paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos, man ji po uzdejimo plaikai issitiesina, blizga, tamp aslidus, nesivelia. ja naudoju 1-2 kartus i savaitem nes i tarpus naudoju balzama tos pacios firmos. Be to kaukes kaina normali, palyginus su kiekiu jos rodos 400 ml, o kaina 28 Lt. patariu ir kitoms, nes tai profesionali priemone
siaubas nusisnekejau, kaip cia man tas zodis ant liezuvio uzgule , cia turejau omenyje apie selektivo kauke.
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 08:56)
paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos, man ji po uzdejimo plaikai issitiesina, blizga, tamp aslidus, nesivelia. ja naudoju 1-2 kartus i savaitem nes i tarpus naudoju balzama tos pacios firmos. Be to kaukes kaina normali, palyginus su kiekiu jos rodos 400 ml, o kaina 28 Lt. patariu ir kitoms, nes tai profesionali priemone
siaubas nusisnekejau, kaip cia man tas zodis ant liezuvio uzgule , cia turejau omenyje apie selektivo kauke.
nebsuprantu tai cia lorealio firmos selektive kauke?ar kaip cia?
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 02, 12:04)
nebsuprantu tai cia lorealio firmos selektive kauke?ar kaip cia?
nu kad ne, ir ant kaukes ir sampuno ir losjono uzrasyta selektiv, o loreal tai jau tikrai ner.
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 14:13)
nu kad ne, ir ant kaukes ir sampuno ir losjono uzrasyta selektiv, o loreal tai jau tikrai ner.
o kur pirkai?
As tai kiekviena savaite palepinu savo plaukucius aliejukais pries plovima,paskui dar kauke ,paskui plaukai aisku greiciau susiriebaloja,bet yra pamaitinti
QUOTE(Širše @ 2006 02 02, 07:56)
paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos...
O aš galvoju, va, žinau vitaminus "Perfektil" plaukams, bet kad ir kauke jau gaminama -
O tu perki selective priemones tas brangesnes, permatomuose buteliukuose ar nea?
Kaip tiksliai vadinasi tavo naudojama kauke?
QUOTE(Quba @ 2006 02 03, 00:38)
O aš galvoju, va, žinau vitaminus "Perfektil" plaukams, bet kad ir kauke jau gaminama -
O tu perki selective priemones tas brangesnes, permatomuose buteliukuose ar nea?
Kaip tiksliai vadinasi tavo naudojama kauke?
siaubas kaip apsizioplinau kauke ir balzamas nepermatomuose buteliuose. kiekiai ju dideli, nes juos ima i kirpyklas. o ant kaukes tai uzrasyta Selektive. gal tik raides kitos, bet firma ta. pasakysi pavadinima ir zinos ja is kart.
Papildyta:
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 02, 17:27)
o kur pirkai?
kaune specializuotoje parduotuveje kirpykloms. laisves alejoje.
...o as naudoju KERASTASE kauke beveik kiekviena karta
Rekomenduokit man super drėkinamąją kaukę, nes mano plaukučiai nuo džiovintuvo tuoj visai nusausės
QUOTE(trampampam @ 2006 02 06, 13:32)
Rekomenduokit man super drėkinamąją kaukę, nes mano plaukučiai nuo džiovintuvo tuoj visai nusausės
Manau,kad reiktu ir kaukes ir aliejuko,jei tokie sausi plaukai
Paskaityk visa tema ir pirmyn i parduotuve
Man patinka varnelisiu aliejus,yra pirkti Droge,kaina apie 8lt (nauduoti pries plovima) ir patiko dar plauku kauke brunetiems is Lorealio,kaina apie 18 lt ir Les Karetes,50ml apie 5lt
QUOTE(Lala @ 2006 02 06, 21:22)
...
Man patinka varnelisiu aliejus,yra pirkti Droge,kaina apie 8lt (nauduoti pries plovima) ...
Man patinka varnelisiu aliejus,yra pirkti Droge,kaina apie 8lt (nauduoti pries plovima) ...
šiandien išbandžiau šampūną su varnalėšų ekstraktu
super!!!