QUOTE(brunetee @ 2005 06 06, 20:06)
labutės. aš taip pat esu bandžiusi kadus balzamą.kai pirkau pirmąjį kartą tai tikrai patiko, bet kai pirkau kai šis baigėsi....labai jau nusivyliau, nes buvo kažkoks jau labai skystas ir poveikis neatitiko to, kurio buvau sulaukusi anksčiau, manyčiau buvo praskiestas tai daugiau jo nebeperku.
ir šiaip turiu begalę problemų su plaukais, nes jie stori, truputį banguoti ir pučiasi,tai išsiplovus galva atrodau kaip liūtas ir pats plaukas sausas...tai nebežinau ka ir daryti..
gal galėtumete ką patarti iš panašios patirties? ir žinau kad čia ne į tema, bet gal žinote kokią gerą ir nelabai brangią priemonę plaukų tiesinimui žnyplėmis? būčiau labai dėkinga
ir šiaip turiu begalę problemų su plaukais, nes jie stori, truputį banguoti ir pučiasi,tai išsiplovus galva atrodau kaip liūtas ir pats plaukas sausas...tai nebežinau ka ir daryti..
gal galėtumete ką patarti iš panašios patirties? ir žinau kad čia ne į tema, bet gal žinote kokią gerą ir nelabai brangią priemonę plaukų tiesinimui žnyplėmis? būčiau labai dėkinga
Ne visada reikia kaukės, gal priežastys netinkama priežiūra, labai sunku per atstumą ką nors realiai tinkamą parinkti, bet gal jūms reikia gero - kokybiško kirpimo?
Mūsų grožio salone dirbame su prancuzų kosmetika Eugene Perma ir turime blizgesi plaukams kuris veikia kaip apsauga prieš tiesinimą plius suteikia blizgesį, bet pardotuvėja šitos kosmetikos neįsigysi, ji skirta tik profesionaliam naudojimui.