Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Avocetė @ 2011 10 13, 22:27)
Nešiojamas kompas jau du kartus taip elgėsi: sėdžiu internete o jis pradeda ūžti, dingsta vaizdas kažkokia mėlyna lentelė atsiranda ir pats kompas persikrauna g.gif kas tai ? gedimas ar virusas?

Manau, kad perkaista.
Gal kaip nors padėtas buvo, kad aušinimo angos buvo uždengtos?

Atsakyti
[quote=-*Agnė*-,2011 10 14, 15:22]
Gal kas galit padeti.
Nori isiinstaliuoti Google Chrome . Is cia siunciausi
pasiziurek ALL PROGRAMS turetu buti jei ikonos neismeta ant destopo
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 10 14, 17:11)

pasiziurek ALL PROGRAMS turetu buti jei ikonos neismeta ant destopo

o kur rasti ji blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 10 14, 17:16)
o kur rasti ji  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

paspaudi start ir apacioje raso ALL PROGRAMS, o ten jau pagal abecele turetum surasti smile.gif
Atsakyti
Aij ne ne ten nera,jau visur istikrinau verysad.gif
Papildyta:
dar is kitos temos pakopinu ka kalbejau gal aiskiau bus kas

Kur pas tave viską parsiunčia? eik į search ir įvesk google chrome
Kokie pas tave Windowsai? Turetu atsirasti ir start isskleidus ikona, o dar pažiūrėk programose ar instaliuota, turėtų būt tik nerandi, bet juk instaliuojant turėjo siūlyti sukurti ant darbalaukio ikoną, keistai labai jau čia. Pas mane išskleidus Start Google Chrome pats pirmas viršuj yra. Ir and Desktopo yra ikona..

O bet tačiau, žiūriu, kad po tuo anuo langu yra security warning, tai ten gal nepaspaudei run?

QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 10 14, 15:53)
randu ,kur parsiuncia  verysad.gif  search nueinu paziuriu ir vat tik ka rodo

user posted image
Vista pas mane  smile.gif  Tai vat ,kad turetu ta ikona atsirasti visada instaliavus pasirodo ,o dabar nieko  verysad.gif  Ir pas mane taip ,viska visada normaliai instaliuoju,viskas ok nu su chroomu kazkas  verysad.gif
Paspaudziu Run ir anksciau keliau foto ,kad dekui tipo instaliuota, bet kompe,nera nu kas per do nesmaone  verysad.gif  g.gif
Papildyta:

paspaudziau  4u.gif

Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtumėte pasakyti kame gali būti problema,stringa kompiuteris,dabar dar labai garsiai ventiliatorius birbia.Avira,spybot nieko neranda,superantispyvare baigus meta tokią lentelę. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutukas0316: 14 spalio 2011 - 18:08
QUOTE(Julius3 @ 2011 10 14, 16:33)
Manau, kad perkaista.
Gal kaip nors padėtas buvo, kad aušinimo angos buvo uždengtos?

tą kartą buvo man atrodo žurnalas po kompu g.gif
o pirmą kartą nepamenu lyg nieko mastau.gif
Atsakyti
Gal kas gal paaiškinti kaip ištrinti Winamp'o toolbar'ą 4u.gif , instaliuodami Winamp'ą nenuėmėm varnelės nuo toolbar'o ir dabar mane jis jau erzina, o išinstaliuoti jo neleidžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 10 17, 21:40)
Gal kas gal paaiškinti kaip ištrinti Winamp'o toolbar'ą  4u.gif , instaliuodami Winamp'ą nenuėmėm varnelės nuo toolbar'o ir dabar mane jis jau erzina, o išinstaliuoti jo neleidžia  unsure.gif

Jei turi omenyje jo juostą kai atsidarai internetą, tai tiesiog atsistojus ant juostos paspausk dešinį pelės klavišą ir nuimk varnelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 10 17, 22:09)
Jei turi omenyje jo juostą kai atsidarai internetą, tai tiesiog atsistojus ant juostos paspausk dešinį pelės klavišą ir nuimk varnelę 4u.gif

Tiek tai jau moku biggrin.gif , juostą panaikinau, ale atidarius ineto pradinį psl visada iššoka toks langas (kuris mane ir nervina) smile.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 10 17, 21:40)
Gal kas gal paaiškinti kaip ištrinti Winamp'o toolbar'ą  4u.gif , instaliuodami Winamp'ą nenuėmėm varnelės nuo toolbar'o ir dabar mane jis jau erzina, o išinstaliuoti jo neleidžia  unsure.gif

http://www.youtube.c...h?v=kfb5T4rhYc4
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 10 18, 02:32)

Ačiukas aciuks.gif , jau tvarka kompe smile.gif 4u.gif
Atsakyti