kas atsakys , kodėl kartais naršant operoj visi vaidai internete būna paplauke , nėra riškumo ... kartais normaliai kartais ne.. ir tai tik operoj ... kodėl taip būna? ar įmanomą kažką padaryt? tikrai lb erzina kai neko normaliai nematai ..
QUOTE(maiklas @ 2011 08 01, 15:12)
Tai jau sutvarkė meistras perinstaliavo windows, bet man dabar nebeveikia nei pelė nei klaviatūra.
Tačiau jau gavau kitur patarimą, nusipirkti perėjimą iš apvalios jungties į USB ir pasijungti klaviatūra su pele per USB.
QUOTE(Dodže @ 2011 08 02, 09:57)
Tai jau sutvarkė meistras perinstaliavo windows, bet man dabar nebeveikia nei pelė nei klaviatūra.
Tačiau jau gavau kitur patarimą, nusipirkti perėjimą iš apvalios jungties į USB ir pasijungti klaviatūra su pele per USB.
O kai jums santechnikas stato dušą ir pajungia tik šaltą vandenį, jūs užuot santechniką už pakarpos griebusi, forume klausiate kaip pasijungti karštą vandenį?
Kreipkitės į tą kreivarankį, instaliavusį jums Windows tegul taiso savo darbo broką.
Pasikartosiu, gal kas žinos: kaip nuimti write protection nuo drive E?
QUOTE(HappyAngel @ 2011 07 17, 11:15)
Nelabai žinau net, kurioje temoje klausti, bet kadangi kompiuteris čia grybauja, tad paklausiu čia, gal atsiras galinčių pagelbėti
Mūsų kompiuteris pradėjo nebenuskaityti nei printerio, nei MP3 grotuvo, nei fotoaparato kortelės. Pirmiems dviems bandžiau instaliuoti programas iš naujo (na, su tais CD, kurie buvo pridėti), tačiau nepadeda. Fotoaparato kortelėje esančias nuotraukas pažiūriu eidama per My Computer ir tada pasirinkdama reikiamą drive. Bet dabar nebeleidžia nei trinti, nei redaguoti kortelėje esančių nuotraukų, rašo, kad "The disk cannot be written to because it write protected. Please remove the write protection from the volume in drive E:." Kokią kortelę bedėčiau, visą laiką tą patį meta. Gal žinote, kaip pašalinti tą write protection?
Beje, niekas nieko panašaus namie nedarė (neuždėjo write protection), mūsų kompiuteris pats kartas nuo karto susigalvoja visokių šposų
Mūsų kompiuteris pradėjo nebenuskaityti nei printerio, nei MP3 grotuvo, nei fotoaparato kortelės. Pirmiems dviems bandžiau instaliuoti programas iš naujo (na, su tais CD, kurie buvo pridėti), tačiau nepadeda. Fotoaparato kortelėje esančias nuotraukas pažiūriu eidama per My Computer ir tada pasirinkdama reikiamą drive. Bet dabar nebeleidžia nei trinti, nei redaguoti kortelėje esančių nuotraukų, rašo, kad "The disk cannot be written to because it write protected. Please remove the write protection from the volume in drive E:." Kokią kortelę bedėčiau, visą laiką tą patį meta. Gal žinote, kaip pašalinti tą write protection?
Beje, niekas nieko panašaus namie nedarė (neuždėjo write protection), mūsų kompiuteris pats kartas nuo karto susigalvoja visokių šposų
Sveiki.Pagelbekit man. Yra loptopas pirktas su instaliuota Windows7, ar turetu buti jame Wordo programa? arba as nerandu is kur ja galima butu parsisiusti?
QUOTE(Maria2 @ 2011 08 02, 22:04)
Sveiki.Pagelbekit man. Yra loptopas pirktas su instaliuota Windows7, ar turetu buti jame Wordo programa? arba as nerandu is kur ja galima butu parsisiusti?
ne
ieskok torentuose arba pas draugus, cia negausi
QUOTE(Maria2 @ 2011 08 02, 23:04)
http://office.micros...ltLT_Office_Buy
QUOTE(HappyAngel @ 2011 08 02, 20:04)
Pasikartosiu, gal kas žinos: kaip nuimti write protection nuo drive E?
Galbūt ant pačios atminties kortelės mechaniškai aktyvuotas užraktas?
QUOTE(minep @ 2011 08 03, 02:37)
Galbūt ant pačios atminties kortelės mechaniškai aktyvuotas užraktas?
Ne, nes visoms fotoaparatų kortelėms tą patį meta ir neleidžia nieko su nuotraukomis daryti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 08 02, 18:34)
O kai jums santechnikas stato dušą ir pajungia tik šaltą vandenį, jūs užuot santechniką už pakarpos griebusi, forume klausiate kaip pasijungti karštą vandenį?
Kreipkitės į tą kreivarankį, instaliavusį jums Windows tegul taiso savo darbo broką.
O prie ko čia kompiuteristas jis programuotojas savo darbą atliko, o čia dabar PS2 jungtis turbūt sugedo. Ar taip negali būti?
QUOTE(LeSecret @ 2011 08 03, 09:53)
Gal man kas nors padetu surast rusu kalba ir paaiskintu kaip instaliuot ta programele,kur spaudi kaip ipratus angliskas raides o raso rusiskas,prireike man pabendraut su pazystama is Rusijos,bet senai dingus si programele is kompo ir kaip ten ja tvarkiau nepamenu..
Russian (Phonetic)
1. Isarchyvuojat.
2. Ant kbdruf2k.inf spaudziate desini peles klavisa ir pasirenkat Install.
3. Start>Control panel>Region and langugage>Keyborads and languages>Change keyboards...>Add>Russian (Phonetic-LT)