Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Degutė @ 2011 11 05, 00:07)
jei win 7:

start/control panel/Clock, Language and Region/Change keyboards or .. / Change Keyboards/Language Bar/Docked in the taskbar ir Apply

Ne, pas mane Windows XP.............. unsure.gif
Atsakyti
jei XP win :

start/control panel/Regional and Language Options/Languages/Details/Language Bar/Show additional Language Bar icons in the taskbarir Apply

ir jei vistiek nesimato, užduočių juotoj(tai ta juosta, kur yra Start mygtukas, tik spaudi ne ant jo, bet juostos tuščioj vietoj) spaudi dešinį pelės kl, pasirenki Toolbars ir įjungi Language Bar

o be to, koks skirtumas, yra ar nėra tas kalbų pasirinkimas kampe? kalbos persijunginėja ALt + Shift klavišais dažniausiai. arba Ctrl + Shift (jei kas pakeitė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 05 lapkričio 2011 - 21:10
man reikia atsisiųsti google chrome,bet labai lėtai krauna per internet explorer,o kitos naršyklės neturiu verysad.gif
ir pas mane po local disk juostelė beveik pilna ir raudona,ką tai reiškia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 11 06, 14:17)
man reikia atsisiųsti google chrome,bet labai lėtai krauna per internet explorer,o kitos naršyklės neturiu verysad.gif
ir pas mane po local disk juostelė beveik pilna ir raudona,ką tai reiškia?  blink.gif

Panašiai kaip čia?
user posted image

Ta raudona juostelė reiškia kad kompe mažai vietos likę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 06, 13:29)
Panašiai kaip čia?
user posted image

Ta raudona juostelė reiškia kad kompe mažai vietos likę tongue.gif

Taip verysad.gif .katik viską ištryniojau(Kas nereikalinga).Bet vistiek,kaip nemažėja,taip nemažėja.Gal reikia kompą pravalyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 11 06, 15:46)
Taip  verysad.gif  .katik viską ištryniojau(Kas nereikalinga).Bet vistiek,kaip nemažėja,taip nemažėja.Gal reikia kompą pravalyti? unsure.gif

ką reiškia "ištryniojau" ir ką reiškia "kompą pravalyti" bigsmile.gif
jei pvz, kompe kaupiat filmus, tai nieks nepasikeis, jei ištrinsi tik porą kokių wordinių dokumentų.
reik iš pagrindų peržiūrėti diską, į kitas laikmenas perkelti filmus ir panašią informaciją. korekiškai išinstaliuoti nereikalingus žaidimus.

viską susitvarkius dar reikia ištuštinti šiukšlių dėžę.
Atsakyti
Sveiki,prasau jusu pagalbos,perinstaliavom kompa ir nemoku kaip ji pajungt prie interneto,per laida neatsiranda,per routery tuo labiau,ka turiu kur nustatyt.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gelbėkit, dirbau ofisu 2007, perinstaliavo komą įdęjo 2003, dabar man neatidaro 2007 darytų, ką daryt??? help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 11 07, 09:29)
Gelbėkit, dirbau ofisu 2007, perinstaliavo komą įdęjo 2003, dabar man neatidaro 2007 darytų, ką daryt??? help.gif help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

ten, kur turi 2007 ofisą, failus reikia užsaugoti žemesne versija, t.y. 2003.
pasirenki Save As ir Save as type nurodai 97-2003 document.
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 11 07, 10:29)
Gelbėkit, dirbau ofisu 2007, perinstaliavo komą įdęjo 2003, dabar man neatidaro 2007 darytų, ką daryt??? help.gif help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

http://mantas.malciu...ce-2007-failus/
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 11 06, 21:06)
Sveiki,prasau jusu pagalbos,perinstaliavom kompa ir nemoku kaip ji pajungt prie interneto,per laida neatsiranda,per routery tuo labiau,ka turiu kur nustatyt.. doh.gif  verysad.gif

Driver'ius tinklo kortos reikia instaliuoti. Paieškok jų prie kompaktų, kuriuos gavote pirkdama kompiuterį.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2011 11 04, 13:42)
O problemele turiu ir as,kuri ne tai kad gadina ar kitaip kenkia kiek nervina ,o problema tokia kad nerodo failu piktogramu paveiksleliu,toks ispudis kad neuzkrauna,bet kita karta buna gerai,o failams visokiems, Nuo JPG foto video ir iki exe zaidimu ir t.t.,Pvz foto bandziau atidaryt su kita programa ir vistiek tas pats,tas itakos neturi,labai jau nervina,kai nematai koks tai failas,kaip galeciau tai sutvarkyt? g.gif 
Stai print screen'as kaip tai atrodo.
user posted image

g.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti