Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 11, 00:13)
Aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif

ner uz ka. Kad tik padetu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Margueritee @ 2011 05 12, 11:25)
Sveiki ,gal galetumėte padėti išsiaiskinti kame bėda  4u.gif

Kažkas atsitiko mano nešiojamam kompiuteriui. Įjungiant labai ilgai kraunasi,kokias 20-25 min( tik ijungus parašo,kad pasileidžia windows,tada užtemsta ekranas ,na ir jau po  20-25 minučių viskas įsijungia ir veikia normaliai).Kas čia galėtų būti? Ar čia virusas įsimetė, ar sistemos,kompiuterio gedimas?

linkiu , kad nebūtų tarkim hardas sugedęs. wink.gif man irgi buvo tokia pati problema. Taip, gali būti ir daug procesų užkrautų. Beje, kartais vertėtų ir system restore pasidaryt dėl visa ko.
O atsakant į tavo klausimą, linkstu prie "geležio", t.y. hardo. wink.gif tik nebūtinai būtent jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomasb13: 19 gegužės 2011 - 09:02
Sveiki visi norėjau paklausti kur galima sužinoti Windows 7 32 bit Aktyvacijos koda nes tikrinau ant kompiuterio nėra parašyto kodo ką daryti? unsure.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignasijus123 @ 2011 05 19, 10:30)
Sveiki visi norėjau paklausti kur galima sužinoti Windows 7 32 bit Aktyvacijos koda nes tikrinau ant kompiuterio nėra parašyto kodo ką daryti? unsure.gif  g.gif  verysad.gif

O kompiuterį pirkai su legaliais Windows? Koks kompiuteris? Jei nešiojamas, tai pabandyk išimti akumuliatorių ir po juo pažiūrėti, dažnai ten būna aktyvacijos kodas. Jei Windows nelegalūs, tai reiks naudoti "vaistukus", tačiau jau kvieskis geriau meistrą ar geriau nusimanantį draugą, nes abejoju ar sugebėsi susirasti ir panaudoti vaistukus smile.gif
Atsakyti
sveikutes, labai reikia pagalbos... nesuprantu, kas pasidare.. skype neleidzia prisijungti.. kur vartotojo vardas - juodas fonas, neina nicko irasyt... bandziau is naujo instaliuotis - tas pats... patarkit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomasb13 @ 2011 05 19, 10:01)
ner uz ka. Kad tik padetu wink.gif
Papildyta:

linkiu , kad nebūtų tarkim hardas sugedęs. wink.gif man irgi buvo tokia pati problema. Taip, gali būti ir daug procesų užkrautų. Beje, kartais vertėtų ir system restore pasidaryt dėl visa ko.
O atsakant į tavo klausimą, linkstu prie "geležio", t.y. hardo. wink.gif tik nebūtinai būtent jo.

gal ir taip g.gif
system restore pasidarius esu,per start up nuemiau visas varneles,kompiuterio atmintis neapkrauta,o niekas nesikeicia vistiek

Atsakyti
Labas, gal galetu kas patarti, ieskojau sofos internetu ir pasigavau virusa MS Removal Tool, aisku jo neinstaliavau, t.y. neleidau jam skenuoti mano kompiuterio. Kompas veikia OK, bet kaip man jo atsikratyti, nes destopo fonas melynas, na kur turetu buti foto, zodziu, tuno jis kompe jau tyliai.. Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(URA @ 2011 05 22, 14:34)
Labas, gal galetu kas patarti, ieskojau sofos internetu ir pasigavau virusa MS Removal Tool, aisku jo neinstaliavau, t.y. neleidau jam skenuoti mano kompiuterio. Kompas veikia OK, bet kaip man jo atsikratyti, nes destopo fonas melynas, na kur turetu buti foto, zodziu, tuno jis kompe jau tyliai..  Dekoju is anksto  4u.gif

jei suprantate EN >>> http://deletemalware...-uninstall.html

tik nuo 3 punto rekomenduociau avast ar kokia kita rimtesne antivirusine, o ne NOD.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 05 23, 12:23)
jei suprantate EN >>> http://deletemalware...-uninstall.html

tik nuo 3 punto rekomenduociau avast ar kokia kita rimtesne antivirusine, o ne NOD.

Aciu labai, 4u.gif dabar pasimeciau, vakar padariau ''System restore to an earlier time'' ir viskas dingo, na tas melynas ekranas ir visa kita. Tiesiog net nezinau ar dar infekuotas mano kompiuteris, nes viskas veikia kaip ir anksciau. Su Microsof Security essentials perskenavau lyg ir viskas ok, nieko blogo nerado. Na as dar laukiu, gal dar islys kas.. g.gif
Atsakyti
laba mergaites, noriu jusu pagalbos ir tikiuosi ten pakliuvau su klausimuku... verysad.gif

kaip padaryti kad pvz.išsaugant dokumenta ir paspaudus deš.pelės kl. mestų LT kalba o ne anglų? verysad.gif ...nes pries kelias min.buvo viskas ok ir va paluzo kompas ir LT kalbos nebeliko, viskas anglu kalba meta... doh.gif Kaip pataisyti dabar? Pripratau prie lt kalbos... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki , kreipiuosi visiškai netekusi kantrybes bei jėgų , iškankinusi potencialius kompiuterių žinovus , bet taip niekas ir negalėjo padėti , todėl gerbiuosi paskutinio šiaudo , prašau Jūsų pagalbos , tikriausiai jau kompas pareina , bet kažkaip nelogiškai jis man ta daro , vnž beda tokia: kai noriu pajungti kamerą , įkišu USB tada man meta tokia lentelė user posted image , paspaudus išmeta kartais lentele kur reikėtu instaluoti nauja USB , kas beabejo nepadeda , o kartais kitokia lentele kurioj nera pasirinkimo kažką daryt tik atrodo USB sąrašas kažkoks , ką bedarai niekas neįsijungia , pastoviai ta lentelė meta , arba jei įjungi kamera atsijungia pelytė blink.gif nors jos USB visai kitoj pusei , kodėl taip yra? ar čia jau autas kopui? ar įmanoma kažką padaryt? kartais padėdavo kompo restartavimas , ir problema pasišalindavo savaime, o kartais ir po 20 restartavimo niekas neskeičia ... jau nervų nemažai šita nesąmonė pavalgę, tikiuosi problemą aiškiai aprašiau .... dėkui jei kas sugebės padėt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 26 gegužės 2011 - 13:48
mergaites padekit, loptopo pele tai veikia tai neveikia
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 05 26, 19:26)
mergaites padekit, loptopo pele tai veikia tai neveikia

Tipo, ant naujos pelės susimesti. rolleyes.gif
Atsakyti