Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Taktas @ 2011 05 07, 14:11)
1. O pajungus printeri kompas kaip nors reguoja?
2. pazymek savo printeri default.
3. Pajungus printeri ji reikia dar ir ijungti, kad kompas pamatytu.

1. hm. pajungus ir įjungus printerį nu supypsi (ar kaip ten pasakyt, na, kaip ir įkišus laidą į USB jungtį). Na, kompas mato, kad aš jį pajungus.
2. O kaip pažymėt? blush2.gif
3. Kompas ir pamato, tik, kad, kaip jau sakiau, neina spausdint, nes rašo, kad printeris neprijungtas, nors pačiam kompe rašo, kad pajungta ir viskas turi veikti.
plius,
kai nutraukiu tą visą nepavykusią instaliaciją, rašo user posted image
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 05, 16:28)
Sveiki,
Visai netyčia užsukau į šią temą. Bandykite šį http://www.mobiles24...e_messenger_100
Siunčiasi per wap'ą smile.gif

dekui.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 05 07, 14:28)
1. hm. pajungus ir įjungus printerį nu supypsi (ar kaip ten pasakyt, na, kaip ir įkišus laidą į USB jungtį). Na, kompas mato, kad aš jį pajungus.
2. O kaip pažymėt? blush2.gif
3. Kompas ir pamato, tik, kad, kaip jau sakiau, neina spausdint, nes rašo, kad printeris neprijungtas, nors pačiam kompe rašo, kad pajungta ir viskas turi veikti.

2. pažymėti reikia Devices and printers paspaudus dešiniu pėlės klavišu ant printerio ir pasirinkus Set as default printer.

Visgi esu linkusi manyti, kad problema būtent draiveriuose.
Kiek suprantu, bandote instaliuot iš draiverių disko, taip? Kartais suveikia toks dalykas - "švarioj" sistemoj, t.y. nieko iš disko neinstaliavus, prijungti printerį. Kadangi Win7, skirtingai nei pirmtakiai, visai neblogai susitvarko su automatine draiverių paieška, atradęs naują įrenginį jis gali pats susiinstaliuot viską, ko jam reikia. Dar vienas variantas - bandyti pridėti printerį rankiniu būdu per Devices and printers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 07 gegužės 2011 - 22:56
Mano Windows "ir not genuine" ...
Jei nieko nekeisiu ir kentėsiu sau ramiai juodą ekrano foną ir kartais iššokantį langelį, ar taip ir liks, ar laikui einant bus kas nors blogiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 05 08, 23:11)
Mano Windows "ir not genuine" ...
Jei nieko nekeisiu ir kentėsiu sau ramiai juodą ekrano foną ir kartais iššokantį langelį, ar taip ir liks, ar laikui einant bus kas nors blogiau?  ax.gif

Po tam tikro laiko tarpo (nepamenu, gal mėnesio) kompiuteris pradės savavališkai išsijunginėti kas 2 valandas. Nemanau, kad itin malonus jausmas biggrin.gif
Atsakyti
OMG... jau tuoj mėnuo...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 07, 23:54)
2. pažymėti reikia Devices and printers paspaudus dešiniu pėlės klavišu ant printerio ir pasirinkus Set as default printer.

Visgi esu linkusi manyti, kad problema būtent draiveriuose.
Kiek suprantu, bandote instaliuot iš draiverių disko, taip? Kartais suveikia toks dalykas - "švarioj" sistemoj, t.y. nieko iš disko neinstaliavus, prijungti printerį. Kadangi Win7, skirtingai nei pirmtakiai, visai neblogai susitvarko su automatine draiverių paieška, atradęs naują įrenginį jis gali pats susiinstaliuot viską, ko jam reikia. Dar vienas variantas - bandyti pridėti printerį rankiniu būdu per Devices and printers.

2. niekur nėra to "set as default printer"... g.gif
taip, iš disko. Sakydama, kad win7 suinstaliuos viską pats turėjot tai omeny? user posted image
Paspaudus iššoksta ta lentelė kur ankščiau rodžiau...
O kaip instaliuoti rankiniu būdu?
Atsakyti
Gal kartais gales padeti tokiu klausimu ax.gif
Ar imanomas dalykas is sugedusio laptopo perkelti i kita kompiuteri is Firefox'o favoritus (adresyna)? g.gif Ar kazkaip visa ta faila, kad favorituose esanti info liktu?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galite padeti naudoju Mozilla Firefox ir jungiantis prie internetines bankininkystes nebesimato spyneles piktogramos.

Apatiniame dešiniajame kampe arba adreso lauko dešinėje esanti spynos piktograma rodo, kad jungtis yra saugu.
Ka daryti ,kad ji butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 09, 23:55)
Gal kartais gales padeti tokiu klausimu ax.gif
Ar imanomas dalykas is sugedusio laptopo perkelti i kita kompiuteri is Firefox'o favoritus (adresyna)? g.gif Ar kazkaip visa ta faila, kad favorituose esanti info liktu?

Documents and settings --> User --> Favorites
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 10, 11:01)
Documents and settings --> User --> Favorites

Man tas nieko nesako blush-anim-cl.gif As vakare vaziuoju i remonta, man ten siulo pasikeisti i kita kompiuteri, tai mastau ar neapsijuoksiu paprasiusi, kad su visais duomenimis perkeltu ir favorituose esancius linkus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 10, 12:09)
Man tas nieko nesako blush-anim-cl.gif As vakare vaziuoju i remonta, man ten siulo pasikeisti i kita kompiuteri, tai mastau ar neapsijuoksiu paprasiusi, kad su visais duomenimis perkeltu ir favorituose esancius linkus? blush2.gif

Tikrai neapsijuoksite... 4u.gif
Atsakyti