Labas
Kazkas darosi su mano kompu,gal kas yra susidures su tokia problema kai norint atidaryti folderi esanty D diske ima ir pakimba kompas. Su kitais folderiais esanciais C diske taip nebuna ir internetas veikia be priekaistu
sveiki gal kas pades kaip prijungiu kompa prie televizoriaus per HDMI kabeli garsas buna tik kompe ka daryti kad garsas televiz.butu prasyciau issamiau paaiskinti nes kompose ne spece
QUOTE(boruzele78 @ 2011 08 23, 10:27)
sveiki gal kas pades kaip prijungiu kompa prie televizoriaus per HDMI kabeli garsas buna tik kompe ka daryti kad garsas televiz.butu prasyciau issamiau paaiskinti nes kompose ne spece
nezinau kokiu ten kabeliu mes jungiam bet tikrai garsas tik per kompa, ir kitaip neina, nebent reikia kitokiu kabeliu jungti man atrodo
QUOTE(MeSsS @ 2011 08 23, 10:36)
nezinau kokiu ten kabeliu mes jungiam bet tikrai garsas tik per kompa, ir kitaip neina, nebent reikia kitokiu kabeliu jungti man atrodo
As irgi ne spece sioje srityje, bet yra tokie kabeliai, kuriuos pajungus garsas ir per TV eina, o ne per kompa. Maniskis labai daznai taip daro.
HDMI perduoda tiek vaizdą, tiek garsą. Pasitikrinkite jungtis (gal kreivai įsistato, kliba ar pan.).
O ar tikrai HDMI į HDMI sujungti kompas su teliku?
QUOTE(ewacka @ 2011 08 22, 17:55)
Laba diena. Turiu problemele, gal kas zinos kaip ja isspresti.
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...?
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...?
Išsaugokite dokumentą kaip PDF ir nusiųskite jį. Juk sakote, kad žmogus peržiūrėti turi, o ne redaguoti, taip?
p.s. sunku su tais besmegeniais univeruose.
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2011 08 23, 09:06)
Nesuprantu kodėl kompiuteris vietoj kai kurių raidžių rašo skaičius? gal nuspaudžiau kokį klavišą, nieko nesuprantu.
Num Lock paspaustas
Papildyta:
QUOTE(emiliukas @ 2011 08 23, 10:19)
Labas
Kazkas darosi su mano kompu,gal kas yra susidures su tokia problema kai norint atidaryti folderi esanty D diske ima ir pakimba kompas. Su kitais folderiais esanciais C diske taip nebuna ir internetas veikia be priekaistu
Ko gero diskui paskutioji ateina.
Papildyta:
Tai gal paleidžiate garsą tokiu formatu, kokio TV nepažįsta? Garso nustatymuose pasiknaisiokite.
Klausimėlis. Dėl kokių priežasčių gali nerodyti filmo online? Atnaujinta ir naršyklė, ir Adobe Flash Player. Po kompiuterių meistro pataisymų net youtube neveikia (neužsikrauna ir puslapis iškart stringa). Spėju, kad kažkas susiję su kompiuterio ar naršyklės parametrais, sparta bet neatrandu kaip patikrinti ir pataisyti. Būčiau dėkinga už pagalbą.
Gal ir man kas pagelbėtų? El. paštu gavau gif failą, kuris man niekaip neatsidaro Bandžiau 5 skirtinguose kompuose atidarinėti, kažkokį konverterį parsisiunčiau, bet be rezultatų Ką daryt?
QUOTE(Cpule @ 2011 08 26, 18:03)
Gal ir man kas pagelbėtų? El. paštu gavau gif failą, kuris man niekaip neatsidaro Bandžiau 5 skirtinguose kompuose atidarinėti, kažkokį konverterį parsisiunčiau, bet be rezultatų Ką daryt?
o ką rašo, kad neatidaro?
QUOTE(Vook @ 2011 08 26, 21:46)
o ką rašo, kad neatidaro?
Va:
The image https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=474d49b588&view=att&th=131f1eca55fcdf74&attid=0.1&disp=inline&zw cannot be displayed, because it contains errors.
QUOTE(Cpule @ 2011 08 26, 21:54)
Va:
The image https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=474d49b588&view=att&th=131f1eca55fcdf74&attid=0.1&disp=inline&zw cannot be displayed, because it contains errors.
O kodėl jūs manote, kad kažkokį GIF'ą, kuris yra, kaip rašoma, su klaidomis, turėtų kažkokia programa mokėti atidaryti?
Beje, ten tikrai GIF failas, o ne koks nors virusiukas?
O atsakant į jūsų klausimą "Ką daryt?" - paprašykite žmogaus, atsiuntusio jums tą GIF failą, atsiųsti jį dar kartą.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 27, 10:10)
O kodėl jūs manote, kad kažkokį GIF'ą, kuris yra, kaip rašoma, su klaidomis, turėtų kažkokia programa mokėti atidaryti?
O atsakant į jūsų klausimą "Ką daryt?" - paprašykite žmogaus, atsiuntusio jums tą GIF failą, atsiųsti jį dar kartą.
Esmė ta, kad aš tą failą gavau iš rimtos tarpatutinės kompanijos su prašymu atsispausdinti formą, užpildyti lentelę, nuskenuoti ir siųsti jiems atgal
Bet jau vakar vakare neapsikentusi parašiau jiems, kad sorry ir t.t. Nors ir nefasonas buvo prisipažinti, kad neatidarau to failo, ale kas beliko
Ir ačiū, kad reagavot į mano pagalbos šauksmą