Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(NebeTa @ 2011 06 18, 21:03)
Dekui, visiem uz bandymus padet. smile.gif
Del kopiju, tai puse yra diskuose, del ju trukumo nespejau visko persikelti pries jam suduztant.
Maniskiui suduzo ekranas,  kadangi laptopas buvo ne uzdarytas, o uztrenktas... Mazyte dalelyte vaizdo vis dar matosi, bet is to jokios naudos.  Ir pats kompiuteris truputi stringa bei  leciau masto...
Noreciau sujungti kokiu tai laidu senaji kompiuteri su nauju, bet nezinau kokio butent to laido reiketu, nes juk iprastai prasoma idiegti nauja irengini, o kaip tai padaryti,kai nieko jame nebesimato. Ar as cia jau "grybauju"? smile.gif smile.gif
Planuoju isigyti stai toki laida, jei jum atidarys sita nuoroda. Tai yra usb go link pc to pc.Jo deka galima dalintis, internetu, failais tarp dvieju pc ar laptopu.
Bet ko gero prasys ji idiegti i abu laptopus, net nebezinau...... doh.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item1c17028545

mmm su usb dar neteko jungti ...
seip tai yra toks verstos poros UTP pakebelis bet tam reikia bent truputi abieju compiuteriu nustatymu ... tai kazin jums ar pavyks

seip siulyciau prijungti monitoriu prie laptopu ir taip istraukti info wink.gif
arba isvis ... isimti harda ir deti prie kito .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuolė* @ 2011 06 17, 17:21)
sveiki,gal kas galite pagelbeti,iskur sita parsisiusti blush2.gif ?
user posted image

Taigi jūsų pačios duotame paveiksliuke parašyta iš kur atsisiųsti.
Atsakyti
sveiki pagalbininkai,

norejau isiinstaliuoti mozila, bet nepavyksta ikelti tinklalapio, raso, kad igaliotasis serveris atmeta rysi g.gif kokie cia butu vaistai?
Atsakyti
Kaip matau niekas man nepagelbejo , gal nematėte tai parašysiu dar kartą wink.gif

Gal kas žinote kodėl įdėjus naujus DVD diskus į kompaktinių diskų stalčių į juos nieko neleidžia įrašyti nes rodo kad jie pilni ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mother22 @ 2011 06 22, 19:29)
Kaip matau niekas man nepagelbejo , gal nematėte tai parašysiu dar kartą wink.gif

Gal kas žinote kodėl įdėjus naujus DVD diskus į kompaktinių diskų stalčių į juos nieko neleidžia įrašyti nes rodo kad jie pilni ?  g.gif

as nelabai didele zinove, bet jums nesiulo ju suformatuoti?
Atsakyti
laba diena reikai pagalbos mano mini kompiuteriukas nebepaleidzia windows xp programos ka daryti raso istaliuoti kopija failo o is kur man ji gaut,kas galetu buti ir kaip man paleisti wimdowsus aciu labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(fuksas11 @ 2011 06 23, 12:13)
laba diena reikai pagalbos mano mini kompiuteriukas nebepaleidzia windows xp programos ka daryti raso istaliuoti kopija failo o is kur man ji gaut,kas galetu buti ir kaip man paleisti wimdowsus aciu labai lauksiu

Kokio failo kopijos prašo? Iki kiek užsikrauna kompiuteris?

Papildyta:
Gal kas žinote kodėl įdėjus naujus DVD diskus į kompaktinių diskų stalčių į juos nieko neleidžia įrašyti nes rodo kad jie pilni ?  g.gif

Gal jūsų optinis įrenginys neįrašynėja DVD diskų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justas_ar: 24 birželio 2011 - 16:16
Labas visiems, susiduriau su probeleme, nemoku isinstaliuoti microsoft word programeles, o taaip jos reikia. Isbandziau uif atidarymo programas, kurios net neveike, kodekus, kad neapsikrauti siukslemis ir sutaupyti laiko atejau cia, tikiu, kad cia rasiu pagalba, kurios man reikia 4u.gif Ka darau ne taip g.gif ir ka daryti, negi taip sudetinga visa tai isirasyti?
Aciu is anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ta111 @ 2011 06 26, 13:44)
Labas visiems, susiduriau su probeleme, nemoku isinstaliuoti microsoft word programeles, o taaip jos reikia.  Isbandziau  uif atidarymo programas, kurios net neveike, kodekus, kad neapsikrauti siukslemis ir sutaupyti laiko atejau cia, tikiu, kad cia rasiu pagalba, kurios man reikia 4u.gif Ka darau ne taip g.gif  ir ka daryti, negi taip sudetinga visa tai isirasyti?
Aciu is anksto. mirksiukas.gif

parastai buna setup.exe failiukas o toliau next text .... ir viskas smile.gif aisku paprasys koda ivest smile.gif
paprastai to uztenka smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Turiu problemikę, gal pagelbėsit.
Mano Asus'e integruota kamera vaizdą rodo persuktą 180 laipsnių kampu. Gal kas žinot kaip sutvarkyt?
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2011 06 26, 16:48)
Sveiki.
Turiu problemikę, gal pagelbėsit.
Mano Asus'e integruota kamera vaizdą rodo persuktą 180 laipsnių kampu. Gal kas žinot kaip sutvarkyt?

o anksciau veike gerai ?
ar dabar pradejo po win perrasymo ?
jei po ... blogi draiveriai
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 06 26, 17:51)
o anksciau veike gerai ?
ar dabar pradejo  po win perrasymo ?
jei po ... blogi draiveriai

ne, naujas kompas. pastebėjau, kai skaipu neseniai skambinau.
Atsakyti