Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(terminatorius @ 2011 07 03, 17:03)
jis nenuskaito... o flesiukas kokiu nors gyvybes zenklus rodo ar nieka ?
gal turite galimybe pabandyti ant kito pc ?

Tik įkišus jį į kompiuterį, kompiuteris sureaguoja, atsiranda tas G diskas ir prie laikrodžio apačioje tas dalykėlis, per kurį atjungti USB reikia. Gaila, bet bent jau kolkas ant kito kompiuterio negalėsiu pabandyti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote, kaip cia ta probelmele ispresti?

mano nesiojamas kompas buvo prijungtas prie laido (baterija buvo isimta), bet dingus elektrai, issijunge ir kompas, veliau bandziau ji ijungti, tai ismeta langa su CLIENT MAC ADDR...GUID...DHCP ir pan., siek tiek palaukus Windows pasileidzia ir viskas dirba iprastine tvarka, tik vel ijungus kompa, vis ta pacia info is pradziu ismete, gal zinote kaip panaikinti ja ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 07 03, 15:53)
gal galite padeti neduoda suinstaliuoti nero 6 , meta lentele  hits programs has known compatibility issues

mergaites ar galite pagelbeti
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2011 07 04, 12:14)
Sveiki, gal kas zinote, kaip cia ta probelmele ispresti?

mano nesiojamas kompas buvo prijungtas prie laido (baterija buvo isimta), bet dingus elektrai, issijunge ir kompas, veliau bandziau ji ijungti, tai ismeta langa su CLIENT MAC ADDR...GUID...DHCP ir pan., siek tiek palaukus Windows pasileidzia ir viskas dirba iprastine tvarka, tik vel ijungus kompa, vis ta pacia info is pradziu ismete, gal zinote kaip panaikinti ja ir pan.?

Greičiausiai Bios'e reikėtų nustatyti, kad operacinė sistema nebandytų krautis iš tinklo (Boot from LAN). Nebus sunku, jei esate bandžiusi ką nors nustatinėti Biose, kitu atveju gal pradžiai reikėtų daugiau pasiskaitinėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 07 04, 14:46)
mergaites ar galite pagelbeti

Nežinau, kokia operacinė sistema pas jus, bet gal padėtų šitas sprendimas http://twigstechtips...patibility.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berulė: 04 liepos 2011 - 18:53
QUOTE(Babi* @ 2011 07 03, 19:23)
Tik įkišus jį į kompiuterį, kompiuteris sureaguoja, atsiranda tas G diskas ir prie laikrodžio apačioje tas dalykėlis, per kurį atjungti USB reikia. Gaila, bet bent jau kolkas ant kito kompiuterio negalėsiu pabandyti unsure.gif

jauciu zinau kas pas jus yra .... smile.gif
gavot virusiuka (greciausiai) pabandykit uzejus ant flesiuko paspausti antra peles klavisa po to explore ... jei atidarys - turit virusa, jei ne bandykit ant kito pc, jei nepades neskit meistram
Atsakyti
Labai prašau pagalbos 4u.gif

Internete atidarant kai kuriuos puslapius (ypač facebok, torentus įvairius, fotki ir kt) ilgai jungiasi ir paskui baltam fone kaip užrašinė atsiveria prirašyta visokių heroglifų ir kartais taip ir neprisijungia. Šitokius rašo:

le="Skaitykite mÅ«sų tinklaraÅ�tÄÆ, atraskite iÅ�teklių centrą ir raskite darbo pasiÅ«lymų.">Apie</a> Ā· <a href="http://www.facebook.com/campaign/landing.php?placement=pf&amp;campaign_id=402047449186&amp;extra_1=auto" title="Reklamuokis ā€žFacebookā€� svetainėje">Reklama</a> Ā· <a href="http://www.facebook.com/pages/create.php?ref_type=sitefooter" title="Sukurti puslapÄÆ">Sukurti puslapÄÆ</a> Ā· <a href="http://developers.facebook.com/?ref=pf" title="Kurkite naudojant mÅ«sų platformą">KÅ«rėjai</a> Ā· <a href="http://www.facebook.com/careers/?ref=pf" title="Ženkite kitą

Naudoju Mozilą, su antivirusine praskanavau - nieko, priedus panaikinau- greičiau kartais atsidaro, bet visvien ypač vakarais nekrauna g.gif
Viskas prasidėjo po vienos dienos vyro ir dukros prisėdimo prie kompo - kažką matyt paspaudė. Bet kaip dabar sutvarkyt ir kame čia bėda. Jau antra savaitė visur skaitinėju ir niekaip nesurandu.
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 04, 20:19)
jauciu zinau kas pas jus yra .... smile.gif
gavot virusiuka (greciausiai) pabandykit uzejus ant flesiuko paspausti antra peles klavisa po to explore ... jei atidarys - turit virusa, jei ne bandykit ant kito pc, jei nepades neskit meistram

Neatidaro, atsiranda ta pati lentelė: „Please insert a disk into drive G“. Ech, tada reikės pas meistrus keliauti. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau, bet noriu paklausti. Kaip įrašt į DVD filmus ar serialus? Turiu NERO programą, bet paprastai įrašius mano DVD grotuvas neskaito. Pas mane filmai ir serialai leidžiami per VLC programą. Atsisiunčiau WinAVI programą, kaip ir konvertina,bet paleidžius per DVD grotuvą žiauriai prasta kokybė ir į vieną diską netelpa. Tai kokia programa reik naudot norint normaliai įrašyt į DVD ir paleist per grotuvą?
Atsakyti
Labas. Gal man kas pagelbės? dirbant su loptopu, užgęsta ekranas, dar galima įžiūrėti kažką tamsiame ekrane, bet reikia užlenkti/atlenkti ir vėl normalus apšvietimas. Ir tai pradėjo kartotis pastoviai per pastarasias dienas, kas 10 - 15 min. Nieko neperinstaliavau ir nesiunčiau..
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 07 05, 22:41)
Labas. Gal man kas pagelbės? dirbant su loptopu, užgęsta ekranas, dar galima įžiūrėti kažką tamsiame ekrane, bet reikia užlenkti/atlenkti ir vėl normalus apšvietimas. Ir tai pradėjo kartotis pastoviai per pastarasias dienas, kas 10 - 15 min. Nieko neperinstaliavau ir nesiunčiau..

iš pradžių patikrinkit "power settings" nustatymus, ten yra ekrano apšvietimo laikmačiai...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 07 06, 07:02)
iš pradžių patikrinkit "power settings" nustatymus, ten yra ekrano apšvietimo laikmačiai...

na ten lyg viskas normaliai.. man atrodo čia bus kažkas kitas, nes ekranas užtemsta dirbant kompiuteriu, o nepajuoduoja visiskai, dar vos vos galima įžiūrėti ekraną nosį prisikišus.. gal koks apšvietimas? ar vaizdo plokštė streikuoja? nzn ką ir bedaryt...
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 07 06, 07:42)
na ten lyg viskas normaliai.. man atrodo čia bus kažkas kitas, nes ekranas užtemsta dirbant kompiuteriu, o nepajuoduoja visiskai, dar vos vos galima įžiūrėti ekraną nosį prisikišus.. gal koks apšvietimas? ar vaizdo plokštė streikuoja? nzn ką ir bedaryt...

matyt elektronika streikuoja, kažkokia asauga suveikia ar dar kas... g.gif
Atsakyti