Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

Sveiki. Padekitn patarimais.

Problema ira tam : kad as karta nuo kartu negaliu pasileist internet.zaidimu. Praso instalijot Fles g.gif no pas mane fles ira, ir atsinauja automaticiske. Kam problema ?
Zaidziu odnokl.ru pas mane windovs 7.

ACIU.
Atsakyti
kas nors padekit surasti MSN mesenger telefonui nokia 3603i nu niekaip negaliu asti , visi parsiusti neveikia .. buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 04 30, 22:58)
kas nors padekit surasti MSN mesenger telefonui nokia 3603i nu niekaip negaliu asti , visi parsiusti neveikia .. buciau dekinga

Sveiki,
Visai netyčia užsukau į šią temą. Bandykite šį http://www.mobiles24...e_messenger_100
Siunčiasi per wap'ą smile.gif
Atsakyti
laba naktis! 4u.gif
Turiu laptopą, na ir šiandien įsijungiu, ir ten kur batterija pavaizduota, dabar dar raudonas X. Rašo (pas mane rusiški windowsai), kad atsitiko kažkokia problema su baterija ir ją reikia keisti. Ką daryti? nejau tikrai dabar keisti? negalima pataisyti? ir jei kurį laiką nekeisiu kiek temps? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau zmogaus, kuris padetu atkasti kas man raso anonimiskus, izeidziancius elektroninius laiskus. Uz tai sumokesiu. Rasyti i a.z.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 04 17, 19:48)
O kaip tą šiukšlių dėžę rasti? blush2.gif

Po gautaisiais, issiustaisiais, juodrasciais ir t.t. smile.gif
cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 05, 22:20)
laba naktis! 4u.gif
Turiu laptopą, na ir šiandien įsijungiu, ir ten kur batterija pavaizduota, dabar dar raudonas X. Rašo (pas mane rusiški windowsai), kad atsitiko kažkokia problema su baterija ir ją reikia keisti. Ką daryti? nejau tikrai dabar keisti? negalima pataisyti? ir jei kurį laiką nekeisiu kiek temps? unsure.gif

Tai arba paterijei kapiec arba problemos su laidu kuri kisi i laptopa. Nors jei senas laptomas (minimum 3 metai) tai gali but, kad jau laikas keist baterija... nors geriau keist laptopa... Na bet cia jau mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2011 04 28, 13:18)
nežinau ar čia ar kur kita tema yra  ax.gif
Kompui laptopui Asus metai bet spalį jau kietą diską keitė ir panašu kad vėl tas pats darosi, neįsijunginėja iš kokio 10 karto įsijungia. meta visokias lentutes...
klausymas ar galiu reikalaut naujo kompo?

Jei garantini turi juk niekas nedraudzia smile.gif
Tavo vietoj as parasyciau laiska kur isdestyciau visas problemas kurios buvo susijusios su laptopu (nes laptopas geras veikia be problemu minimum metus..) Arba keisk si laptopa i kita, nes jei prasidejo problemos ir jei jos tesis pasibaigus garantiniam, tai i ora ismesi labai daug pinigu ji betaisydama.
Atsakyti
Sveikos,
turiu problemą su spausdintuvu. HP LaserJet P1005
Jau gal metai laiko vis neprisiruošiu normaliai pasijungti spausdintuvo, bet šiandien būtinai reikia, tad gi. Prieš perinstaliuojant windows'us iš XP į 7 viskas veikė. Dabar, kai padarau viską pagal taisykles man vis tiek nesiinstaliuoja. Kiek supratau po windows'ų rašymo atminty užsiliko kažkoks folder'is su įinstaliuotu spausdintuvu, nes tokių folderių kur pažymėjau raudonai išvis nėra, arba bent jau to failo, nors čia taip parašyta. Manyčiau, kad tokie folderiai buvo ant XP windows'ų ir taip ir pasiliko. Ir dabar neina įrašyti iš naujo, nes reikia šitą nematomą folderį išinstaliuot (ir per paieška neišeina jo rast).
user posted image
Jeigu paspaudžiu NEXT išmeta šią
user posted image bet vis tiek nei kas ten spausdinasi, nei ką.
Instrukcijoj perskaičau, kad tinka Vistai, bet ne 7 (todėl, kad prkau spausintuvą tada kai dar nebuvo 7 windows)
gal kas susidūrė su ta pačia problema? gal aš čia kažką ne taip darau? iš tų nervų jau nebesuprantu ką ten angliškai rašo..
Atsakyti
QUOTE(Frenezija @ 2011 05 06, 16:58)

