Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(salutvera @ 2011 04 17, 20:48)
O kaip tą šiukšlių dėžę rasti? blush2.gif

pvz pas mane 3 daugiau ir pasirenki siuksliadeze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 17 balandžio 2011 - 20:59
Sveiki gal galite padeti, pas mane pasibaige antivirusine, ir nezinau kokia atsisiusti ir is kur?
beje torentuose neesu ir linkomanijoj ir nebezinau ka daryti
Aciu uz bet koki patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliss @ 2011 04 19, 10:23)
Sveiki gal galite padeti, pas mane pasibaige antivirusine, ir nezinau kokia atsisiusti ir is kur?

Nemoka yra pvz AVIRA
Tik, jeigu instaliuosite nauja, nepmirskit isinstaliuoti senaja...kad nebutu po to bedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 19 balandžio 2011 - 10:43
QUOTE(Drugeliss @ 2011 04 19, 10:23)

tai naudokitės atviro tipo trackeriais, pvz >> http://isohunt.com/t...=...s1=1&iho1=d

P.S. torentuose ir negalite būti, nes tai tik mažas failiukas. Be to, torrentai ir torrent.lt YRA NE TAS PATS! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 19 balandžio 2011 - 12:34
QUOTE(maiklas @ 2011 04 19, 13:33)
P.S. torentuose ir negalite būti, nes tai tik mažas failiukas. Be to, torrentai ir torrent.lt YRA NE TAS PATS!  tongue.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif is kur tiek kantrybes.....
Atsakyti
Gal kas žinote kaip nustatyti, kad kompiuteris neįsimintų slaptažodžių. Pvz: gmail atidarant suvedant vartotojo vardą iškart įmeta slaptažodį. tas pats kitose interneto svetainėse.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2011 04 22, 08:30)
Gal kas žinote kaip nustatyti, kad kompiuteris neįsimintų slaptažodžių. Pvz: gmail atidarant suvedant vartotojo vardą iškart įmeta slaptažodį. tas pats kitose interneto svetainėse.

Kokia narsykle?
Jei Mozilla: Priemones > Nuostatos... > Saugumas (nuimkit varnele nuo "Isimti svetainiu slaptazodzius")
Atsakyti
naršyklė: internet explorer
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2011 04 22, 11:02)
naršyklė: internet explorer

Internet Options > Content > Auto Complete > Settings > Nuimkit varna nuo User names and passwords...
Atsakyti
Ačiū, DuoDuo-susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Nebežinau ką daryti. Seniau taip nebuvo.
Kolonėlės ūžia nuolat. Kol groja muzika, tol negirdžiu. Bet tik išjungiu ir girdisi ūžimas, kuo daugiau garsinu, tuo labiau ūžia ir pasidaro nepakeliamas garsas.

Kaip manot - čia kolonėlių ar kompiuterio problema?
Ką daryti?
Atsakyti
kolonėlės ūžia nuolat. kai muzika groja nesigirdi, bet kai išsijungia girdisi. kai pagarsinu kolonelių garsą, tas ūžimas tampa nebepakelimas ( tiesa sakant jau net ūžimu negalima pavadint) ką daryti? čia kompiuterio ar kolonėlių problema?
Atsakyti