Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(astulka1 @ 2011 09 28, 20:50)
ziuriu nelabai cia dalinates patirtim, bet ka daryt? mano opera visai pabludo... vnv zodziu norint atidaryti kazkokia fotke, na pvz., internetineje parduotuveje - neatidaro, arba nebeiskleidzia aparso (paspaudus ant kokio filmo pavadinimo), o inetrnetineje bankininkysteje negaliu daryti pavedimo, nes nereaguoja i jokias komandas, o gmailas raso, kad kazko ten nepalaiko opera ir atidaro gmaila toki visa balta - nors puslapi buvau spapvota pasidarius; kas jai yra?
nes atidarius tuos puslapius su kita narsykle - viskas ok.

bandykit perrasyt opera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 29 rugsėjo 2011 - 21:29
Sveiki,

tikiuosi galėsite man padėti,

dingo Disc cleanup, prieš savaitę nusprendžiau sutvarkyt PC , be taplanke system tools neradau Disc cleanup, disc defragmenter yra kaip ir buvo

kur jis galėjo dingti??
Atsakyti
jei tai w7, tiesiog paieskoje rasyk cleanup ir ras, jei dar yra...
Atsakyti
QUOTE(Kitaiq @ 2011 09 30, 08:28)
jei tai w7, tiesiog paieskoje rasyk cleanup ir ras, jei dar yra...

pas mane xp, jau ieškojau, bet nieko nerado schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ateinu ir as cia su savo problemelem. Gal kas padetu man susitvarkyti su Error 643 ax.gif Vis dega sauktukas ant Sthut down, o instaliuojant updates vieno niekaip nepavyksta instaliuoti. Turiu W7. Niekur nerandu info. g.gif Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali man pagelbėti? Tik nežinau ar čia kreipiuosi? blush2.gif
Niekip negaliu paleisti spausdintuvo doh.gif Viskas instaliuota, skaneris veikia, o nespausdina. Meta lentelę, kad trūksta spalvotų dažų. Gavau patarimą, kad reikia nustatyti nustatymus, kad spausdintu tik juodai. Kur galėčiau rasti tuos nustatymus?
Atsakyti
Gal kas žinote, kodėl nei iš šio, nei iš to kelis kartus per dieną išsijunginėja Toshiba laptopas? Buvom atidavę meistrui, bet tas nieko nerado blink.gif Išsijungia nepriklausomai ar veikia tik su baterija, ar prijungtas prie laido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2011 10 03, 14:21)
Gal kas žinote, kodėl nei iš šio, nei iš to kelis kartus per dieną išsijunginėja Toshiba laptopas? Buvom atidavę meistrui, bet tas nieko nerado blink.gif Išsijungia nepriklausomai ar veikia tik su baterija, ar prijungtas prie laido doh.gif

tikriausiai perkaista plokštė
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 10 03, 06:03)
Sveiki,
Gal kas gali man pagelbėti? Tik nežinau ar čia kreipiuosi?  blush2.gif
Niekip negaliu paleisti spausdintuvo  doh.gif Viskas instaliuota, skaneris veikia, o nespausdina. Meta lentelę, kad trūksta spalvotų dažų. Gavau patarimą, kad reikia nustatyti nustatymus, kad spausdintu tik juodai. Kur galėčiau rasti tuos nustatymus?

spausdintuvo nustatymuose turi buti galimybe spausdinti/naudoti tik juoda/balta (ne pilka) spalva.
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 10 03, 15:43)
spausdintuvo nustatymuose turi buti galimybe spausdinti/naudoti tik juoda/balta (ne pilka) spalva.

g.gif g.gif g.gif O kur jų ieškoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2011 10 03, 13:21)

nu nzn jei meistras jau ziurejo ir nieka nerado, tai sunku pasakyti, paprastai kai toks gedimas buna pirma isvalom dulkes tik po to tikrinam kiekviena detalia toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 10 03, 14:43)
tikriausiai perkaista plokštė

o kodėl ji perkaista? kompas tikrai labai šiltas būna g.gif

QUOTE(terminatorius @ 2011 10 03, 18:25)
nu nzn jei meistras jau ziurejo ir nieka nerado, tai sunku pasakyti, paprastai kai toks gedimas buna pirma isvalom dulkes tik po to tikrinam kiekviena detalia toliau smile.gif

Dulkes periodiškai išvalom 4u.gif
Atsakyti