Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(Ryžulia @ 2005 07 21, 15:42)
labai gera yra AVON kaukė su alyvuogių aliejum thumbup.gif

Tikrai gera?
Mano plaukai labai issauseje, luzineja ir trupa. Vis pasiziuriu i ta kauke, ir vis galvoju: pirkti ar nepirkti?...
Tai vistik rekomenduoji pabandyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2005 07 21, 15:55)
Kadus galima pas kirejas pirkt, bet gal kur pigiau galima rast. pvz ten, kur pacios kirpyklos perka?  g.gif
noreciau as irgi...

Na cia gal negalima to rašyti, bet tiesioginiai importuotojai UAB Gražvalda, Vilniuje, jų biuras Užupyje. Parduotuvė anntrame aukšte, pirmame sandėliai.
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2005 07 21, 16:27)
Na cia gal negalima to rašyti, bet tiesioginiai importuotojai UAB Gražvalda, Vilniuje, jų biuras Užupyje. Parduotuvė anntrame aukšte, pirmame sandėliai.

Cia as apie KADUS
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 15:24)
Tikrai gera?
Mano plaukai labai issauseje, luzineja ir trupa. Vis pasiziuriu i ta kauke, ir vis galvoju: pirkti ar nepirkti?...

Gera, bet tau nerekomenduočiau, nes pagal aprašymą tavo plaukų, tau ji būtų "per lengva"... Gal tau reiktų labiau kaukės su kokiu gydomuoju efektu (pvz HENA+ šildoma kaukė man labai liuks), nes AVON kaukė man labiau plaukus atgaivinanti, bet atstatančio efekto iš jos nesulaukiau... blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad vien su kauke gero efekto nepasiekti (turiu omeny kai jau plaukus reikia atgaivint). Pati naudoju Kiaunes, bet jau man akyse raibuliuoja nuo tu visu firmu, visos giriat ivariausias kitas firmas, jau net nebezinau ka rinktis smile.gif o taip norisi visas priemones turet vienos kazkurios firmos, juk ir plaukui taip geriau, bet kad keliu firmu priemones isbandyt reikia paklot nemaza sumele
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 02 04, 23:44)
o man taip buvo paaiskinta: jei ant informacinio lapelio parasyta, kad kauke reikia laikyti 10 ar daugiau minuciu, tada ja naudoti karta per savaite, na, o jeigu iki 10 minuciu - tada pagal poreiki, galima ir po kiekvieno plovimo.  mirksiukas.gif
beje, neseniai droge nusipirkau Beauty Formula kauke su medum.  thumbup.gif  thumbup.gif  ir kainuoja tik 4lt su centais biggrin.gif

Siandien droge nusiprkau irgi Beauty Formula kauke su chna, bandysiu namie- 3.99 kainavo.

O gal kas nosr tokia jau bande? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 08 02, 13:47)
Siandien droge nusiprkau irgi Beauty Formula kauke su chna, bandysiu namie- 3.99 kainavo.

O gal kas nosr tokia jau bande?  unsure.gif

Man visos tos nebrangios kaukėsa tik plaukus prie kaukolės priploja.....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 02, 13:13)
Man visos tos nebrangios kaukėsa tik plaukus prie kaukolės priploja.....

Na, as ten, kur kaukole ir netepsiu tongue.gif

As kaukes tik galiukam naudoju- o jie zemiau kaukoles biggrin.gif

p.s. Jadzka, ar tik ne tu esi isgyrusi GAIA kauke- juk irgi tik 5 lt kainuoja?

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 08 02, 14:17)
Na, as ten, kur kaukole ir netepsiu tongue.gif 

As kaukes tik galiukam naudoju- o jie zemiau kaukoles  biggrin.gif

p.s. Jadzka, ar tik ne tu esi isgyrusi GAIA kauke- juk irgi tik 5 lt kainuoja?

Ne GAIA kaukės tikrai negalėjau girt, nes apti nenaudojau.....
Bonacure kaukę gyriau, net jos vienkartinis pakutis apie 5 Lt. kainuoja....
Atsakyti
na, ta kur as nusipirkau 2-3 kartam, tai sakau gal nieko bus g.gif

nes jei butu kokie 500 ml uz 4 lt, tai kazin....

ai, jadzka, sumaisiau tada gal tave su kuom nors doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 15:24)
Tikrai gera?

as plaukucius pastoviai sviesinu,tai jie labai issausejo ir luzineja,negaliu isplautu issukuoti.bandziau daug visokiu ir nieko gero schmoll.gif .netycia nusipirkau ELVITAL kauke,tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jau 3 dezute nauduju.plaukai blizga,lengva issukuoti!pabandyk. 4u.gif
Atsakyti
as naudoju fructis kaukę dažytiems plaukams labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti