Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

As naudoju LOREAL ELVITAL kauke ir thumbup.gif Ji 3-5minutem po isplovimo, pries kiekviena dziovinima dziovintuvu. Labai geras efektas thumbup.gif
Atsakyti
Dar toks pastebėjimas cool.gif
Kai baigėsi studijų laikai ir prasidėjo darbai, pakeičiau plaukų priežiūrą - dažnesnis kirpimas (labai ilgus plaukus nukirpau iki ilgųsmile.gif ir dabar syks nuo sykio pakirpinėju), dažymas (tamsinu, t. y. intensivinu spalvą, nes esu tamsiaplaukė), daugiau priežiūros priemonių. Kirpdavausi pas kirpėją naudojusi CUTRIN priemones (tai jis mane ir tos firmos dažais dažydavo ir kt. priemones naudojo), tai vat kažkaip pabandžiau CUTRINO šampūną ir balzamą dažytiems plaukams ir patiko ir efektas buvo. Užsakydavau pas jį ir kai jis gaudavo iš savo vadybininkų, pasiimdavau.... Kai jis išvažiavo į užsienį, teko kažką daryti, nes panaudojau iš MAXIMOS lentynų Lorealių ir garinjeru ir plaukai išsausėjo momentaliai... Tada grįžau prie profesionalios - dabar naudoju KADUS ir šampūną ir kaukę, ir plaukų laka, putas ir dar turiu tokį balzamuką purškiamą nenuplaunamą, jo sudėtyje daug žolelinių ekstraktų - tai vat tas daiktelis labai fainas (dabar jį naudojam dviese ir jis ir aš biggrin.gif )
Beja, skirtą profesionalams - geriausia pirkti iš importuotojo, t. y. tiesiogiai firmoj, tai dar nuolaidėlių padaro ir aišku labiausiai apsimoka įsigyti didelius kiekius, pvz šampūno litrą, putų didelis flakonas ir t.t.
Atsakyti
Tik beda ta, kad ne visos pinigu turi toms profesionalioms prekems. Pripazink, jos gana brangios...
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 18:55)
Tik beda ta, kad ne visos pinigu turi toms profesionalioms prekems. Pripazink, jos gana brangios...

kas prashneko... pati juk perki brangias priemones tongue.gif
Atsakyti
Che che che. as perku, bet ne visos perka. O tas KARITE aliejus plaukams- super dalykas. Plaukai beveik kaip is reklamos. Ir labai skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 22:12)
Che che che. as perku, bet ne visos perka. O tas KARITE aliejus plaukams- super dalykas. Plaukai beveik kaip is reklamos. Ir labai skaniai kvepia biggrin.gif

Kokia kaina ir kur pirkai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 21 liepos 2005 - 11:38
Kaina 66lt, pirkau sarmoje.
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 18:55)

Na abejoju ar labai brangios, pvz man kirpėja rekomendavo CUTRIN šampūną, kurio litras kainuoja 34Lt, tai taip iseina, kad 250ml buteliukas kainuoja apie 8Lt, taigi gaunasi vos ne pigiau uz kai kuriuos maximinius šampunus, o jeigu dar turi su kuo pasidalint ta litrą, tai iš vis gerai, o juk kokybė tai nepalyginama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta avele @ 2005 07 21, 13:24)
Na abejoju ar labai brangios, pvz man kirpėja rekomendavo CUTRIN šampūną, kurio litras kainuoja 34Lt, tai taip iseina, kad 250ml buteliukas kainuoja apie 8Lt, taigi gaunasi vos ne pigiau uz kai kuriuos maximinius šampunus, o jeigu dar turi su kuo pasidalint ta litrą, tai iš vis gerai, o juk kokybė tai nepalyginama.  smile.gif

Panašiai ir KADUS kainuoja. Kai ruošiuosi apsiprekinti, tai tą savaitėle prekybos centruose neperku visokiu šokoladukų, desertukų, jogurtukų ir pan. į darbą įsidedu namuose pasigamintų salotų ar panašiai... ir per savatę sutaupau kokių 40 Lt. dar šiektiek pridėjusi nusiperku litrą šampūno ir dar kokią priemonę, o to litro mano ilgiems plaukams užtenka kokiems 6 - 7 mėnesiems. O vat dažai plaukams, tikrai geresni nei MAXIMINIAI kainuoja tubele apie 13 Lt. + dar reikia pirkti buteliuką peroksido apie 2,50 Lt. tai tai maždaug už 16 Lt. nusiperki geros kokybės plaukų dažus, skirtus profesionaliam darbui... Tai vat išvadas galima daryti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti

O kur jus tas Kadus priemones perkate?
Atsakyti
labai gera yra AVON kaukė su alyvuogių aliejum thumbup.gif
Atsakyti
Kadus galima pas kirejas pirkt, bet gal kur pigiau galima rast. pvz ten, kur pacios kirpyklos perka? g.gif
noreciau as irgi...
Atsakyti