naudoju loreal kauke plaukam ir avono su alyvuogem
patenkinta labai, plaukuciai kaip pukuciai svelnus
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 22:12)
Che che che. as perku, bet ne visos perka. O tas KARITE aliejus plaukams- super dalykas. Plaukai beveik kaip is reklamos. Ir labai skaniai kvepia
o ten KARITE ar CARITA? sarmoj europos cia ar kt? is caritos noriu labai noriu serumas vitaminu gro=io ar kas te toks. ir nebrangus tipo didelis gana buteliukas 120lt konsultantas tauip isreklamino taip isreklamino....bet turiu dabar krema ir visa kita tai nereik :/
sveikos Manau kad ne viena esat dejesi cheminy, gal kokias galetumet patart plaukam kaukes kad atsigautu? as dejausi cheminy birzelio menesy, tai pakirpus plaukus, jau beveik cheminis nukirptas, bet plaikai tai tik prie saknu graziai atrodo. Gal galit pasidalint kokias kaukes naudojot? o blogiausia tai, kad as vel noriu detis cheminy, zinau liksiu be plauku bet tai man taip grazu...sakau gal bent kaukem plaukucius palepinsiu
labai gera Avon silpviems ir pažeistiems plaukams kaukė, tokioj apskritoj bonkutėj
QUOTE(pupute @ 2006 01 13, 12:33)
sveikos Manau kad ne viena esat dejesi cheminy, gal kokias galetumet patart plaukam kaukes kad atsigautu?
Jeigu mėgstate naturalumą ar neturit pinigų, pabandykit pašildyti alyvuogių (sezamo, kokosų, palmių ar kito , kokio turit ) aliejaus - vietoj sintetinio pirktinio, ir užteptkite ant pl. galiukų (naudoti prieš galvos trinkimą) .
Naudokit balzamą, o ne condicionierių !
Atsargiai su plaukų formavimo priemonėm: sausiem plaukam labiau tinka vaškas, putos, o ne žele ( teko girdėti, kad į jos sudėtį įeina spiritas <--- ).
Po cheminio labai gerai plaukus gaivina varnalėšų aliejus. Būna pirkt parduotuvėse, Nivea, tokia permatoma bonkutė stiklinė, su geltonos spalvos lipduku kiek atsimenu. Sutepti prieš plaunant galvą, po to tik gerai praplaut reikia, nes plaukai kitaip atrodys kaip riebaluoti.
O dar gali kiaušinį plaktą ant galvols išpilt, su aliejaus šaukštu ir puse citrinos sulčių sumaišytą. Dar ten galima alijošių sulčių, medaus įdėt... Labai gerai atgaivina pažeistus plaukus.
O dar gali kiaušinį plaktą ant galvols išpilt, su aliejaus šaukštu ir puse citrinos sulčių sumaišytą. Dar ten galima alijošių sulčių, medaus įdėt... Labai gerai atgaivina pažeistus plaukus.
As gal 4 kartus buvau chemini susidejusi, ir nieko, plaukai sveiki, ir dar kaip atsiauginau. Tik as kiekviena karta issiplovusi galva dedavau kauke Londa firmos ( pirkti tai nemaciau, bet mano kirpeja man suveikdavo), plaukai net zvilgedavo. Budavo taip, kad net klausdavo, ar mano plaukai naturalus, ar cia cheminis
paskutiniu laiku naudoju kauke Perfektil firmos, man ji po uzdejimo plaikai issitiesina, blizga, tamp aslidus, nesivelia. ja naudoju 1-2 kartus i savaitem nes i tarpus naudoju balzama tos pacios firmos. Be to kaukes kaina normali, palyginus su kiekiu jos rodos 400 ml, o kaina 28 Lt. patariu ir kitoms, nes tai profesionali priemone
QUOTE(mami-papi @ 2005 08 07, 00:25)
as plaukucius pastoviai sviesinu,tai jie labai issausejo ir luzineja,negaliu isplautu issukuoti.bandziau daug visokiu ir nieko gero .netycia nusipirkau ELVITAL kauke,tai ,jau 3 dezute nauduju.plaukai blizga,lengva issukuoti!pabandyk.
Tik dabar atsakyma perskaiciau
O kaip ta ELVITAL kauke atrodo? Gal tokioj rozinej pakuotej, ar baltoj??? Ar as cia jau grybauju?
Nors dabar jau beveik atsiauginau naturalius plaukus, naudoju geras priemones, tai ir issukuoju, ir nebetrupa daugiau, bet isbandyti gera daikta visada norisi
QUOTE(Sensi @ 2005 07 21, 21:53)
Gera, bet tau nerekomenduočiau, nes pagal aprašymą tavo plaukų, tau ji būtų "per lengva"... Gal tau reiktų labiau kaukės su kokiu gydomuoju efektu (pvz HENA+ šildoma kaukė man labai liuks), nes AVON kaukė man labiau plaukus atgaivinanti, bet atstatančio efekto iš jos nesulaukiau...
Aciu uz atsakyma! Dabar jau susidariau bendra vaizda, kokia ta AVON kauke. Na, dabar, kai atsiauginau sveikus plaukus, manau, galesiu isbandyti