Viliteee, fantastika. As nezinau ar ryzciausi jau nerti
ilamka, suknele labai puosni, graziai atrodo
kribut, miela suknelyte, lengvute
Viliuteee, monetiska, visai kitokia, nei iprastos akiai jusu mezgamos moherinukes. Labai grazi, tokia elegantiska. man tai viskas gerai su tuo monetu dydziu
O cia as katik baigiau suknelyte
is arciau
Viliuteee, monetiska, visai kitokia, nei iprastos akiai jusu mezgamos moherinukes. Labai grazi, tokia elegantiska. man tai viskas gerai su tuo monetu dydziu
is arciau
Viliutee, villyte - nuostabu
cia taibent suknele
dieve mano depresija užpuola čia įkišus nosį
modeliukai,figūros,o fantazija .......
jūs nuostabios,visos auksarankės
ir toliau mus stebinkit
pamačius naujus darbus ,bent jau man tai kaip geras spyris vienon vieton ,kad reik užbaigt pradėtus darbus....
modeliukai,figūros,o fantazija .......
jūs nuostabios,visos auksarankės
ir toliau mus stebinkit
pamačius naujus darbus ,bent jau man tai kaip geras spyris vienon vieton ,kad reik užbaigt pradėtus darbus....
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 01, 09:02)
mano monetine.Tik spalva netikra gavosi,nors ir tokia man patiktu.manekenui didoka,tikiuosi kazkada sulauksiu nuotrauku nuo tikrosios sukneles seimininkes,kur liko labai patenkinta suknele.man nepatinka per mazas monetu dydziu skirtumas.Mazosios turejo but mazesnes.
viskas kas cia gerai,priekaistu nematau,kruostu,dailu,svarbiausia tai,kad klientei patiko.As taip manau.Mano maneke irgi labai kudute,retai tokiu klienciu atsiranda Bet is esmes Viliuteee,labai grazi suknute,su pamusalu atrodys dar graziau
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2011 07 01, 09:06)
ilamka, suknele labai puosni, graziai atrodo
labai daili suknyte,nu kaip visada grazu,sunku kazka ir pakritikuoti,nes nera ka
ir suknelė ir spalva nereali
villyte, labai labai graži suknutė. Viskas suderinta, ir dirželis nunertas, taip viskas išbaigta
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 01, 09:44)
visi sitie siulai puikiausiai tinka nerimui.ir dazniausiai kuo nerinys is plonesniu siulu tuo graziau atrodo.
aciu