Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

Labas. Reikia pagalbos... Persiinstaliavau windowsus, laikinai kompas veikė gerai... Bet dabar pastoviai prieš įsijungdamas ekranas pajuoduoja ir atsiranda "Windows boot manager", pasirinkt reik windows setup arba windows 7... Jei pats įsijungia į windows setup režimą, tai kompas tik juoduoja ir tiek... Kaip išspręsti šią problemą? Kad įsijungtų kompas normaliai kaip visada.. 4u.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas del mano IP adreso. Pasitikrinau googlej ir radau savo adresu prirasyta ivairiu komentaru ivairiomis temomis. Kaip taip gali but? Naudoju Zebra.
Kas cia per bajeriai gaunasi? blink.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu klausimuką, gal kas galės astsakyti blush2.gif
Jau trecia diena įjungus kompiuterį neįsijungia monitorius (ekranas juodas), ir tik po daug kartų paklibinus laidus ir pan. monitorius įsijungia.Tai klausimukas ar gali būti problemėlės su laidu ar jau monitoriui problemos rimtesnės?Gal kas susidūrė ir galėtų pagelbėti patarimais, ką mums daryti tokioje situacijoje blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 07 23, 13:55)
Labas. Reikia pagalbos... Persiinstaliavau windowsus, laikinai kompas veikė gerai... Bet dabar pastoviai prieš įsijungdamas ekranas pajuoduoja ir atsiranda "Windows boot manager", pasirinkt reik windows setup arba windows 7... Jei pats įsijungia į windows setup režimą, tai kompas tik juoduoja ir tiek... Kaip išspręsti šią problemą? Kad įsijungtų kompas normaliai kaip visada.. 4u.gif

Galbūt BIOS'e boot nustatymuose liko first boot from CD-ROM ar kažkas panašiai. Patikrinkit.

QUOTE(Lexa @ 2011 07 25, 02:20)
Man iskilo klausimas del mano IP adreso. Pasitikrinau googlej ir radau savo adresu prirasyta ivairiu komentaru ivairiomis temomis. Kaip taip gali but? Naudoju Zebra.
Kas cia per bajeriai gaunasi?  blink.gif

Taip gali būti, jeigu prie jūsų interneto yra prisijungęs dar kažkas (kaimynai ar pan). Kitaip tariant vienas modemas ir keli vartotojai naudojasi internetu. Todėl ir IP adresas gaunasi vienodas.

QUOTE(0rchideja @ 2011 07 25, 10:24)
Jau trecia diena įjungus kompiuterį neįsijungia monitorius (ekranas juodas), ir tik po daug kartų paklibinus laidus ir pan. monitorius įsijungia.Tai klausimukas ar gali būti problemėlės su laidu ar jau monitoriui problemos rimtesnės?Gal kas susidūrė ir galėtų pagelbėti patarimais, ką mums daryti tokioje situacijoje  blush2.gif  4u.gif

Ta pati problema buvo ir man, na, bent jau panaši. Jeigu įjungus kompiuterį ekranas mirguliuoja pixeliais(panašiai kaip čia user posted image) Tada vaizdo plokštė yra ''mirus'' ir tik laiko klausimas kada jis išvis nebeveiks. Kiek skaičiau, dažniausiai taip nutinka dėl vaizdo plošktės perkaitimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armak: 26 liepos 2011 - 13:03
QUOTE(Armak @ 2011 07 26, 13:59)
Galbūt BIOS'e  boot nustatymuose liko first boot from CD-ROM ar kažkas panašiai. Patikrinkit.

Nea...Atstačiau perinstaliavus windowsus...
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 07 25, 01:20)
Kas cia per bajeriai gaunasi?  blink.gif

yra keli atvejai kada IP gali sutapti
visu pirma zebros IP yra dinaminis, jis kas 3-6 men keiciasi, po to laiko jusu IP gali buti "atiduotas" kitam
antra jei jus iseinate i interneta per maršrutizatoriu(routeri), tai gali kazkas naudoti jusu bevieli
kitas atvejis del proxy

seip jau reiktu ziureti kokio senumo tie komentarai jei praejo 3-6 men, tai greiciausiai bus del dinaminio IP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 27 liepos 2011 - 21:33
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 27, 21:30)
yra keli atvejai kada IP gali sutapti
visu pirma zebros IP yra dinaminis, jis kas 3-6 men keiciasi, po to laiko jusu IP gali buti "atiduotas" kitam
antra jei jus iseinate i interneta per maršrutizatoriu(routeri), tai gali kazkas naudoti jusu bevieli
kitas atvejis del proxy

seip jau reiktu ziureti kokio senumo tie komentarai jei praejo 3-6 men, tai greiciausiai bus del dinaminio IP

Komentarai su mano IP rasyti siu metu birzelio-liepos menesiais. Niekas daugiau mano kompiuteriu nesinaudoja. Internetas bevielis, bet jis su slaptazodziu ir nustatymu nekaitaliojau. Dar kartais prisijungdavau su telefonu per wi-fi, bet prijungimas irgi ejo per slaptazodi. g.gif
O kas del proxy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 27 liepos 2011 - 22:35
QUOTE(Lexa @ 2011 07 27, 22:34)
Komentarai su mano IP rasyti siu metu birzelio-liepos menesiais. Niekas daugiau mano kompiuteriu nesinaudoja. Internetas bevielis, bet jis su slaptazodziu ir nustatymu nekaitaliojau. Dar kartais prisijungdavau su telefonu per wi-fi, bet prijungimas irgi ejo per slaptazodi.  g.gif
O kas del proxy?

laudiskai tarent serveris, kuris pakeicia tavo IP
jei keli naudoja ta pati proxy serveri, tai IP gali sutapti
kokia narsykle naudoji ?
Atsakyti
Labas vakaras,
persikėliau į olandiją. Nebeveikia utorrent. Lt veikė kuo puikiausiai. Čia tik veikia tik uploud. Downloud neveikia. Nustatymų nekeičiau. Patikrinau ten kur viduj yra utorrent nustatymų vedlys, jis rašo ale tinklas veikia tinkamai. Kas čia gali būti ir kaip tai susitvarkyti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 07 25, 10:24)
Jau trecia diena įjungus kompiuterį neįsijungia monitorius (ekranas juodas), ir tik po daug kartų paklibinus laidus ir pan. monitorius įsijungia.Tai klausimukas ar gali būti problemėlės su laidu ar jau monitoriui problemos rimtesnės?Gal kas susidūrė ir galėtų pagelbėti patarimais, ką mums daryti tokioje situacijoje  blush2.gif  4u.gif

Greičiausiai problema su laidais. Juos nesunku pasikeisti ir pačiam smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(lialkaa @ 2011 07 14, 23:03)
Sveiki 4u.gif

Gal kasnors galit pagelbeti? blush2.gif  naudojam Mozilla, viskas buvo tvarkoj iki sio vakaro... nebeatidaro nei vieno lango, tiesiog "meta i sona" ir jis pasislepia  doh.gif

Ištrinkite ir vėl įdiekite programą.
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2011 07 23, 13:55)

Start > įvesti "msconfig" ir spausti enter > Boot, ten yra visi su tuo susiję nustatymai
Atsakyti
Sveiki,As su tokiu reikalu...perinstaliavus lptopa HP nera garso,raso kad NO OUPUT DEVICE IS INSTALLED

kaip man ji parsisiust?
Aciu
Atsakyti
Laba diena,
kokia reikia atsiustis programa,kad galieciau is Torrent.lt siustis flmus?Aciu smile.gif
Atsakyti