varnalėšos nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 vasario 2006 - 22:11
QUOTE(bum @ 2005 05 03, 22:07)
i Semi de Lino Alfaparf kaukę. Gal kuri bandėt ir galit pakomentuot jos poveikį?  4u.gif

as bandziau ir visai nieko, dar tik tepant jau taip susvelneja plaukeliai bigsmile.gif
Na isplovus poveikis toks, koki ir galima nuspeti - svelnesni, labiau bizgantys plaukai
Patiko, kad bonkiukas didelis - 250ml

Atsakyti
Iš bėdos nusipirkau Margaritos Alaus kaukę (Nes prie namų esančioj Eurovaistinėj daugiau jokios nebuvo).
Ir pasakysiu, kad visiškas pravalas, o ne kaukė.
1. Plaukai pasidarė nei tai riebaluoti nei tai ne, ir visiškai neblozgėjo.
2. Galai dar labiau pradėjo veltis nei iki kaukės naudojimo)
3. Plaukams neįmanoma buvo padaryti jokios formos.
Taigi, eilinį kartą įsitikinu, kad neverta pirkti Lietuviškų prekių. Sh kažkoks. Net Garineeris geriau nors ir tas nepatinka.

Beje, merginos, kur jūs perkat prof. priežiūros priemones Vilniuje. Norėčiau normalios kaukės kokio puslitriuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 23:09)
Iš bėdos nusipirkau Margaritos Alaus kaukę (Nes prie namų esančioj Eurovaistinėj daugiau jokios nebuvo).
Ir pasakysiu, kad visiškas pravalas, o ne kaukė.
1. Plaukai pasidarė nei tai riebaluoti nei tai ne, ir visiškai neblozgėjo.
2. Galai dar labiau pradėjo veltis nei iki kaukės naudojimo)
3. Plaukams neįmanoma buvo padaryti jokios formos.
Taigi, eilinį kartą įsitikinu, kad neverta pirkti Lietuviškų prekių. Sh kažkoks. Net Garineeris geriau nors ir tas nepatinka.

pirmą kartą užsidėjus tą kaukę buvo viskas liux.. smile.gif nu, bet antrą kartą, tai... doh.gif buvo dar baisiau nei neplauta galva...tai vakare išsiplovus, ryte vėl turėjau plaukiukus kankinti... blink.gif
ir aš įsitikinau, kad man netinka lietuviškos priemonės...gal ne lietuvė aš? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2006 02 10, 23:34)
pirmą kartą užsidėjus tą kaukę buvo viskas liux.. smile.gif  nu, bet antrą kartą, tai... doh.gif  buvo dar baisiau nei neplauta galva...tai vakare išsiplovus, ryte vėl turėjau plaukiukus kankinti... blink.gif
ir aš įsitikinau, kad man netinka lietuviškos priemonės...gal ne lietuvė aš? lotuliukas.gif

KAžkas nedadaryta toj Lietuviškoj kosmetikoj....
Tik va ką naudot?
Atsakyti
Kaip dažnai naudojat kaukes plaukams? Po kiekvieno plovimo ar kartą į savaitę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 11, 11:17)
Kaip dažnai naudojat kaukes plaukams? Po kiekvieno plovimo ar kartą į savaitę?  smile.gif

Ziema tai beveik po kiekvieno plovimo,bet tepu tik galiukus,o karta i savaite tai istepu visus plaukus aliejuku ar dar ko nors,na taip sakant generaliai ax.gif
Atsakyti
as kauke tepu kas antra plovima, nes i tarpa tepu balsazama.
Atsakyti
Pradejau uzsiiminet rimta plauku prieziura smile.gif Pries plovima alyvuogiu aliejus, po jo sampunas pora kartu, po to balzmas ir dar kauke. Tai sakyciau perdaug smile.gif Plaukai greiciau susiriebaluoja wink.gif Manau, reikia sitas proceduras ne paeiliui atlikti, o kas kazkiek dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 12 vasario 2006 - 03:24
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 12, 04:24)
Pradejau uzsiiminet rimta plauku prieziura smile.gif Pries plovima alyvuogiu aliejus, po jo sampunas pora kartu, po to balzmas ir dar kauke. Tai sakyciau perdaug smile.gif Plaukai greiciau susiriebaluoja wink.gif  Manau, reikia sitas proceduras ne paeiliui atlikti, o kas kazkiek dienu.

Manau, kad aliejaus pakanka kartą per savaitę. Šampūnas, kad ir balzamas kasdien. O kaukė - pora kartų per savaitę (tik reikia atkreipti dėmesį, kai kursios naudojamos prieš plaaukų olovimą, o kai kurios - vietoje balzamo)
Atsakyti