Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Firefox @ 2011 08 19, 21:51)
Jūsų antivirusas neįsitikinęs, kad karantine uždarytas failas yra kenkėjiškas, todėl prašo jį nusiųsti pas juos tyrimui.

aciu , o gal zinot kaip padaryt kad jos neismesdinetu po akim kaskart? 4u.gif
Atsakyti
gal galite kas padeti suinstaliuoti spausdintuva psc hp 1510
Atsakyti
Ir dar viena problemėlė:kai skype įsijungia kamera, rodo apverstą vaizdą, nesuprantu kodėl... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 08 20, 09:33)
aciu , o gal zinot kaip padaryt kad jos neismesdinetu po akim kaskart? 4u.gif

to open an approval window, click on this message.

Nusiųsti failą kaip prašo NOD'as. Nuspauskit ant to pasirodžiusio pranešimo, tada turėtų pasirodyti langas kuriame turėtumėt duoti sutikimą to failo išsiuntimui.

Šiaip antiviruso nustatymuose reiktų pasikapstyti, turėtų būti galimybė panaikinti šituos pranešimus. Kelinta pas jus NOD'o versija?
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 08 20, 13:12)
to open an approval window, click on this message.

Nusiųsti failą kaip prašo NOD'as. Nuspauskit ant to pasirodžiusio pranešimo, tada turėtų pasirodyti langas kuriame turėtumėt duoti sutikimą to failo išsiuntimui.

Šiaip antiviruso nustatymuose reiktų pasikapstyti, turėtų būti galimybė panaikinti šituos pranešimus. Kelinta pas jus NOD'o versija?

NOD ESET 32, geriau butu nieko ten nesiuntinet, o tik panaikint pranesima kad kaskart neismestu jo.. aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 08 20, 14:22)
NOD ESET 32, geriau butu nieko ten nesiuntinet, o tik panaikint pranesima kad kaskart neismestu jo.. aciu

http://www.youtube.c...h?v=AMbpRadiYHo
Atsakyti
Sveiki, gal zinote, kaip isspresti tokia problema: mano kompiuteris nebeatpazista mp3 grotuvo Creative, nebegalima per kompiuteri jo ir krauti. Creative diskas yra instaliuotas. Viskas buvo gerai, kas galejo atsitikti, gal kokia programa is kompo galejo issitrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 08 20, 16:34)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2mas @ 2011 08 19, 19:44)

man net IE neatidaro, meta lentele su error doh.gif kas 2ia ne taip?
Atsakyti
Laba diena. Turiu problemele, gal kas zinos kaip ja isspresti. ax.gif
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pačiai nieko neišeina padaryti, tai gal jūs patarsite. Neveikia mikrofonas išvis - nei skype, nei apskritai. Anksčiau nebuvo būtinybės jo naudoti, o dabar labai prisireikė. Išbandžiau ir keletą skirtingų mikrofonų, bet nieko. Bandžiau ir nustatymus keisti, ir į skirtingas vietas jungti (mat jungtys yra ir priekyje, ir gale). Jokios reakcijos, tiesiog kompas neaptinka mikrofono. Tai net nežinau ką daryti. Mąstau apie išorinės USB garso plokštės pirkimą, bet visgi kyla abejonių, ar tada veiks. Nesinori pinigų į balą išmesti.
Atsakyti
Nesuprantu kodėl kompiuteris vietoj kai kurių raidžių rašo skaičius? g.gif gal nuspaudžiau kokį klavišą, nieko nesuprantu. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti