Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 16

QUOTE(Firefox @ 2011 05 26, 20:41)
Tipo, ant naujos pelės susimesti.  rolleyes.gif

ne nenauja, anksciau veike, o dabar tai veikia tai issijungia
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 05 26, 19:59)
ne nenauja, anksciau veike, o dabar tai veikia tai issijungia

Tu ne taip supratai, klausiu gal mums ant naujos pelės susimest, kad išspręst problemas? Ne karvę gi kainuoja.

Jei pelė belaidė, pakeisk baterijas, jei laidinė pabandyk jungti į kitą USB lizdą, pažiūrėk ar neužsiteršusi šiukšlėmis akutė pelės apačioje.

Atsakyti
nu žmOgai help, tikrai labai reikia..nejau ir čia niekas nežino kaip padėt? gal ko trūksta? draiverių kokių ar kokio beso?
Papildyta:
QUOTE(Firefox @ 2011 05 26, 19:36)

o tu ? meile mano, as taves visa vakara laukiu , tu ateini ir nepadedi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 26 gegužės 2011 - 20:18
QUOTE(Can @ 2011 05 26, 21:09)
nu žmOgai help, tikrai labai reikia..nejau ir čia niekas nežino kaip padėt? gal ko trūksta? draiverių kokių ar kokio beso?

Gal ir ne tas variantas, bet man buvo taip, kai kompiuteryje buvo ikistas berods Mezon mobiliojo interneto flashiukas....Taip pat kartais padedavo restartai, nors dazniausiai mete tas lenteles.
nezinau kodel, bet jis pjaudavosi su papildomai ikistais USB.
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 05 26, 20:09)

Tai gal ta jūsų kamera sugedusi? Ar bandėte ją prijungti prie kito kompiuterio?
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 05 26, 15:46)
Sveiki , kreipiuosi visiškai netekusi kantrybes bei jėgų , iškankinusi potencialius kompiuterių žinovus , bet taip niekas ir negalėjo padėti , todėl gerbiuosi paskutinio šiaudo , prašau Jūsų pagalbos , tikriausiai jau kompas pareina , bet kažkaip nelogiškai jis man ta daro , vnž beda tokia: kai noriu pajungti kamerą , įkišu USB tada man meta tokia lentelė user posted image , paspaudus išmeta kartais lentele kur reikėtu instaluoti nauja USB , kas beabejo nepadeda , o kartais kitokia lentele kurioj nera pasirinkimo kažką daryt tik atrodo  USB sąrašas kažkoks , ką bedarai niekas neįsijungia , pastoviai ta lentelė meta , arba jei įjungi kamera atsijungia pelytė  blink.gif  nors jos USB visai kitoj pusei , kodėl taip yra? ar čia jau autas kopui? ar įmanoma kažką padaryt? kartais padėdavo kompo restartavimas , ir problema pasišalindavo savaime, o kartais ir po 20 restartavimo niekas neskeičia ...  jau nervų nemažai šita nesąmonė pavalgę, tikiuosi problemą aiškiai aprašiau .... dėkui jei kas sugebės padėt....

kadangi tavo pc dabar įjungtas, tai...
1. Ištrauk kameros USB iš kompo. (jei dar to nepadarei).
2. Išjunk kompą naudodama operacinės sistemos aplinką, kitaip sakant Shutdown įprastą mygtuką ekrane. pvz, Start-> Shut Down, ar kas ten pas tave yra.
3. Kai kompas išsijungs. Ištraukinėk visus laidus iš rozečių. Jei kompas pajungtas pvz per prailgintoją, tai turėtų užtekt atjungt tik patį prailgintoją iš sienos. O jei laptopas, tai ko gero irgi traukt lauk iš sienos.
4. Palauk kokią minutę.
5. Sujunginėk laidus atgal kaip buvo.
6. Įjunk kompą ir prijunk kamerą ir žėk ką rašo. smile.gif
beje, jei tarkim, dabar tu turi laptopą ir laptopas veikia ant baterijos, o ne ant laido , tada išjungus kompą, ištrauk batarkę. O jei stacionaras, tai bandyk viską nuo 1 iki 6. wink.gif parašyk kas gavos smile.gif
p.s. tikiuosi draiveriukai tvarkoj pas tave smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 05 26, 20:26)
mergaites padekit, loptopo pele tai veikia tai neveikia

gal netinkamas paviršius ant kurio stumdai pelę?
Atsakyti
Atsitiko problema 4u.gif Vakar per SKYPE antsisiunčiau .LNK failą ir kai aš jį atidarinėjau man išmetė lentelę "Open with..." ir aš pasirinkau Windows Movie Maker, kadangi tas failas buvo padarytas per Movie Maker ir nesuprantu kaip visos ikonos ant ekrano, nu tie vadinami SHORTCUTS pasikeitė į Windows movie maker failą, na ta prasme atidaro visus failus (Skype, internetą ir kt.) per šią programą ax.gif Ir ant kažkurios ikonos paspaudus "Properties" rodo kad tai .LNK failas.
Taigi manau kad čia per tą vieną failą pasikeitė visi failai.
P.s. atidarius "START" langelį taip pat visi failai atsiveria tik per Movie Maker.

Tikiuosi supratot blush2.gif ir gal kas žinot kaip atstatyti viską, kad vėl paspaudus pvz. Skype ikoną Skype atsidarytų Skype programa blush-anim-cl.gif

Labai lauksiu Jūsų pagalbos bei atsakymų 4u.gif

P.s. Operacinė sistema: Windows Vista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **vinūūkas: 27 gegužės 2011 - 17:02
user posted image
user posted image
user posted image

Štai kelios nuotraukos. Visi failai su vienodomis ikonomis ir visus juos atidaro per tą pačią programą.

(atsiprašau už prastą nuotraukų kokybę blush2.gif bet negaliu normaliai padaryt, kadangi nepasileidžia net PAINT programa.)
Atsakyti
QUOTE(**vinūūkas @ 2011 05 27, 21:32)
Štai kelios nuotraukos. Visi failai su vienodomis ikonomis ir visus juos atidaro per tą pačią programą.

(atsiprašau už prastą nuotraukų kokybę  blush2.gif bet negaliu normaliai padaryt, kadangi nepasileidžia net PAINT programa.)

Start-> cmd (...per paiešką...)-> Enter. Atsidaro juodas langas.
įvedi:
assoc .lnk=lnkfile ir spaudi enter.

Ir žiūrėk, keičias kas ar ne. Jei ne, tada teks us registrais knistis. Sakai pas tave win vista? įdomiai, kad aplinka kaip win 7 . Ir ten panašu į asociavimą su java platformą, o ne movie maker. Nors, gal aš tiek ir tematau.

O jei nori pasileisti paint, tai nebūtina eiti per Start.
C:\Windows\system32 Ten yra failas pavadinimu mspaint ar kažkas tokio. Jį spragteli ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomasb13: 27 gegužės 2011 - 20:41
Sveiki,
Kokia gali būti bėda,kad kompas labai dažnai užkaista ir išsijungia?Pvz kalbant per skype,galima pakalbėti maksimum 15 minučių,ir viskas,išsijungia.
Atsakyti
issivalykit dulkes wink.gif
Atsakyti
Problema išspresta jau smile.gif Tomasb, taip čia JAVA, kadangi nebeliko išeities kaip eit per visus parametrus ir bandyt kažką pakeist ax.gif
Atsakyti