Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(wgs @ 2011 05 13, 20:21)
Spėju, kad problema nelemtuose Win7'ų atnaujinimuose, kurie pasirodė prieš keletą savaičių. Tačiau šiandien pasirodo naujas update'as, šią problemą išsprendžiantis. Įsiinstaliuokite atnaujinimus, turėtų padėti smile.gif Jei problema ne tame, tada galvosim ką nors smile.gif

atsisiunčiau update'us,tai pasikeitė tik tiek,kad ekranas nebe užtamsėja,bet kraunasi vistiek lygiai tiek pat ilgai, dar prasivaliau kompiuteri nuo visokiausių šiukšlių,ištryniau viską kas nereikalinga,prasivaliau su antivirusu,pasidariau disko defragmentavimą ,bet niekas nepadeda doh.gif
Atsakyti
Gal kas galėsite padėti 4u.gif
Ar galima, kai Gmail pašto vartotojo vardą vedi padaryti, kad vardą rodytų kokį vedi, nes vis pamirštu. Na kaip pvz. facebook ar one.lt vardai išsaugojami, tik belieka slaptažodį įvesti. Pas mane Internet explorer.
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 05 17, 12:21)
Gal kas galėsite padėti  4u.gif
Ar galima, kai Gmail pašto vartotojo vardą vedi padaryti, kad vardą rodytų kokį vedi, nes vis pamirštu. Na kaip pvz. facebook ar one.lt vardai išsaugojami, tik belieka slaptažodį įvesti. Pas mane Internet explorer.

internet options-Content-AutoComplete-Settings...
Ten uždėkite varneles... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 17, 13:55)
internet options-Content-AutoComplete-Settings...
Ten uždėkite varneles... 4u.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif o aš kad ieškau toje pirmoje lentelėje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 17 gegužės 2011 - 12:15
QUOTE(Margueritee @ 2011 05 17, 05:43)
atsisiunčiau update'us,tai pasikeitė tik tiek,kad ekranas nebe užtamsėja,bet kraunasi vistiek lygiai tiek pat ilgai, dar prasivaliau kompiuteri nuo visokiausių šiukšlių,ištryniau viską kas nereikalinga,prasivaliau su antivirusu,pasidariau disko defragmentavimą ,bet niekas nepadeda doh.gif

Paziurekite kokios programos/procesai kraunasi kartu su kompiuteriu, nes daznai instaliuojant ka nors arba nenuimamos varneles, kad nestartuotu kartu su kompiuteriu, arba automatiskai taip nustatyta, kad paslileistu.
g.gif nors sis reikalas gal daugiau itakos turi, kai jau atsiranda desktop'as ir dar vis kraunasi... Na bet nepamaisys pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turbūt teisingai kreipiuosi čia su savo klausimu blush2.gif

Kas gali pasakyti, kaip žinoti iki kiek galima kelti kompiuterio operatyvinę atmintį (RAM)?
Atsakyti
QUOTE(Aime @ 2011 05 18, 14:26)
Sveiki,
Turbūt teisingai kreipiuosi čia su savo klausimu  blush2.gif

Kas gali pasakyti...............................?

Google rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 05 18, 14:43)

biggrin.gif tai sakot reik pačiai ieškoti biggrin.gif ,o aš taip tingiu,maniau greičiau čia gausiu atsakymą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aime @ 2011 05 18, 14:46)
biggrin.gif  tai sakot reik pačiai ieškoti  biggrin.gif  ,o aš taip tingiu,maniau greičiau čia gausiu atsakymą  verysad.gif

Tinginė. smile.gif
Pradžiai reikia sužinoti kas per kompas pas jus. Čia jau nei Google, nei forumiečiai nepadės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 05 18, 15:27)
Tinginė. smile.gif 
Pradžiai reikia sužinoti kas per kompas pas jus. Čia jau nei Google, nei forumiečiai nepadės.  biggrin.gif

Na ką jau padarysi ,kad tokia esu biggrin.gif

O kompas tai laptopas Toshiba satellite A110-110
Atsakyti
QUOTE(Aime @ 2011 05 18, 15:32)
Na ką jau padarysi ,kad tokia esu  biggrin.gif

O kompas tai laptopas Toshiba satellite A110-110

standard : 512 MB
maximum expandability : 2,048 MB
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 05 18, 15:34)
standard : 512 MB
maximum expandability : 2,048 MB