Tai arba paterijei kapiec arba problemos su laidu kuri kisi i laptopa. Nors jei senas laptomas (minimum 3 metai) tai gali but, kad jau laikas keist baterija... nors geriau keist laptopa... Na bet cia jau mano nuomone

tiek laptopui tiek baterijai 6 mėn maždaug. smile.gif O šiaip šian ryte jau tos problemos nėra.. g.gif Vakar leidau išsikrauti pilnai jam, o šian įsijungiau ir nebėr to x.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 05 06, 20:53)
Sveikos,
turiu problemą su spausdintuvu. HP LaserJet P1005
Jau gal metai laiko vis neprisiruošiu normaliai pasijungti spausdintuvo, bet šiandien būtinai reikia, tad gi. Prieš perinstaliuojant windows'us iš XP į 7 viskas veikė. Dabar, kai padarau viską pagal taisykles man vis tiek nesiinstaliuoja. Kiek supratau po windows'ų rašymo atminty užsiliko kažkoks folder'is su įinstaliuotu spausdintuvu, nes tokių folderių kur pažymėjau raudonai išvis nėra, arba bent jau to failo, nors čia taip parašyta. Manyčiau, kad tokie folderiai buvo ant XP windows'ų ir taip ir pasiliko. Ir dabar neina įrašyti iš naujo, nes reikia šitą nematomą folderį išinstaliuot (ir per paieška neišeina jo rast).

Deja, esate neteisi, šio folderio netrūksta, jis sukuriamas instaliacijos metu, Be to, Jums kompas parašė pabaigoje, kad driver'ius instaliavo sėkmingai... Bandėte perkrauti kompą po instaliavimo? Ką bandėte spausdinti? Pabandykite test page'ą išspausdint, patikrinkite, ar printeris atsirado Printers and devices
Atsakyti
QUOTE(Frenezija @ 2011 05 06, 15:58)

Jei garantini turi juk niekas nedraudzia smile.gif
Tavo vietoj as parasyciau laiska kur isdestyciau visas problemas kurios buvo susijusios su laptopu (nes laptopas geras veikia be problemu minimum metus..) Arba keisk si laptopa i kita, nes jei prasidejo problemos ir jei jos tesis pasibaigus garantiniam, tai i ora ismesi labai daug pinigu ji betaisydama.

antradienį važiuojam vilniun ten pirktas ir vešim žiurėsim ką pasakys. bet sako daukur tik iš kokio 4 gedimo gali reikalaut kito, taiva ir noriu kito nes jei garantinis ir taip genda ytai kas bus kai baigsis garantija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 06, 23:25)
1. Bandėte perkrauti kompą po instaliavimo?
2. Ką bandėte spausdinti? Pabandykite test page'ą išspausdint,
3. patikrinkite, ar printeris atsirado Printers and devices

1.Taip.
2. Bandžiau, bet rašo, kad nei vienas printer'is neinstaliuotas.
3. ir vėl tas pats. user posted image
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 05 07, 09:17)
1.Taip.
2. Bandžiau, bet rašo, kad nei vienas printer'is neinstaliuotas.
3. ir vėl tas pats.

O pajungus printeri kompas kaip nors reguoja?
pazymek savo printeri default.
Pajungus printeri ji reikia dar ir ijungti, kad kompas pamatytu.
Atsakyti