kur rasti tokius nustatymus.kad atidarinejant nuoroda nereiketu jos atidaryti atskirame lange,anksciau atidarydavau kairiu peles mygtuka,gi dabar reikia atidaryti nauja langa... is anksto ACIU
o kokia naršyklė pas jus?
Papildyta:
ką daryti?kompe pastrigo diskas!nebeatsidaro!
Papildyta:
QUOTE(katewinslet @ 2011 08 27, 21:22)
o kokia naršyklė pas jus?
Papildyta:
Papildyta:
explorer9
Sveiki,
Nusipirkus naują kompiuterį instaliavo nelegalius Windows7 ir kaskart įsijungus kompiuterį, dešiniąjame apatiniame kampe meta "New updates are available", aš vis instaliuoju siūlomus update'us, bet kartą taip jau buvo kad Dell service pagavo, kad windowsai nelegalūs, ar nebus čia dėl tų siūlomų update'ų?
Nusipirkus naują kompiuterį instaliavo nelegalius Windows7 ir kaskart įsijungus kompiuterį, dešiniąjame apatiniame kampe meta "New updates are available", aš vis instaliuoju siūlomus update'us, bet kartą taip jau buvo kad Dell service pagavo, kad windowsai nelegalūs, ar nebus čia dėl tų siūlomų update'ų?
QUOTE(terminatorius @ 2011 09 01, 18:03)
jei nelegalus geriau visiskai isjunkit updates, nes visko buna ...
Kaip tai padaryti?
Vakar pasijungiau nauja monitoriu. Siandien griztu is darbo - kompas isijunges. Gal zinot kodel ir kur ieskot kokiu nors nustatymu?
Negaliu į telefoną persikelti nei dainų nei nuotraukų, išvis nieko nebegaliu persikelti. Anksčiau viskas buvo gerai, o dabar tokią lentelę išmeta http://desmond.image...d...&res=medium Ką daryti?
QUOTE(jolitka @ 2011 09 01, 18:23)
Vakar pasijungiau nauja monitoriu. Siandien griztu is darbo - kompas isijunges. Gal zinot kodel ir kur ieskot kokiu nors nustatymu?
nustatymuose
yra energijos taupymo funkcija ...
Sveiki, rasau gal ne visai i tema, nes pagalbos tai kaip ir nebesitikiu, o tik nuomones.
Atsitiko labai apmaudus dalykas O buvo taip, kad "uzluzusi" kompa atidaviau taisyti. Meistras pataisyti tai pataise, bet neliko nuotrauku Tiksliau is ilgai kaupto albumo, liko 5 nereiksmingos foto.
Zinoma kilo konfliktas, na, tiesiog galvoje netelpa kaip taip galejo atsitikt. Man labai skaudu :mm Meistras , aisku, savo kalte neigia ir aiskina kad jos isnyko del kietojo disko gedimo, beje pacio disko jis nepakeite, o atseit kazkiek atgavino. Nuotraukas jau bandem atstatinet,deja viskas veltui, nei zenklo kad buta kazkokiu failu.
Pasakykite prasau, ar galejo taip buti, kad tos foto dingo del disko gedimo?
Gal as be reikalo puolu zmogu, o gal atvirksciai sunsnukis man begediskai meluoja Suprantu, kad teisybes nerasiu, bet del savo zinojimo prasau Jusu nuomones, Aciu
Atsitiko labai apmaudus dalykas O buvo taip, kad "uzluzusi" kompa atidaviau taisyti. Meistras pataisyti tai pataise, bet neliko nuotrauku Tiksliau is ilgai kaupto albumo, liko 5 nereiksmingos foto.
Zinoma kilo konfliktas, na, tiesiog galvoje netelpa kaip taip galejo atsitikt. Man labai skaudu :mm Meistras , aisku, savo kalte neigia ir aiskina kad jos isnyko del kietojo disko gedimo, beje pacio disko jis nepakeite, o atseit kazkiek atgavino. Nuotraukas jau bandem atstatinet,deja viskas veltui, nei zenklo kad buta kazkokiu failu.
Pasakykite prasau, ar galejo taip buti, kad tos foto dingo del disko gedimo?
Gal as be reikalo puolu zmogu, o gal atvirksciai sunsnukis man begediskai meluoja Suprantu, kad teisybes nerasiu, bet del savo zinojimo prasau Jusu nuomones, Aciu
Kad kažą tiksliau atsakyti, pasakyite kurioje kietojo disko vietoje buvo saugomos nuotraukos. T.y. ar diskas buvo vienas C ar C ir D. Kuriame iš jų saugojote nuotraukas?