Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Mazule @ 2011 08 09, 18:48)
Ir aš prašau pagalbos  4u.gif
pas mane buvo Word, bet sudegė kompas, parsivežėm naujai instaliuotą, bet vietoje Word - OPENOFFICE.org Writer - ar čia kažkas panašau, ar kitaip.... - man nepatinka  verysad.gif

OpenOffice yra nemokama.
Instaliuokit Microsoft Office (mokama smile.gif ) ir turesit Word'a.
Atsakyti
Iš pradinio ekrano pradingo visos nuorodos, vietoje darbastalio rodo juodą ekraną, taip pat atrodo išsitrynė visi paveikslėliai, programos. Gal žinote ką daryti? Atrodo nieko nespaudžiau, kad viskas taip galėtų išsitrinti.
cry.gif
Atsakyti
Mano beda tokia: mazoji sugebejo paspausti keliu klavisu kombinacija ir internetiniu psl sriftas gerokai sumazejo g.gif , padidunus ekrano rezoliucija netas g.gif
Kaip atstatyti i buvusi srifto dydi?
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2011 08 11, 17:35)
Mano beda tokia: mazoji sugebejo paspausti keliu klavisu kombinacija ir internetiniu psl sriftas gerokai sumazejo  g.gif , padidunus ekrano rezoliucija netas  g.gif
Kaip atstatyti i buvusi srifto dydi?

Ctrl ir + (-) keicia masteli.
Jeigu Mozilla, meniu juostoje yra Rodymas > Mastelis. Nustatykit "Originalus".
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 08 11, 17:51)
Ctrl ir + (-) keicia masteli.
Jeigu Mozilla, meniu juostoje yra Rodymas > Mastelis. Nustatykit "Originalus".

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanee @ 2011 08 11, 07:20)
Iš pradinio ekrano pradingo visos nuorodos, vietoje darbastalio rodo juodą ekraną, taip pat atrodo išsitrynė visi paveikslėliai, programos. Gal žinote ką daryti? Atrodo nieko nespaudžiau, kad viskas taip galėtų išsitrinti.
cry.gif

o desiniam kampe nieko nera ?
Atsakyti
Gal kas zinote, vakar isijungus kompiuteri, po Welcome atsirado juodas ekranas ir nepakrove windowsu, teko kompa pekrkrauti. kodel taip atsitiko, ir taip jau ne pirma karta.?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate susidūrusi ir žinote patikimą vietą atiduoti naudotą nešiojamą kompiuterį Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Lyrica @ 2011 08 16, 16:02)
Sveikos, gal kuri esate susidūrusi ir žinote patikimą vietą atiduoti naudotą nešiojamą kompiuterį Vilniuje?

Tai aš paimčiau jeigu jis dar veikia. ax.gif
Atsakyti
neseniai išinstaliavau picasa ir nepastebėjau ar nuo tada ar vėliau neberodo kai kurių paveiksliukų, forume liniuočių, google pagrindiniame puslapyje vietoj užrašo google rodo kamutyje X, skype irgi šone kur turėtų būti visų kontaktų paveiksliukai rodo tik X, gal patarsit kaip sutvarkyti kad būtų vėl kaip buve? unsure.gif
Atsakyti
sveiki

paskutines dvi dienas pradėjo išmesti man šią programą http://www.pctools.com/
nors jos niekada neinstaliavau schmoll.gif praskanuoja paskui rodo kad yra problemš su kompu, paskui jei nori repair reikia registruoti tam psl g.gif
starto juostoj irgi matau ją- programą Registry mechanic. bet niekada jos nenaudojau ir nemačiau kad ji būtų.
čia į kompą kažkas įsimetė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 08 18, 18:23)
sveiki

paskutines dvi dienas pradėjo išmesti man šią programą http://www.pctools.com/
nors jos niekada neinstaliavau  schmoll.gif praskanuoja paskui rodo kad yra problemš su kompu, paskui jei nori repair reikia registruoti tam psl  g.gif
starto juostoj irgi matau ją- programą Registry mechanic. bet niekada jos nenaudojau ir nemačiau kad ji būtų.
čia į kompą kažkas įsimetė  g.gif

instaliavai kazka ir nenuemei varneliu nuo sito daikto..su task menedzeriu isjunk procesus ,su unistaleriu istrink
Atsakyti