Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Taniuta @ 2011 10 03, 13:03)
Sveiki,
Gal kas gali man pagelbėti? Tik nežinau ar čia kreipiuosi?  blush2.gif
Niekip negaliu paleisti spausdintuvo  doh.gif Viskas instaliuota, skaneris veikia, o nespausdina. Meta lentelę, kad trūksta spalvotų dažų. Gavau patarimą, kad reikia nustatyti nustatymus, kad spausdintu tik juodai. Kur galėčiau rasti tuos nustatymus?

Jei naujo modelio printeris,tai gali ir neturet sios funkcijos schmoll.gif Pas mane Canon MP540,jei pasibaigia nors viena kasete,neleidzia spausdint nieko,reik butinai keist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2011 10 03, 16:04)
Jei naujo modelio printeris,tai gali ir neturet sios funkcijos  schmoll.gif Pas mane Canon MP540,jei pasibaigia nors viena kasete,neleidzia spausdint nieko,reik butinai keist  unsure.gif

reiskia tada belieka keist.nemalonu schmoll.gif
o jei yra galimybe (kadangi cia kalba ejo apie scanner, tai man atrodo sitas printeris yra All-in one,t.y. kopijuoja taip pat, o kopija turi duoti galimybe juodo/balto spausdinimo g.gif ), kai nuspaudi print (arba printer setup) atsidaro lentele ir ten parasytas, koks printeris, o salia properties, kai nuspaudi properties atsidaro dar viena lentele ir ten bus nuostatu pasirinkimas ,kaip taisykle spalvu keitimas vadinasi color ir yra pasirinkimas spalvotai ar ne, sunaus senas HP, tai reikia nuspausti greyscale, kad galetum issirinkti tik juodai balta galimybe. g.gif
Atsakyti
Sveiki. turiu problemą su skype. manajame kompe jis "kimba", neprisijungia prie interneto, nerodo nei vieno mano turėtų kontakto, netgi mano profilio informacijos (rodo kad neturiu įkėlus foto, nerodo, kad būčiau nurodžius miestą ir pan), tačiau prisijungus prie mano accounto iš kito kompiuterio viską rodo, kaip ir turėtų būt. šimtąkart perinstaliavau, perskenavau su keliom antivirusinėm, kol kas niekas nepadeda unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau pagalbos ir būčiau labai dėkinga už kokią mini nurodymą kaip čia elgtis ax.gif

Kompiuteris personalinis, HP TouchSmart300, vaikas klaviatūrą pamaigė ir šiek tiek pritemo ekranas (ta prasme toks kaip "primigęs" būna prieš pat "užmiegant" kai su kompu nieko neveiki). Tai va tas "primigimo" režimas yra dabar įjungtas. Akys skauda nuo tokio apsiblaususio ekrano doh.gif
Kaip čia atstatyti normalų ekrano šviesų režimą? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau radom, nebereikia 4u.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 04, 14:37)
Laba diena, norėčiau pagalbos ir būčiau labai dėkinga už kokią mini nurodymą kaip čia elgtis  ax.gif

Kompiuteris personalinis, HP TouchSmart300, vaikas klaviatūrą pamaigė ir šiek tiek pritemo ekranas (ta prasme toks kaip "primigęs" būna prieš pat "užmiegant" kai su kompu nieko neveiki). Tai va tas "primigimo" režimas yra dabar įjungtas. Akys skauda nuo tokio apsiblaususio ekrano  doh.gif
Kaip čia atstatyti normalų ekrano šviesų režimą?  blush2.gif  4u.gif

Atsakyti
AR GALIT PAGELBETI, KAIP NUKELTI JUOSTA KUR APACIOJE BUNA, MAN JI NETYCIA KAZKAIP I VIRSU UZSIKELE blush2.gif
Atsakyti
SOS!!! help.gif

Ar man vaikas ką nuspaudė, ar kas nutiko, nesuprantu, nešiojamam kompui juodas ekranas, jis kažkoks užsikirtęs, man atrodo doh.gif Žodžiu įjungimo mygtukas dega, paspaudžiu, palaikau- ničnieko nevyksta. Girdis tik karts nuo karto jis suūžia lyg mėgintų pasileist, bet kaip juodas taip juodas. Nei išjungt aš jo negaliu umn.gif

Nešiojamas ACER kompas

Alice in wonderland, kaip "atmigdėt" kompą, gal ir pas mane kažkas panašaus? g.gif

O stacionariam kompui nebegaliu įkišt usb nuotraukų perkėlimui. Į vieną skylę bandau dėt trumpina kažkas, kita išvis kažkokia... nesilaiko net usb įdėtas. Total košmar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 08 spalio 2011 - 14:23
QUOTE(*Star* @ 2011 10 08, 15:21)
SOS!!! help.gif

Ar man vaikas ką nuspaudė, ar kas nutiko, nesuprantu, nešiojamam kompui juodas ekranas, jis kažkoks užsikirtęs, man atrodo  doh.gif Žodžiu įjungimo mygtukas dega, paspaudžiu, palaikau- ničnieko nevyksta. Girdis tik karts nuo karto jis suūžia lyg mėgintų pasileist, bet kaip juodas taip juodas. Nei išjungt aš jo negaliu  umn.gif

Nešiojamas ACER kompas
Alice in wonderland, kaip "atmigdėt" kompą, gal ir pas mane kažkas panašaus?  g.gif

O stacionariam kompui nebegaliu įkišt usb nuotraukų perkėlimui. Į vieną skylę bandau dėt trumpina kažkas, kita išvis kažkokia... nesilaiko net usb įdėtas. Total košmar  doh.gif

Man kažkada irgi panaši situacija buvo, kad neregavo kompas į on/off mygtuką, tad teko išimti bateriją ir vėl ją įdėt doh.gif Bet po šito proceso pc atsigavo ir toliau man tarnauja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 10 08, 13:52)
AR GALIT PAGELBETI, KAIP NUKELTI JUOSTA KUR APACIOJE BUNA, MAN JI NETYCIA KAZKAIP I VIRSU UZSIKELE  blush2.gif

Ant tavo vadinamos "juostos" užvesk pelės žymeklį ir paspausk dešinį klavišą, tada properties atsivers langas "taskbar and start menu properties" , ties laukeliu "taskbar location on screen" pasirink BOTTON smile.gif Štai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 10 08, 15:21)
Aš esu pasielgusi ne kartą kaip 4puse, irgi suveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2011 10 08, 17:58)
Man kažkada irgi panaši situacija buvo, kad neregavo kompas į on/off mygtuką, tad teko išimti bateriją ir vėl ją įdėt  doh.gif  Bet po šito proceso pc atsigavo ir toliau man tarnauja  thumbup.gif
Papildyta:
Ant tavo vadinamos "juostos" užvesk pelės žymeklį ir paspausk dešinį klavišą, tada properties atsivers langas "taskbar and start menu properties" , ties laukeliu "taskbar location on screen" pasirink BOTTON smile.gif Štai ir viskas  smile.gif

QUOTE(Sunny Day @ 2011 10 08, 23:51)
Aš esu pasielgusi ne kartą kaip 4puse, irgi suveikia mirksiukas.gif

4u.gif Ačiū, pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2011 10 03, 22:29)
o kodėl ji perkaista? kompas tikrai labai šiltas būna g.gif
Dulkes periodiškai išvalom 4u.gif

ta pati situacija ir pas mane...kaito kaito kol "užsilenkė"visai savaitei...buvo išeiginės:).Pataisė.Bet vėl tas pat darosi g.gif Manau teks keisti i kitą g.gif nors dar neseniai įsigijome šį...
Atsakyti
Sveiki kompiuteristai,
Gal galite man padėt išsiaiškinti kaip reikia pasidaryti štai tokį aprašymą. Gal yra kokia programa ? Tą aprašymą kuris ant geltono fono padarytas.

http://www.ebay.co.u...b6b55#ht_3942wt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmuch: 10 spalio 2011 - 11:58