Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Smilgelė* @ 2011 04 22, 11:22)
kolonėlės ūžia nuolat. kai muzika groja nesigirdi, bet kai išsijungia girdisi. kai pagarsinu kolonelių garsą, tas ūžimas tampa nebepakelimas ( tiesa sakant jau net ūžimu negalima pavadint) ką daryti? čia kompiuterio ar kolonėlių problema?

o mikrofono neturit ?
buna tokiu atveju kai mikrofonas buna ijungtas, jis buna netoli kompiuterio o koloneles tesiog pagarsina kompiuterio uzima ...
gal cia kitas atvejis nzn ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 23 balandžio 2011 - 00:37
ačiū. padėjo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas pagelbėt? Ant kompiuterio ekrano neina uždėt jokios užsklandos? Kaip išspręst šią problemą? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 04 23, 19:54)
Sveiki, gal galit kas pagelbėt? Ant kompiuterio ekrano neina uždėt jokios užsklandos? Kaip išspręst šią problemą? Ačiū

o kaip darot ?

Smilgelė*>>> ner uz ka wink.gif
Atsakyti
Gal galite kas patarti:
Mozilos naršyklėje , kažkokiu būdu panaikinau juosta, kur galiu įsivesti puslapio nuorodą. Dabar tik atidaro vieną pakutinį psl ir viskas, o kitais negaliu naudotis, nes neturiu kur įvesti adreso. Bandžiau savo jėgomis atsistatyti, bet nepavyko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 04 26, 08:35)
Gal galite kas patarti:
Mozilos naršyklėje , kažkokiu būdu panaikinau juosta, kur galiu įsivesti puslapio nuorodą. Dabar tik atidaro vieną pakutinį psl ir viskas, o kitais negaliu naudotis, nes neturiu kur įvesti adreso. Bandžiau savo jėgomis atsistatyti, bet nepavyko. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 04 26, 09:32)

Kad man nerodo ir tos juostos kur failai, rodymas
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 04 26, 09:45)
Kad man nerodo ir tos juostos kur failai, rodymas

Spausk F10
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 04 26, 12:09)
Spausk F10

Ačiū už pagalbą, išėjo
Atsakyti
Itariu virusa pasigavau. Neatidaro jokiu video. Kad ir to paties youtue puslapi uzkrauna, o pacio video iraso ne, rodo tik juoda langa jokiu Play ar kitu zenklu.
Narsykle Internet Explorer. Help 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos unsure.gif

Paprastai visuose kompuose ištrinti failai atsiranda šiukšliadėžėj g.gif o pas mane jie tiesiog dingsta, šiukšliadėžė visada tuščia unsure.gif ir va ištryniau, tai ko nereikėjo unsure.gif kur man ieškot unsure.gif kaip išknisti šiukšliadėžę? unsure.gif
Atsakyti
Laba dieną
Gal kas asakytu kas darosi jei tik šiandien prasidejo neapkrautam pc not responding . Kame esme.

Ir kai parsinešėm pc tai išpakavus jis suinstaliuotas ir tik paprašė ar jungtis automatiškai prie neto , dejau varnele ,kad taip. Ir kas kart jis pats prisijungia. Tai ar negali kas kitas šalia esantis taip pat? O gal yra kaip pažiureti ar prie tavo neto jungiasi kas nors dar g.gif

Ir kaip pasidaryti pagrindine lt kalba , pastoviai perjunginet reikia. Pradžiai tiek biggrin.gif
Atsakyti