Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos, man ji po uzdejimo plaikai issitiesina, blizga, tamp aslidus, nesivelia. ja naudoju 1-2 kartus i savaitem nes i tarpus naudoju balzama tos pacios firmos. Be to kaukes kaina normali, palyginus su kiekiu jos rodos 400 ml, o kaina 28 Lt. patariu ir kitoms, nes tai profesionali priemone

siaubas nusisnekejau, kaip cia man tas zodis ant liezuvio uzgule doh.gif doh.gif , cia turejau omenyje apie selektivo kauke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 08:56)
paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos, man ji  po uzdejimo plaikai issitiesina, blizga, tamp aslidus, nesivelia. ja naudoju 1-2 kartus i savaitem nes i tarpus naudoju balzama tos pacios firmos. Be to kaukes kaina normali, palyginus su kiekiu jos rodos 400 ml, o kaina 28 Lt. patariu ir kitoms, nes tai profesionali priemone
siaubas nusisnekejau, kaip cia man tas zodis ant liezuvio uzgule  doh.gif  doh.gif , cia turejau omenyje apie selektivo kauke. ax.gif

nebsuprantu ax.gif tai cia lorealio firmos selektive kauke?ar kaip cia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 02, 12:04)
nebsuprantu  ax.gif  tai cia lorealio firmos selektive kauke?ar kaip cia?  blush2.gif

nu kad ne, ir ant kaukes ir sampuno ir losjono uzrasyta selektiv, o loreal tai jau tikrai ner.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 14:13)
nu kad ne, ir ant kaukes ir sampuno ir losjono uzrasyta selektiv, o loreal tai jau tikrai ner.

o kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
o as turiu tu kaukiu,tik kad laiko niekaip nerandu pasidaryt blush-anim-cl.gif
tai iseina kad karta i 3 menesius teprisiverciu
Atsakyti
As tai kiekviena savaite palepinu savo plaukucius aliejukais pries plovima,paskui dar kauke rolleyes.gif ,paskui plaukai aisku greiciau susiriebaloja,bet yra pamaitinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 07:56)
paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos...

siaubas nusisnekejau, kaip cia man tas zodis ant liezuvio uzgule  doh.gif  doh.gif , cia turejau omenyje apie selektivo kauke. ax.gif

doh.gif
O aš galvoju, va, žinau vitaminus "Perfektil" plaukams, bet kad ir kauke jau gaminama - g.gif
O tu perki selective priemones tas brangesnes, permatomuose buteliukuose ar nea?
Kaip tiksliai vadinasi tavo naudojama kauke?
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2006 02 03, 00:38)
doh.gif
O aš galvoju, va, žinau vitaminus "Perfektil" plaukams, bet kad ir kauke jau gaminama -  g.gif
O tu perki selective priemones tas brangesnes, permatomuose buteliukuose ar nea?
Kaip tiksliai vadinasi tavo naudojama kauke?
aciuks.gif

siaubas kaip apsizioplinau blush2.gif doh.gif kauke ir balzamas nepermatomuose buteliuose. kiekiai ju dideli, nes juos ima i kirpyklas. o ant kaukes tai uzrasyta Selektive. gal tik raides kitos, bet firma ta. pasakysi pavadinima ir zinos ja is kart.
Papildyta:
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 02, 17:27)
o kur pirkai?  ax.gif

kaune specializuotoje parduotuveje kirpykloms. laisves alejoje. smile.gif
Atsakyti
...o as naudoju KERASTASE kauke beveik kiekviena karta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuxa: 06 vasario 2006 - 12:23
Rekomenduokit man super drėkinamąją kaukę, nes mano plaukučiai nuo džiovintuvo tuoj visai nusausės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trampampam @ 2006 02 06, 13:32)
Rekomenduokit man super drėkinamąją kaukę, nes mano plaukučiai nuo džiovintuvo tuoj visai nusausės verysad.gif

Manau,kad reiktu ir kaukes ir aliejuko,jei tokie sausi plaukai rolleyes.gif
Paskaityk visa tema ir pirmyn i parduotuve mirksiukas.gif
Man patinka varnelisiu aliejus,yra pirkti Droge,kaina apie 8lt (nauduoti pries plovima) ir patiko dar plauku kauke brunetiems is Lorealio,kaina apie 18 lt ir Les Karetes,50ml apie 5lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 06, 21:22)
...
Man patinka varnelisiu aliejus,yra pirkti Droge,kaina apie 8lt (nauduoti pries plovima) ...

šiandien išbandžiau šampūną su varnalėšų ekstraktu mirksiukas.gif
super!!! thumbup.gif
Atsakyti