Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(maiklas @ 2011 07 29, 11:05)
Tai daug grotuvų (player) yra, pačiuose windowsuose jau yra įdiegtas Media Player, tik jis nėra labai geras.
Parsisiuskite VLC player arba GOM player arba MPC (Media Player Classic) - tik neklauskite iš kur, nes parašiusi Google tikrai rasite atsakymų.

Aciu,radau,parsiunciau smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Mano kompo vietinis diskas,po apačia raudona.Tai reiškia,kad jis pilnokas.Tryniau kas nereikalinga.Matau,dėl,kad vietinis(local)diskas pilnas,ir internetas lėčiau krauna.Gal žinot su kokia programa pravalyti galima?Draugas patarė cleaner kažkokią.Gal kas bandė?Ar niekas neišsitrins?Norėčiau atsiliepimų apie kompo valymą.Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 07 29, 14:56)
Sveiki.Mano kompo vietinis diskas,po apačia raudona.Tai reiškia,kad jis pilnokas.Tryniau kas nereikalinga.Matau,dėl,kad vietinis(local)diskas pilnas,ir internetas lėčiau krauna.Gal žinot su kokia programa pravalyti galima?Draugas patarė cleaner kažkokią.Gal kas bandė?Ar niekas neišsitrins?Norėčiau atsiliepimų apie kompo valymą.Ačiū ax.gif

gerai patare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 29, 17:34)
gerai patare smile.gif

o ar niekas neišsitrins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 07 29, 18:46)
o ar niekas neišsitrins? g.gif

Tai aišku, kad ištrins, juk tam programa ir skirta, kad trintų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 07 29, 17:51)
Tai aišku, kad ištrins, juk tam programa ir skirta, kad trintų. smile.gif

negazdink zmoniu biggrin.gif
istrins ka turi istrinti - siuksles
Atsakyti
tai gerai,kad tik šiukšles,nes aš jau persigandau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 07 20, 08:42)
Šiaip tai ten net ne Java, o Javascript klaida. Yra du variantai: arba elementariai puslapyje klaidos arba naršyklė interpretuodama javascript grybą pjauna.

Bandykite puslapį žiūrėti su kita naršykle: Firefox, Chrome

tuyot omenyje, kad jei as dazniausiai naudoju Opera, tai cia opera gryba pjauna?
geras
o toj operoj kaip manot - nieko neina padaryt, kad gerai rodytu - taip esu prie jos pripratus... blink.gif
Atsakyti
Turiu tokia problema, yra bevielis rysys, yra laptopas asus (Windows 7). Kai bandom prisijugti prie interneto meta ADAPTER NOT CONECTED, bet jis (adapteris) ijungtas. Ka reikia padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 07 29, 08:28)
Sveiki, ir mus ištiko bėdos su kompiuteriu gal kas padėsit išsiaiškint.
Taigi dirbau su kompu, užstrigo jis man, tuomet perkroviau, žiūriu pelė neveikia, pakrutinau gale laidus, jau žiūriu ir klaviatūra nebeveikia, tada pamaniau gal dulkes reikia išsiurbliuoti, atsukau pora varštuku ir prasiurbliavau iš vidaus, tada vėl įjungus, žiūriu kad nebeveikia nei pelė, nei klaviatūra plius monitorius nerodo, nors lemputė veikia ir rašo so signal.
Gal pasakysit kame bėdos?  doh.gif

O prieš savaite buvau išsikvietus meistrą, periinstaliavo windows, nes neužsikraudavo metė klaidą "NTLDR is missing ".  unsure.gif

Prašau pagalbos ir patarimų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 08 01, 11:50)
Prašau pagalbos ir patarimų.  unsure.gif

http://support.micro...om/?kbid=314057

http://www.computerh...es/ch000465.htm
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2011 07 30, 21:32)
Turiu tokia problema, yra bevielis rysys, yra laptopas asus (Windows 7). Kai bandom prisijugti prie interneto meta  ADAPTER  NOT CONECTED, bet jis (adapteris) ijungtas. Ka reikia padaryti?

Gal ir man kas pades? ax.gif
Atsakyti